Ù¾ÚÙÙØ´Û ÙÙÙÛ Ø¯Ø± ÙØ§ÙÛÙØª Ù ÙØ§ÙÚ©ÛÙØª Ø®Ø¨Ø± Ø¯Ø± Ø±Ø³Ø§ÙÙâÙØ§Û Ø¬ÙØ¹Û Ù ØÙÙÙ ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² Ø¢Ù - Ã™ÂÃ˜Â®Ã™Â„Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ; Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â§ÃšÂ©Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã›ÂŒ Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã™ÂˆÃšÂ©Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã˜ÂÃ˜Â³Ã˜Â§Ã™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¬Ø§ Ø¨ÙâØ¬Ø§ÛÛ Ù Ú¯Ø±Ø¯Ø´ Ø§Ø·ÙØ§Ø¹Ø§Øª Ø¯Ø± Ø³Ø·Ø Ø¬Ø§ÙØ¹Ù ØªÙØ³Ø· Ù¾Ø¯ÛØ¯ÙâØ§Û Ø¨Ù ÙØ§Ù Ø®Ø¨Ø± ØµÙØ±Øª ÙÛâÙ¾Ø°ÛØ±Ø¯. Ø§ÛÙ Ù¾Ø¯ÛØ¯Ù Ø¨Ø§ ÙÙØ§Ø¯ÙØ§Û ÙØ®ØªÙÙ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¹Û Ù ÙÛØ² Ø§Ø¨Ø¹Ø§Ø¯ ÙØ®ØªÙÙ Ø²ÙØ¯Ú¯Û ÙØ±Ø¯ÙØ ÙØ±ØªØ¨Ø· Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± ÙÙØ´ØªØ§Ø± ØØ§Ø¶Ø± ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¨Ø±Ø¢ÙÙØ¯ Ú©Ù Ø§ÙÙØ§Ù: Ù¾Ø¯ÛØ¯Û Ø®Ø¨Ø± ØµØ±Ù ÙØ¸Ø± Ø§Ø² Ø¹ÙÙÛØ§ØªÛ Ú©Ù Ø¯Ø±Ø¬ÙØª ÙØ´Ø± Ù Ø¹Ø±Ø¶Û Ø¢Ù ØµÙØ±Øª ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯Ø Ø¯Ø§Ø±Ø§Û ÙØ§ÙÛÙØª Ø§Ø³Øª Ù Ø§Ø±Ø²Ø´ Ø§ÙØªØµØ§Ø¯Û Ø¢Ù Ø²ÙÛÙÙâØ³Ø§Ø² Ø¬Ø±ÛØ§Ù Ø§ØÚ©Ø§Ù Ù ÙÙØ§Ø¹Ø¯ ÙØ±Ø¨ÙØ· Ø¨Ù Ø§ÙÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ØÙØ²Ù ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯. Ø«Ø§ÙÛØ§Ù Ù¾Ø¯ÛØ¯Û Ø®Ø¨Ø± ÙØ±Ø§ØªØ± Ø§Ø² ÙØ§ÙÛÙØªØ Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø± Ø§Ø² ÙÛÚÚ¯Û ÙÙÚ©ÛÙØª Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø±Ø§Ø¨Ø·Û Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø±Û Ø®Ø§ØµÛ Ø¨ÛÙ Ø§Ø´Ø®Ø§Øµ Ù Ø§Ø´ÛØ§Ø¡ Ø§Ø³Øª. Ø«Ø¨ÙØª Ø§ÛÙ ÙÛÚÚ¯Û Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø®Ø¨Ø±Ø Ù¾Ø§Ûâ Ø¨Ø®Ø´ ÙØ³ÛØ¹Û Ø§Ø² ÙÙØ±Ø±Ø§Øª ÙÙÙÛ Ø±Ø§ Ø¨Ù ØÙØ²Û Ø®Ø¨Ø± Ù Ø§Ø·ÙØ§Ø¹âØ±Ø³Ø§ÙÛ ÙÛâÚ¯Ø´Ø§ÛØ¯ Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÛØ§ÙØ Ø´ÙØ§Ø³Ø§ÛÛ Ù ÙØ¹Ø±ÙÛ ÙØ§ÙÚ© Ø®Ø¨Ø± Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù Ø¨Ø§ Ø§ÙÙÛØªÛ Ø¯Ø± ØªÙØ¬ÙÙ Ø¨Ù ØÙÙÙ Ù ØªÚ©Ø§ÙÛÙ ÙØ§ÙÚ©Ø§ÙÙ Ø¨Ù ÙÛ Ø®ÙØ§ÙØ¯Ø¯Ø§Ø´Øª. Ø«Ø§ÙØ«Ø§Ù: Ù¾Ø¯ÛØ¯Û Ø®Ø¨Ø± Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø§ØØ±Ø§Ø² ÙØ§ÙÛÙØª Ù ÙÙÚ©ÛÙØª Ø¢ÙØ ØµÙØ§ØÛØª Ø¢Ù Ø±Ø§ ÙÛâÛØ§Ø¨Ø¯ Ú©Ù ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø¹ÙÙØ¯ Ù ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÙØ§Û ÙØ¹Ø§ÙØ¶Û ÙØ§ÙØ¹ Ø´ÙØ¯ Ù Ø§Ø² Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø± ÙØ¶Ø¹ÛØª Ø¬Ø¯ÛØ¯Û ÙØ´ØªÙÙ Ø¨Ø± ÙÙØ§Ø³Ø¨Ø§Øª Ù ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª Ø§ÙØªØµØ§Ø¯Û Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø¢Ù Ø´Ú©Ù ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯.