Ø¯ÙØ§ÙØª Ø§ÙÙØ§Ø¸ Ø¨Ø± ÙØ¹Ø§ÙÛ Ø§Ø² Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ù Ø²Ø¨Ø§ÙâØ´ÙØ§Ø³Ø§Ù - ÃšÂ©Ã˜Â§Ã™Â…Ã™Â„Ã˜Â§Ã™Â†, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã˜Â¯Ã™Â‚; Ã›ÂŒÃ˜Â²Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ Ã™ÂÃ˜Â±, Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã™Â„Ã˜ÂÃ™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø²Ø¨Ø§Ù Ø§Ø² Ø¯Ù ÙØ¤ÙÙÙ Â«ÙÙØ¸Â» Ù Â«ÙØ¹ÙØ§Â» ØªØ´Ú©ÛÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø§Ø±ØªØ¨Ø§Ø· ÙØ«ÛÙ ÙÛØ§Ù Â«ÙÙØ¸Â» Ù Â«ÙØ¹ÙØ§Â» ÙÙØ¬Ø¨ ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯ ØªØ§ Ø°ÙÙ Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø§Ø² ØªØµÙØ± Â«ÙÙØ¸Â» Ø¨Ù ØªØµÙØ± Â«ÙØ¹ÙØ§Â» ÙÙØªÙÙ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯. ÙØ§ÙÛØªØ ÙÙØ´Ø£ Ù Ø®Ø§Ø³ØªÚ¯Ø§Ù Ø§ÛÙ Ø§Ø±ØªØ¨Ø§Ø· ÙÙÙØ§Ø±Ù ÙÙØ±Ø¯ ØªÙØ¬Ù ÙÙØ§Ø³ÙÛ Ø²Ø¨Ø§ÙØ Ø²Ø¨Ø§ÙâØ´ÙØ§Ø³Ø§Ù Ù Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø±Ø®Û Ø§ÛÙ Ø§Ø±ØªØ¨Ø§Ø· Ø±Ø§ ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² ÙØ¶Ø¹ Ù ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙØ¹ØªÙØ¯ÙØ¯ Ú©Ù Ø¯ÙØ§ÙØª Ø§ÙÙØ§Ø¸ Ø¨Ø± ÙØ¹Ø§ÙÛ Ø¯ÙØ§ÙØª Ø·Ø¨Ø¹Û Ø§Ø³Øª. Ú¯Ø±ÙÙÛ Ø¢Ù Ø±Ø§ ØØ§ØµÙ Ø¬Ø¹Ù Ù Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± ÙØ§Ø¶Ø¹ ÙÛâØ¯Ø§ÙÙØ¯ Ù Ú¯Ø±ÙÙÛ Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙØ¹ØªÙØ¯ÙØ¯ Ú©Ù Ø±Ø§Ø¨Ø·Û ÙØ§ÙØ¹Û Ù ØªÚ©ÙÛÙÛ ÙÛØ§Ù Ø§ÙÙØ§Ø¸ Ù ÙØ¹Ø§ÙÛ ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. ÙÙâÚÙÛÙ Ø¯Ø³ØªÙâØ§Û Ø§Ø² ØµØ§ØØ¨âÙØ¸Ø±Ø§ÙØ ÙØ¶Ø¹ Ø§ÙÙØ§Ø¸ Ø¨Ø±Ø§Û ÙØ¹Ø§ÙÛ Ø±Ø§ ÙØ¹Ù Ø§ÙØ³Ø§Ù ÙÛâØ¯Ø§ÙÙØ¯ Ù ÙØ¹ØªÙØ¯ÙØ¯ Ú©Ù Ø¨Ø´Ø± Ø§ÙÙØ§Ø¸ Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø§Û ÙØ¹Ø§ÙÛ ÙØ¶Ø¹ Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø¯Ø³ØªÙâØ§Û Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙØ¹ØªÙØ¯ÙØ¯ Ú©Ù ÙØ§Ø¶Ø¹ Ø§ÙÙØ§Ø¸ Ù ÙØºØ§Øª Ú©Ø³Û Ø¬Ø² Ø®Ø¯Ø§ÙÙØ¯ ÙÛØ³Øª. ØªÙØ§ÙÛ ÙØ¸Ø±Ø§Øª ÛØ§Ø¯ Ø´Ø¯Ù Ù ÙØ± Ø¢ÙâÚÙ Ú©Ù Ø¨Ù ÙØÙÛ Ø±Ø§Ø¨Ø·Û ÙÛØ§Ù Ø§ÙÙØ§Ø¸ Ù ÙØ¹Ø§ÙÛ Ø±Ø§ ÙÙØ±Ø¯ ØªÙØ¬Ù ÙØ±Ø§Ø± ÙÛâØ¯ÙØ¯ ØªØØª Ø¹ÙÙØ§Ù Â«ÙØ¸Ø±ÛØ§Øª ÙØ¶Ø¹Â» Ø¯Ø± Ø²Ø¨Ø§ÙâØ´ÙØ§Ø³Û Ù Ø¹ÙÙ Ø§ØµÙÙ ÙØ·Ø±Ø ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯. Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¢Ø±Ø§Ø¡ Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ù Ø²Ø¨Ø§ÙâØ´ÙØ§Ø³Ø§Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø±ÙØ´Ù ÙÛâØ³Ø§Ø²Ø¯ Ú©Ù Ø§ÙØªÙØ§Ù Ø°ÙÙ Ø§Ø² Ø§ÙÙØ§Ø¸ Ø¨Ù ÙØ¹Ø§ÙÛØ ÙØ·Ø§Ø¨Ù ÛÚ© ÙØ§ÙÙÙ Ø¹Ø§Ù Ø§Ø² ÙÙØ§ÙÛÙ Ø°ÙÙ Ø¨Ø´Ø±Û ØµÙØ±Øª ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯ Ú©Ù Ø²Ø¨Ø§ÙâØ´ÙØ§Ø³Ø§Ù Ù Ø±ÙØ§ÙâØ´ÙØ§Ø³Ø§Ù Ø¢Ù Ø±Ø§ ÙØ§ÙÙÙ Â«ØªØ¯Ø§Ø¹Û ÙØ¹Ø§ÙÛÂ» ÙØ§ÙÛØ¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø¨Ø¯ÛÙ ÙØ¹ÙØ§ Ú©Ù Ø§ÙØªØ±Ø§Ù Ø£Ú©ÛØ¯ ÙÛØ§Ù ÙÙØ¸ Ù ÙØ¹ÙØ§ ÙÙØ¬Ø¨ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ú©Ù ØªØµÙØ± ÙÙØ¸Ø ÙØ¹ÙØ§ Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø°ÙÙ Ø¨Ø´Ø± ØªØ¯Ø§Ø¹Û ÙÙØ§ÛØ¯. Ø§ÙØªØ±Ø§Ù ÙÛØ§Ù ÙÙØ¸ Ù ÙØ¹ÙØ§ Ø®ÙØ¯Ø Ø±ÛØ´Ù Ø¯Ø± ÙØ¶Ø¹ Ø§ÙÙØ§Ø¸ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ø§ÙØªÙØ§Ù ÙÙØ§ÙÛÙ Ø¨Ù Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø§Ù Ù Ø±ÙØ¹ ÙÛØ§Ø²ÙØ§Û Ø®ÙØ¯ Ø¯Ø± Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ø§ÙØ¯Ø§Ù Ø¨Ù ÙØ¶Ø¹ ÛÚ© Ø³ÙØ³ÙÙ Ø§ÙÙØ§Ø¸ ÙÙÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø§ÛÙ ÙØ¶Ø¹ Ù ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Ø Ø§ÙØªØ±Ø§Ù ÙÙØ¸ Ù ÙØ¹ÙØ§ Ù Ø¯Ø± ÙØªÛØ¬Ù Ø¹ÙØ§ÙÙ Ù Ø±Ø§Ø¨Ø·Û ÙÛØ§Ù Ø¢Ù Ø¯Ù Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§ÛØª Ø¯ÙØ§ÙØª ÙÙØ¸ Ø¨Ø± ÙØ¹ÙØ§ Ø±Ø§ ÙÙØ¬Ø¨ ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯.