Ù¾ÚÙÙØ´Û Ø¯Ø± ÙÙÙÙÙ Ù ØØ¬ÛØª Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø² ÙØªØ´Ø±ÙØ¹Ù Ø¯Ø± Ø¨ÛØ§Ù ÙÙÛÙØ§Ù Ø´ÛØ¹Ù - Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ˜Â´Ã˜Â§Ã™Â‡Ã›ÂŒ Ã™Â‚Ã™Â„Ã˜Â¹Ã™Â‡ Ã˜Â¬Ã™ÂˆÃ™Â‚Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â„Ã™ÂÃ˜Â¶Ã™Â„ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø³ÛØ±Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø´ÛØ¹Ù Ø§Ø² Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù ÙÛÚÙâØ§Û Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø± Ø¨ÙØ¯Ù Ù Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙÙÙâØªØ±ÛÙ Ø¯ÙÛÙ Ø¯Ø± Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø§ÙØ¶Ø§ÛÛ Ø§Ø³ÙØ§Ù Ø¨Ú©Ø§Ø± Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³ØªØ ÙÙÛÙØ§Ù Ø´ÛØ¹Ù Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø§Ø¯ÙÙÙ Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø§Ø² Ø¢Ù Ø¨ÙØ±Ù Ú¯Ø±ÙØªÙ ØªØ§ Ø¢ÙØ¬Ø§ Ú©Ù Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø§Ø² Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹ Ø¨Ø§ÙØ§ØªØ± Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ù ØØ¬ÛØª Ø³ÛØ±Ù Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø³Ø¨Ø¨ Ø§ÙØ¶Ø§ Ù ÛØ§ Ø¹Ø¯Ù Ø±Ø¯Ø¹ Ø§Ø² Ø³ÙÛ ÙØ¹ØµÙÙ (Ø¹ÙÛÙ Ø§ÙØ³ÙØ§Ù) Ù¾Ø°ÛØ±ÙØªÙâØ§ÙØ¯. Ø¯Ø± Ú¯Ø°Ø± ØªØ§Ø±ÛØ® Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø·Ø Ø§ØµØ·ÙØ§Ø ÙÙÛÙÛ Ø¨ÙØ¬ÙØ¯ Ø¢ÙØ¯ Ú©Ù ÙÙØ³ÙÛ Ø¨Ø§ Ø³ÛØ±Ù Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØ¯Ø±Ú© Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø¨Ú©Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø´Ø¯ Ù ÙÙÛÙØ§Ù Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø² ÙØªØ´Ø±ÙØ¹Ù ÙØ§ÙÛØ¯ÙØ¯. Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø² ÙØªØ´Ø±ÙØ¹ÙØ Ø«Ø¨ÙØª Ù Ø§Ø³ØªÙØ±Ø§Ø± ÙÙÙÙÙÛ Ø¯Ø± Ø°ÙÙ ÙØªØ¯ÛÙÙØ§Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ù Ø±Ø§ØØªÛ ÙÙÛâØªÙØ§Ù Ø§Ø² Ø¢Ù Ø¯Ø³Øª Ú©Ø´ÛØ¯ Ù Ú¯Ø§Ù Ø¨Ù Ø³ÙÙÚ© Ù Ø±ÙØªØ§Ø± Ø¨ÛØ±ÙÙÛ ÙÛØ² ÙÛâØ§ÙØ¬Ø§ÙØ¯ Ù Ú¯Ø§Ù Ø¯Ø± ØØ¯Ù Ø°ÙÙÛâØ¨ÙØ¯Ù Ø¨Ø§ÙÛ ÙÛâÙØ§ÙØ¯. Ø§ÛÙâÚ©Ù ÙÙÙØ§ Ø¯Ø± Ø¢Ø«Ø§Ø± Ø®ÙØ¯ Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø¨Ù Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø² Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯Ø ÙÙØ§ÛØ§ÙâÚ¯Ø± Ø¢Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø² Ø§Ø² Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø§ÛØ´Ø§Ù ØØ¬Øª Ø§Ø³Øª. Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø² ÙÙÙÙÙÛ Ø¬Ø¯Ø§Û Ø§Ø² Ø³ÛØ±Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø´Ø§ÛØ³ØªÙ Ø§Ø³Øª ØªØØª Ø¹ÙÙØ§ÙÛ Ø¬Ø¯Ø§Û Ø§Ø² Ø³ÛØ±Ù Ø¨Ù Ø¢Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø´ÙØ¯Ø ÙØ±ÚÙØ¯ ÙØ§ÙÙØ¯ Ø³ÛØ±ÙØ ÙØ±ÛÙÙâØ§Û ÙØ¨Û Ø¨ÙâØ´ÙØ§Ø± ÙÛâØ±ÙØ¯ Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø§Ø² ÙÙØ§Ø±Ø¯ ÙÙØ´Ø£ Ø¸ÙÙØ± Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø¯ÙÙÙ ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´ ØªÙØ§Ø´ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ù¾Ø³ Ø§Ø² ØªØ¹Ø±ÛÙ Ø³ÛØ±Ù Ù Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø² ÙØªØ´Ø±ÙØ¹Ù Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø´Ø±Ø§ÛØ· ØØ¬ÛØª Ø¢ÙâÙØ§Ø Ø¨Ù ÙÙØ§ÛØ³Ù Ø§ÛÙ Ø¯Ù Ø§ØµØ·ÙØ§Ø Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø´ÙØ¯ Ù Ø§Ø´ØªØ±Ø§Ú©Ø§Øª Ù ØªÙØ§ÛØ²Ø§Øª Ø¢ÙâÙØ§ Ø±ÙØ´Ù Ú¯Ø±Ø¯Ø¯ Ù Ø³Ù¾Ø³ Ø¨Ù ÙÙØ§Ø±Ø¯Û Ú©Ù ÙÛâØªÙØ§ÙÙØ¯ ÙÙØ´Ø£ÙØ§ÛÛ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø² Ø¨ÙâØ´ÙØ§Ø± Ø¢ÛÙØ¯Ø Ø§Ø´Ø§Ø±Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.