ØªØ¨ÛÛÙ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ú¯Ø³ØªØ±Ù Ø¸ÙÙØ± Ù Ø¯ÙØ§ÙØª Ø¢ÛÙ Ø¬ÙØ§Ø² ÚÙØ¯ âÙÙØ³Ø±Û - Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã˜Â¯Ã™Â‚ Ã˜Â²Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã™Â‡ Ã˜Â·Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â·Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã™ÂˆÃ˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø² Ø¯ÛØ± Ø¨Ø§Ø² ÙÛØ§Ù ÙÙØ³Ø±Ø§Ù Ø¯Ø± Ø¯ÙØ§ÙØª Ø¢ÛÙ ÚÙØ¯ âÙÙØ³Ø±Û (Ù Ø¥Ù Ø®ÙØªÙ Ø£ÙØ§ ØªÙØ³Ø·ÙØ§ ÙÛ Ø§ÙÛØªØ§ÙÛ ÙØ§ÙÚ©ØÙØ§ ÙØ§ Ø·Ø§Ø¨ ÙÚ©Ù ÙÙ Ø§ÙÙØ³Ø§Ø¡ ÙØ«ÙÛ Ù Ø«ÙØ§Ø« Ù Ø±Ø¨Ø§Ø¹) Ø¨Ù ÙÛÚÙ ÙØ³Ø¨Øª ÙÛØ§Ù Ø´Ø±Ø· Ù Ø¬Ø²Ø§Ø¡ Ø¯Ø± Ø¢Ù Ú¯ÙØªÚ¯Ù Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¢Ø±Ø§Ø¡ Ù Ø§ÙÙØ§Ù Ù Ø§ØØªÙØ§ÙâÙØ§Û ÙØªØ¹Ø¯Ø¯Û Ø¯Ø± ØªØµØÛØ Ø§ÛÙ ÙØ³Ø¨Øª Ø¨ÛØ§Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø±ÙØ§ÛØªÛ ÙØ¨ÙÛ Ø¨Ø± Ø§Ø³ÙØ§Ø· Ø«ÙØ« ÙØ±Ø¢Ù Ø¯Ø± ÙÛØ§ÙÙ Ø´Ø±Ø· Ù Ø¬Ø²Ø§ Ù ÙÛØ² Ø¬Ø§Ø¨Ø¬Ø§ÛÛ Ø¢ÛØ§Øª Ø¨Ù Ø§Ø¨ÙØ§Ù Ø¯Ø± ÙØ¹ÙØ§Û Ø¢ÛÙ Ø¯Ø§ÙÙ Ø²Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙÙÙØ§ Ø¨Ù Ø¬ÙØª Ø¶Ø±ÙØ±Û Ø§ÙÚ¯Ø§Ø´ØªÙ Ø¬ÙØ§Ø² ÚÙØ¯âÙÙØ³Ø±Û Ø¨Ù ÙØÙÙ Ø¯ÙØ§ÙØª Ø§ÛÙ Ø¢ÛÙ Ú©ÙØªØ± Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙâØ§ÙØ¯. Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¶ÙÙ ØªØ¨ÛÛÙ Ú¯Ø³ØªØ±Ù Ø¸ÙÙØ± Ù Ø¯ÙØ§ÙØª Ø§ÛÙ Ø¢ÛÙØ Ø¯Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¹ÙØ¯Ù (Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø·Ø¨Ø§Ø·Ø¨Ø§ÛÛ Ù ÙØ®Ø± Ø±Ø§Ø²Û) Ø¯Ø± ÙØ³Ø¨Øª Ø´Ø±Ø· Ù Ø¬Ø²Ø§ Ø±Ø§ Ø·Ø±Ø Ù ÙÙØ¯ Ú©Ø±Ø¯Ù Ø¢ÙâÚ¯Ø§Ù ÙÙÙ Ø³ÙÙÛ Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø¢ÛÙ ØªÙÙÛØª Ù ØªØ«Ø¨ÛØª Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù ØØ³Ø¨ Ø¢Ù Ø¢ÛÙ Ø¨Ø±Ø§Û ÙØ±Ø¯Ø§ÙÛ Ú©Ù Ø§Ø² Ø¨Ù Ø¹ÙØ¯Ù Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø³Ø±Ù¾Ø±Ø³ØªÛ ÛØªÛÙØ§Ù Ø¨Ù Ø¬ÙØª ØªØ¹Ø¯Û Ø¨Ù ØÙÙÙ Ù Ø§ÙÙØ§ÙØ´Ø§Ù Ø¨ÛÙÙØ§Ú©ÙØ¯ Ø¬ÙØ§Ø² ÚÙØ¯âÙÙØ³Ø±Û Ø±Ø§ ÙØ·Ø±Ø ÙÛâÚ©ÙØ¯ ØªØ§ Ø¨ØªÙØ§ÙÙØ¯ Ø¯Ø± Ù¾Ø±ØªÙ ØØ¶ÙØ± Ø²ÙØ§Ù Ú©Ù Ú©Ø§ÙÙÙ Ø¹Ø§Ø·ÙÙ Ù ÙØØ¨ØªÙØ¯ Ø¨Ù Ø±Ø³ÛØ¯Ú¯Û Ù ØªØ±Ø¨ÛØª ØµØÛØ Ú©ÙØ¯Ú©Ø§Ù ÛØªÛÙ Ø§ÙØ¯Ø§Ù Ú©ÙÙØ¯.