Ø¨Ø§Ø²Ø®ÙØ§ÙÛ ÙØ§ÙÛØª Ù ÙØµØ§Ø¯ÛÙ ÙØØ§Ø±Ø¨Ù Ø¯Ø± Ø¬Ø±Ø§ÛÙ Ø¹ÙÛÙ ÙØ¸Ù Ø¹ÙÙÙÛ - Ã™Â…Ã™ÂˆÃ˜Â³Ã™ÂˆÃ›ÂŒ Ã™Â…Ã˜Â´Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã™Â‡ Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â‡; Ã™Â‚Ã˜Â¨Ã™ÂˆÃ™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â¯Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™ÂÃ˜Â´Ã˜Â§Ã™Â†, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ; Ã˜ÂÃ˜Â§Ã˜Â¦Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛØ Ø¹ÙØ¯Ù Ø¬Ø±Ø§ÛÙ Ø¹ÙÛÙ Ø§ÙÙÛØª ÙÙÛ Ù Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¹ÛØ ØªØØª Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØØ§Ø±Ø¨Ù Ú¯Ø±Ø¯ Ø¢ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø§ÛÙ Ø¯Ø± ØØ§ÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ù ÙØ§ÙÛØª Ù ÙÙØ§Ú© ÙØØ§Ø±Ø¨Ù Ù ÙÙÙÙÙ Ø³ÙØ§Ø Ø¯Ø± ÙØØ§Ø±Ø¨Ù Ø§Ø®ØªÙØ§Ù ÙØ¸Ø± ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. ÙÚ©Ù Ø¯Ø± Ø±Ø§Ø³ØªØ§Û ØªØÙÛÙ Ù Ù¾ÚÙÙØ´ Ø¯Ø± ÙØ³ØªÙØ¯Ø§Øª ÙÙÙÛ ÙÛâØªÙØ§Ù Ø¨Ù ØªØ¹Ø±ÛÙÛ ØµØÛØ Ø§Ø² Ø§ÛÙ ÙÙÙÙÙ Ø¯Ø³Øª ÛØ§ÙØª Ú©Ù ÙØ·Ø§Ø¨Ù Ø¢ÙØ ÙØØ§Ø±Ø¨Ù Ø¹Ø¨Ø§Ø±Øª Ø§Ø³Øª Ø§Ø² ÙØµØ¯ Ø§Ø±Ø¹Ø§Ø¨ ÙØ±Ø¯Ù Ø¨Ø§ Ø¨ÙâÚ©Ø§Ø±âÚ¯ÛØ±Û ÙØ± Ø¢Ù ÚÙ Ø³Ø¨Ø¨ Ø®ÙÙ Ù ÙØØ´Øª Ø´Ø¯Ù Ù Ø¨Ø§Ø¹Ø« Ø§Ø®ÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø§ÙÙÛØª Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ú¯Ø±Ø¯Ø¯. Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ Ø§ÛÙ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙØ Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØØ§Ø±Ø¨ÙØ ØªÙØ³Ø¹Ù ÙÙÙÙÙÛ ÛØ§ÙØªÙ Ù Ø£Ø¹Ù Ø§Ø² ÙØ³ÙØØ§ÙÙ Ù ØºÛØ± ÙØ³ÙØØ§ÙÙ ÙÛâØ¨Ø§Ø´Ø¯. Ø¨Ø± Ø®ÙØ§Ù Ø¢ÙâÚ©Ù ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø± Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ÙØ§Ø¯Ù 183 Ù.Ù.Ø§. ÙØØ§Ø±Ø¨Ù Ø±Ø§ ÙÙÙØ· Ø¨Ù ÙØ³ÙØØ§ÙÙâØ¨ÙØ¯Ù ÙÙÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. ØØ§Ù Ø¢ÙâÚ©Ù Ø¯Ø± ÙÛØ§Ù Ø¬Ø±Ø§ÛÙ Ø¹ÙÛÙ Ø§ÙÙÛØª Ø¹ÙÙÙÛØ Ø¯Ø³ØªÙâØ§Û Ø§Ø² Ø¬Ø±Ø§ÛÙ ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯ Ú©Ù ÙØ·Ø§Ø¨Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ø§Øª ÙÙÙÛØ ÙØµØ¯Ø§Ù Ø¨Ø§Ø±Ø² Ø¬Ø±Ù ÙØØ§Ø±Ø¨Ù Ø¨ÙØ¯Ù Ù Ø§Ø±Ú©Ø§Ù Ù Ø¹ÙØ§ØµØ± Ø§ÛÙ Ø¯Ø³ØªÙ Ø§Ø² Ø¬Ø±Ø§ÛÙ Ø¨Ø± Ø§Ø±Ú©Ø§Ù Ø¬Ø±Ù ÙØØ§Ø±Ø¨Ù Ú©Ø§ÙÙØ§Ù ÙÙØ·Ø¨Ù ÙÛâØ¨Ø§Ø´ÙØ¯. ÙÚ©Ù ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø± Ø¯Ø± Ø¬Ø±Ø§ÛÙ Ø¹ÙÛÙ Ø§ÙÙÛØª Ø¹ÙÙÙÛØ ØªÙÙØ§ ØªØ¹Ø¯Ø§Ø¯ ÙØØ¯ÙØ¯Û Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø¬Ø±Ø§ÛÙ Ø±Ø§ ÙØØ§Ø±Ø¨Ù Ø¨Ø± Ø´ÙØ±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®ÛØ Ø§Ø´Ø§Ø±ÙâØ§Û Ø¨Ù ÙØØ§Ø±Ø¨ÙâØ¨ÙØ¯Ù Ø¬Ø±Ù Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø¨Û ÙÙÙÙØ¯Ù Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø¨Ø§ Ø¯ÛØ¯Ù ØªØ±Ø¯ÛØ¯ Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ø¹ÙÙØ§Ù ÙÚ¯Ø±ÛØ³ØªÙ Ø§Ø³Øª Ù ÙÛØ² Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø±Ø¯ÛØ ÙÛÚÚ¯Û Ø¶Ø¯ ØÚ©ÙÙØªÛ Ù ÙØµØ¯ ÙÙØ§Ø¨ÙÙ Ø¨Ø§ ÙØ¸Ø§Ù ØØ§Ú©Ù Ø±Ø§ ÙÙØ§Ú© ØÚ©Ù ÙØØ§Ø±Ø¨Ù ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.