Ø§ÙÚ©Ø§Ù ÙØµØ§Øµ Ù¾Ø¯Ø± ØªÙØ³Ø· ÙØ±Ø²ÙØ¯ Ø¯Ø± Ø¢Ø±Ø§Ø¡ ÙÙÙÛ Ù ÙÙØ§ÙÛÙ Ø¬Ø²Ø§ÛÛ - Ã˜ÂÃ›ÂŒÃ˜Â¯Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã˜Â±Ã˜Â§Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¹Ø¯Ù Ø§ÙÚ©Ø§Ù ÙØµØ§Øµ Ù¾Ø¯Ø± Ø¨Ù Ø®Ø§Ø·Ø± Ú©Ø´ØªÙ ÙØ±Ø²ÙØ¯Ø ÙÙØ±Ø¯ Ø§ØªÙØ§Ù Ù Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹ ÙÙÙØ§Û Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø§Ø³ØªØ Ø§ÙØ§ Ø¯Ø± ÙØ±Ø¶Û Ú©Ù Ù¾Ø¯Ø±Ø ÙØ³ØªÙÛÙØ§Ù ÙØ±ØªÚ©Ø¨ Ø¬ÙØ§ÛØª Ø¨Ø± ÙØ±Ø²ÙØ¯ ÙØ´ÙØ¯ Ù ÙØ±Ø²ÙØ¯Ø ØÙ ÙØµØ§Øµ Ø±Ø§ Ø¹ÙÛÙ Ù¾Ø¯Ø±Ø Ø§Ø² ÙØ¬ÙÛ Ø¹ÙÛÙ Ø¨Ù Ø§Ø±Ø« Ø¨Ø¨Ø±Ø¯Ø Ø¨ÛÙ ÙÙÙØ§Ø¡Ø Ø§Ø®ØªÙØ§Ù ÙØ¸Ø± ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ú©Ù Ø¢ÛØ§ ÙØ±Ø²ÙØ¯ ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ù¾Ø¯Ø±Ø´ Ø±Ø§ ÙØµØ§Øµ Ú©ÙØ¯ ÛØ§ ÙÙØ Ú¯Ø±ÙÙÛ Ø§Ø² ÙÙÙØ§Ø¡Ø Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ±Ø¯Ø ÙØ§Ø¦Ù Ø¨Ù Ø¹Ø¯Ù Ø§ÙÚ©Ø§Ù ÙØµØ§Øµ Ù¾Ø¯Ø± ÙØ³ØªÙØ¯. ÙÛØ§Ø³ Ø§ÙÙÙÛØªØ Ø±ÙØ§ÛØª ÙØ§ ÛÙØ§Ø¯ ÙØ§ÙØ¯ Ø¨ÙÙØ¯ÙØ Ø±ÙØ§ÛØª Ø¨Ø§Ø¨ ÙØ°ÙØ Ø¹ÙÙÙØ§Øª Ø§Ø¯ÙÙâÛ Ø§ÙØ± Ø¨Ù Ø§ØØ³Ø§Ù Ù ÙØµØ§ØØ¨Øª Ø¨Ù ÙØ¹Ø±ÙÙ Ø¨Ø§ ÙØ§ÙØ¯ÛÙØ Ø§Ø¯ÙÙâÛ ÙÙØ±Ø¯ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø§ÛÙ Ú¯Ø±ÙÙ Ø§Ø² ÙÙÙØ§Ø¡ Ø§Ø³Øª. Ø¬ÙØ¹Û Ø§Ø² ÙÙÙØ§Ø¡ ÙÛØ² Ø¨Ù Ø§ÙÚ©Ø§Ù ÙØµØ§Øµ Ù¾Ø¯Ø± Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙØ³Ø§ÙÙ ØÚ©Ù Ø¯Ø§Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø§ÛÙ Ø¹Ø¯Ù Ø§Ø² ÙÙÙØ§Ø¡Ø Ø¶ÙÙ Ø±Ø¯ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ù ÙÛØ§Ø³ Ø§ÙÙÙÛØªØ ÛØ§ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ù Ø±ÙØ§ÛØª Ø¨Ø§Ø¨ ÙØ°ÙØ Ø¨Ù Ø§Ú©ØªÙØ§Ø¡ Ø¨Ù ÙØ¯Ø± ÙØªÛÙÙ Ø¯Ø± Ø®Ø±ÙØ¬ Ø§Ø² Ø§Ø·ÙØ§Ù Ø§Ø¯ÙÙâÛ ÙØµØ§ØµØ ØªÙØ³Ú© Ø¬Ø³ØªÙâØ§ÙØ¯ Ù ÙØ³Ø£ÙÙâÛ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨ØØ« Ø±Ø§ ÙØ´ÙÙÙ Ø¹ÙÙÙØ§Øª Ø§Ø¯ÙÙâÛ ÙØµØ§Øµ Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙâØ§ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙØ Ø¶ÙÙ ÙÙØ¯ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§Ø¯ÙÙâÛ ÙØ± Ø¯Ù Ú¯Ø±ÙÙØ ÙÙÙ Ø¯ÙÙ ØªØ±Ø¬ÛØ Ø¯Ø§Ø¯Ù ÙÛâØ´ÙØ¯. ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ÙØµÙØ¨ Ø³Ø§Ù 1370 Ù ÙÛØ² Ù¾ÛØ´ ÙÙÛØ³ ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø³Ø§Ù 1388Ø ØµØ±ÙØ§Ù Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙÚ©ØªÙ Ø§Ø´Ø§Ø±Ù Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯ Ú©Ù Ø§Ú¯Ø± ÙØ§ØªÙØ Ù¾Ø¯Ø± ÛØ§ Ø¬Ø¯ Ù¾Ø¯Ø±Û ÙÙØªÙÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø ÙØµØ§Øµ ÙÙÛâØ´ÙØ¯ Ù ÙØ±Ø¶ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨ØØ« Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙØ Ø¨Ù Ø§Ø¬ÙØ§Ù Ø¨Ø±Ú¯Ø²Ø§Ø± Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø¬ÙØªØ ØªØÙÛÙ ÙÙÙÛ Ø§ÛÙ ÙØ³Ø£ÙÙ Ø¯Ø± Ø±ÙØ´Ù Ø´Ø¯Ù ØÚ©Ù Ø§ÛÙ ÙÙØ¶ÙØ¹Ø ØØ§Ø¦Ø² Ø§ÙÙÛØª Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯.