Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§Ø¯ÙÙ ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ø®Ø±ÛØ¯ Ù ÙØ±ÙØ´ Ø§Ø¹Ø¶Ø§Û Ø¨Ø¯Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø´ÛØ¹Ù - Ã™ÂÃ˜Â®Ã™Â„Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ; Ã˜Â¬Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â± ÃšÂ¯Ã™Â„Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜ÂºÃ›ÂŒ Ã™Â…Ã˜Â§Ã˜Â³Ã™ÂˆÃ™Â„Ã™Â‡, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± Ù¾Û Ø±Ø´Ø¯ Ø¯Ø§ÙØ´ Ù¾Ø²Ø´Ú©Û Ù Ø¯Ø³ØªâÛØ§Ø¨Û Ø¨Ø´Ø± Ø¨Ù ÙÙ Ø¢ÙØ±ÛâÙØ§Û ÙÙÛÙÛ Ú©Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù Ø§Ø² Ø§Ø¹Ø¶Ø§Û Ø¨Ø¯Ù Ù ÙØ±Ø¢ÙØ±Ø¯ÙâÙØ§Û Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¬ÙØª Ø¯Ø±ÙØ§Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø¨ÛÙØ§Ø±ÛâÙØ§ ÙØ±Ø§ÙÙ Ø³Ø§Ø®ØªØ Ø§ÙØ¯Ú© Ø§ÙØ¯Ú©âØ Ù¾Ø±Ø³Ø´âÙØ§Û ÙÙÙÛ ØÙÙÙÛâØ§Û Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ØÙØ²ÙâØ Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙâØ Ø®Ø±ÛØ¯ Ù ÙØ±ÙØ´ Ø§Ø¹Ø¶Ø§Û Ø¨Ø¯Ù ÙØ±Ø§ Ø±ÙÛ ÙÙØ§Ø¯â. Ø·Ø±Ø Ø§ÛÙ Ù¾Ø±Ø³Ø´ Ù Ù¾Ø§Ø³Ø® Ø¨Ù Ø¢ÙØ ÙÙØ§Ù ÙÙÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙÙØ´ØªØ§Ø± ØØ§Ø¶Ø±âØ Ø¯Ø± Ù¾ÚÙÙØ´Û ÙØ¸Ø±Û Ø¨ÙÛØ§Ø¯ÛâØ Ø¨Ù Ø±ÙØ´ ØªÙØµÛÙÛ ØªØÙÛÙÛâØ Ø¯Ø± Ú¯Ø³ØªØ±Ù ÙÙÙ Ø´ÛØ¹Ù Ù Ø¨Ø§ Ø¨Ù Ú©Ø§Ø±Ú¯ÛØ±Û Ø§Ø² ÙÙØ§Ø¨Ø¹ Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø·âØ ÙÛÙ Ø¨Ù Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¯Ø± ÙØ¯Ù Ø¯Ø§Ø±Ø¯â. Ù¾Ø³ Ø§Ø² ØªØ¨ÛÛÙ ÙØÙ Ø¨ØØ« Ù Ø±ØµØ¯ ÙÙÙØ¯Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙâÙØ§Û ÙÙØ¬ÙØ¯ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§Ø¯ÙÙ ÙØ± ÛÚ©âØ Ø³Ø±Ø§ÙØ¬Ø§Ù Ø§ÛÙ ÙØªÛØ¬Ù Ø¨Ù Ø¨Ø§Ø± Ø¢ÙØ¯ Ú©Ù Ø®Ø±ÛØ¯ Ù ÙØ±ÙØ´ Ø§Ø¹Ø¶Ø§Û Ø¨Ø¯ÙâØ Ø¯Ø§Ø±Ø§Û ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª ØªÚ©ÙÛÙÛ Ù ÙØ¶Ø¹Û ÙÛâØ¨Ø§Ø´Ø¯ Ù Ø§Ø¯ÙÙ ÙØ§Ø¨Ù Ú©ÙØ§ÛØªØ Ø¨Ø±Ø§Û ØØ±ÙØª Ù Ø¨Ø·ÙØ§Ù Ù ÙØ³Ø§Ø¯ Ø§ÛÙ Ø¯Ø³ØªÙ Ø§Ø² ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª ÙØ¬ÙØ¯ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯â.