Ù¾ÚÙÙØ´Û ÙØªÙØ§ÙØª Ø¯Ø± Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ Ø¨Ø§ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ Ø§ØÛØ§Ø¡ ÙØ§Ø¹Ø¯ÙâÛ ÛÙÛÙ - Ã˜Â§Ã™Â†Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã˜Â±Ã›ÂŒ Ã˜ÂÃ™Â‚Ã›ÂŒÃ™Â‚Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã˜ÂÃ˜Â§Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ§Ø¹Ø¯ÙâÛ ÛÙÛÙ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² Ù¾ÙØ¬ ÙØ§Ø¹Ø¯ÙâÛ ÙØÙØ±Û ÙÙÙ ÙØ·Ø±Ø ÙÛâØ´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø®ÙØ¯ ÙÙØ§Ø¹Ø¯Û ÚÙØ¯ Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø¨Ø± ÙÛâÚ¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³ØªØ Ø§ÙÙØ§ Ø¨Ù ÙØ±ÙØ± Ø²ÙØ§Ù Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù ØªØ¬Ø²ÛÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙØ§Ø¹Ø¯ÙâÛ Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ ÙÛØ² Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ø¯ÙÛÙ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯Û ÙØ·Ø±Ø Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª Ø§ÙÙØ§ Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø¢Ù Ú©Ù Ø¨Ø±Ø§Û ØØ¬ÛÙØª Ø¢Ù Ø¨Ù Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ø¨Ù ÙØØ§Ø¸ ØªØ¹Ø¨Ø¯Û Ø¨ÙØ¯Ù Ø¢ÙØ Ø¨Ù ØµÙØ±Øª ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø§ØµÙÙ Ø¹ÙÙÛÙ Ø¯Ø±Ø¢ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª ØªØ§ Ø¢ÙâØ¬Ø§ Ú©Ù Ø´ÛØ® Ø§ÙØµØ§Ø±Û Ø¢Ù Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± Ø±Ø§ ØªÙÙØ§ Ø´Ø§ÙÙ Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ Ù ÙÙ ÙØ§Ø¹Ø¯ÙâÛ ÛÙÛÙØ Ú©Ù Ø¨Ù Ø´Ú© Ø³Ø§Ø±Û Ø´ÙØ±Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ ÙÛâØ¯Ø§ÙØ¯ Ù Ø§ÛÙ Ø³Ø®Ù ÙÛ ÙÙØ±Ø¯ Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ ØºØ§ÙØ¨ Ø§ØµÙÙÛØ§Ù ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³ØªØ ÙØ±ÚÙØ¯ Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø§ÛØ´Ø§Ù Ø¯ÙØ§ÛÙÛ Ø±Ø§ ØºÛØ± Ø§Ø² Ø¯ÙØ§ÛÙ ÙÛ Ø¨Ø± Ø§ÛÙ ÙØ¯ÙØ¹Ø§ Ø§ÙØ§ÙÙ Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. ÙØ¬ÙÙØ¹Ùâ Ø§ÛÙ Ø¯ÙØ§ÛÙ Ø¯Ø± Ø¯Ù ÙÙØ§Ù Ø«Ø¨ÙØª Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø¯Ø³ØªÙ Ø¨ÙØ¯Û ÙÛâØ´ÙØ¯ Ú©Ù Ø¨Ø§ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ù ÙÙØ¯ Ø¢ÙâÙØ§ ÚÙÛÙ ÙÛâÙÙØ§ÛØ¯ Ú©Ù Ø§ÛÙ Ø§Ø¯ÙÙÙ ÙÛÚâÚ©Ø¯Ø§Ù Ú©Ø§ÙÛ ÙØ¨Ø§Ø´Ø¯ Ù Ø¹ÙÙÙ Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ ÙØ± Ø¯Ù ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø±Ø§ Ø´Ø§ÙÙ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ø¨ÙÚ©Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± ÙÛâØ±Ø³Ø§ÙØ¯ Ú©Ù ÙÙØ±Ø¯ Ø¢ÙâÙØ§ Ø§Ø®ØªØµØ§Øµ Ø¨Ù Ø§Ø³ØªØµØØ§Ø¨ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯ ÙÙØ§Ø¹Ø¯Û ÙÙÚÙÙ ÙØ§Ø¹Ø¯ÙâÛ ÛÙÛÙ Ù Ø§Ø´ØªØºØ§Ù ÙÛØ² ÙÙØ±Ø¯ Ø§ÛÙ Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ÙÛâØ¨Ø§Ø´ÙØ¯.