Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÙÙÛ Ù ØÙÙÙÛ ØÙ ØØ¨Ø³ Ø²ÙØ¬Ù Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª Ø§ØØ±Ø§Ø² Ø§Ø¹Ø³Ø§Ø± Ø²ÙØ¬ - Ã˜Â´Ã˜Â§Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â¢Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â¯, Ã˜ÂÃ™ÂƒÃ›ÂŒÃ™Â…Ã™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± ÙØ¬ÙØ¯ ØÙ ØØ¨Ø³ Ø¨Ø±Ø§Û Ø²ÙØ¬ÙØ Ø¯Ø± ÙÚ©Ø§Ø Ø´Ú©Û ÙÛØ³Øª ÛØ¹ÙÛ Ø²ÙØ¬Ù ØÙ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ø¯Ø± ØµÙØ±ØªÛ Ú©Ù ÙÙØ± ÙØ¹Ø¬Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯ ØªØ§ Ø¯Ø±ÛØ§ÙØª ØªÙØ§Ù ÙÙØ± Ø§Ø² ØªÙÚ©ÛÙ Ø§ÙØªÙØ§Ø¹ ÙÙØ§ÛØ¯Ø Ø³Ø¤Ø§ÙÛ Ú©Ù Ù¾ÛØ´ ÙÛâØ¢ÛØ¯ Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØØ¯ÙØ¯Ø© Ø§ÛÙ ØÙ ØØ¨Ø³ ØªØ§ Ú©Ø¬Ø§Ø³Øª Ø¢ÛØ§ ÙØµØ¯Ø§Ù Ø¢Ù ØªÙÙØ§ ØªÙÚ©ÛÙ Ø®Ø§Øµ Ø§Ø³Øª ÛØ§ Ø´Ø§ÙÙ ØªÙÚ©ÛÙ Ø¹Ø§Ù ÙÙ ÙÛâØ´ÙØ¯Ø Ø§Ú¯Ø± Ø²ÙØ¬Û ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®Øª ÙÙØ±ÛÙØ ÙØ¹Ø³Ø± Ø¨Ø§Ø´Ø¯ Ù ÙØªÙØ§ÙØ¯ ÙÙØ±ÛÙ Ø±Ø§ Ø¨Ù ØµÙØ±Øª ÛÚ©âØ¬Ø§ Ø¨Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø²Ø¯ Ù Ø¨Ù Ø¯Ø³ØªÙØ± Ø¯Ø§Ø¯Ú¯Ø§Ù Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¨Ù ØµÙØ±Øª Ø§ÙØ³Ø§Ø· Ø¨Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø²Ø¯ Ø¹Ø¯ÙâØ§Û ÙØ¹ØªÙØ¯ÙØ¯ Ø¨Ø§ Ø¯Ø±ÛØ§ÙØª Ø§ÙÙÛÙ ÙØ³Ø·Ø Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø²ÙØ¬Ù ØÙ ØØ¨Ø³ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯ Ø¯Ø± ØØ§ÙÛ Ú©Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø± Ø±Ø§ ÙÙ¾Ø°ÛØ±ÙØªÙâØ§ÙØ¯ Ù Ø§ÛÙ ÙØ³Ø¦ÙÙ Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ ÙÙØ±ÛÙâÙØ§Û Ø³ÙÚ¯ÛÙÛ Ú©Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®Øª ÙØ³Ø·Û Ø¢ÙØ Ø³Ø§ÙâÙØ§ Ø¨Ù Ø·ÙÙ ÙÛâØ§ÙØ¬Ø§ÙØ¯ ÙØ´Ú©ÙâØ³Ø§Ø² Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ØªØÙÛÙ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÙÙØ§ Ù Ø¹ÙÙØ§Ø¡ Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙØ³Ø§Ø¦Ù ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± ÙÛâØ¯ÙÛÙ.