ÙÙØ¯Û Ø¨Ø± ÙØ¸Ø±ÛÙ Â«Ø¬ÙØ¹ Ø¨ÛÙ ÙÙØªØ±ÙØ§Øª Ù ØªÙØ±ÛÙ ÙØ¬ØªÙØ¹Ø§Øª Ø¯Ø± Ø´Ø±Ø¹Â» - Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã˜Â²Ã˜Â±Ã™Â‚Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã™ÂˆÃ˜Â³Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§ÙÙ Ø³ÙØª Ù Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø¨Ø±Ø®Û Ú¯ÙØªÙâØ§ÙØ¯ Ø¨ÙØ§Û Ø´Ø±Ø¹ Ø¯Ø± Ø¬Ø¹Ù Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø¨Ø± Â«ÙØ±ÙâÚ¯Ø°Ø§Ø´ØªÙ Ø¨ÛÙ ÙØªÙØ§Ø«ÙØ§ØªÂ» Ù Â«Ø¬ÙØ¹âÚ©Ø±Ø¯Ù Ø¨ÛÙ ÙÙØªØ±ÙØ§ØªÂ» Ø§Ø³Øª Ù Ø¨Ù Ø¹Ø¨Ø§Ø±Øª Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø Ø¨ÙØ§Û Ø´Ø±Ø¹ Ø¨Ø± Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ØÚ©Ù ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª ÙÙØ³Ø§Ù Ø±Ø§ ÙØªÙØ§ÙØª Ù ØÚ©Ù ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª ÙØªÙØ§ÙØª Ø±Ø§ ÙÙØ³Ø§Ù ÙØ±Ø§Ø± Ø¯ÙØ¯. Ø§Ú©Ø«Ø± ÙØ§Ø¦ÙØ§Ù Ø¨Ù ÙØ¬ÙØ¯ ÚÙÛÙ Ø¨ÙØ§ÛÛ Ø¯Ø± Ø´Ø±Ø¹ Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ø¯ÙÛÙ Ø¨Ø·ÙØ§Ù ÙÛØ§Ø³ Ø°Ú©Ø± Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯ Ù Ø¨Ø±Ø®Û ÙÛØ² Ø¨Ø±Ø§Û Ø±ÙØ¹ Ø§Ø´Ú©Ø§Ù Ø¨Ø± Ø§ØÚ©Ø§ÙÛ Ú©Ù Ø¸Ø§ÙØ±Ø§Ù Ø³Ø§Ø²Ú¯Ø§Ø± Ø¨Ø§ Ø¹ÙÙ ÙÛØ³ØªÙØ¯Ø Ø¨Ø¯Ø§Ù ØªÙØ³Ú© Ø¬Ø³ØªÙâØ§ÙØ¯. ØªÙÙØ§ Ø¯ÙÛÙ ÙØ§Ø¦ÙØ§ÙØ ÙØ«Ø§ÙâÙØ§ÛÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± Ø¢ÙâÙØ§ Ø¸Ø§ÙØ±Ø§Ù ØÚ©Ù ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª ÙÙØ³Ø§ÙØ ÙØªÙØ§ÙØª Ù ØÚ©Ù ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª ÙØªÙØ§ÙØªØ ÙÙØ³Ø§Ù ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø²ÙÙÙØ§ ÙØ¬ÙØ¯ ÚÙÛÙ Ø¨ÙØ§ÛÛ Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø´Ø±Ø¹ Ø±Ø¯ Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯ Ù ÚÙØ¯ Ù¾Ø§Ø³Ø® Ø¨Ù Ø§Ø¯Ø¹Ø§Û Ø·Ø±ÙØ¯Ø§Ø±Ø§Ù Ø¢Ù Ø°Ú©Ø± Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯ Ú©Ù Ø§Ú©Ø«Ø± Ù¾Ø§Ø³Ø®âÙØ§ Ø¨ÛØ§ÙÚ¯Ø± ÙØ¹ÙÙ Ø¨ÙØ¯Ù Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø´Ø±Ø¹ ÙØ³ØªÙØ¯ Ù Ø§ÛÙÚ©Ù ÙÙÚ©Ù ÙÛØ³Øª ØÚ©Ù ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Øª ÙÙØ³Ø§Ù ÙØªÙØ§ÙØª ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø´ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ´ØªÙ Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø®Ø§Ø³ØªÚ¯Ø§Ù Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ù Ø§Ø¯ÙÙ ÙØ§Ø¦ÙØ§Ù Ù ÙÙÚ©Ø±Ø§Ù Ø¢Ù ÙÛâÙ¾Ø±Ø¯Ø§Ø²ÛÙ. Ø¢ÙÚÙ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØªÛØ¬Ù Ø§Ø² Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§ÛÙ Ø§Ø¯Ø¹Ø§ Ù Ù¾Ø§Ø³Ø®âÙØ§Û Ø¢Ù Ø¨Ù Ø¯Ø³Øª Ø¢ÙØ¯ÙØ Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø®ÙØ§Ù Ø¨ÙØ§ Ø¨Ø± ÙØ³ÙÚ© Ø¹Ø¯ÙÛÙ Ú©Ù Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø±Ø§ Ø¯Ø§Ø¦Ø±âÙØ¯Ø§Ø± ÙØµØ§ÙØ Ù ÙÙØ§Ø³Ø¯ ÙÛâØ¯Ø§ÙÙØ¯ Ù Ø®ÙØ§Ù Ø¨ÙØ§ Ø¨Ø± ÙØ³ÙÚ© Ø§Ø´Ø§Ø¹Ø±Ù Ú©Ù Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø±Ø§ ØªØ§Ø¨Ø¹ Ø¹ÙÙ Ø®Ø§ØµÛ ÙÙÛâØ¯Ø§ÙÙØ¯Ø ÚÙÛÙ Ú¯Ø²Ø§Ø±ÙâØ§Û Ø«Ø§Ø¨Øª ÙÛØ³Øª.