Ù¾ÚÙÙØ´Û Ø¯Ø± ÙØ§ÙÛØªØ Ø¢Ø«Ø§Ø± Ù Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ÙØ§Û ÙÙØ§ÛØ§Øª Ø§Ø² Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÙÙ ÙØ°Ø§ÙØ¨ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ù ØÙÙÙ ÙÙØ¶ÙØ¹Ù - Ã˜Â®Ã™ÂˆÃ˜Â±Ã˜Â³Ã™Â†Ã˜Â¯Ã›ÂŒÃ˜Â§Ã™Â†, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ; Ã™Â†Ã˜ÂµÃ˜Â±Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂÃ™Â‡Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜Â±Ã›ÂŒÃ™Â… (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ØªÙØ³ÛÙ ÙÙØ§ÙØ¹ Ø§ÙÙØ§Ù ÙØ´ØªØ±Ú© Ú©Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Â«ÙÙØ§ÛØ§ØªÂ» ÙØ§ÙÛØ¯Ù ÙÛâØ´ÙØ¯ Ø±Ø§Ù ØÙÛ ÙÙØ§Ø³Ø¨ Ø¨Ø±Ø§Û Ø±ÙØ¹ Ø¶Ø±Ø± ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² Ø§Ø´Ø§Ø¹Ù Ø§Ø³ØªØ Ø§ÙÚ©Ø§Ù Ø§Ø³ØªÛÙØ§Û Ø¹Ø§Ø¯ÙØ§ÙÙ Ø§Ø² ÙØ§Ù Ø±Ø§ ÙØ±Ø§ÙÙ Ø¢ÙØ±Ø¯Ù Ù ÙÙØ¬Ø¨ ØÙØ¸ Ù Ø¬ÙÙÚ¯ÛØ±Û Ø§Ø² ÙØ¹Ø·Ù ÙØ§ÙØ¯Ù Ø¢Ù ÙÛ Ø´ÙØ¯ Ù Ø±Ø§ÙÛ Ø®Ø±Ø¯ÙÙØ¯Ø§ÙÙ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø¯Ø§ÙÛ Ø´Ø±Ú©Øª Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø§ ÙØ¬ÙØ¯ Ø§ÛÙ ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ Ù ÙÙØ§ÙÛÙ Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§ÛØ±Ø§ÙØ Ø¨Ù ÙÙØ¶ÙØ¹ ØªÙØ³ÛÙ ÙÙØ§ÙØ¹ ÙÙ¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙâØ§ÙØ¯Ø ÙØ¯Ù Ø§ÛÙ ØªØÙÛÙ Ø¢Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§Ø¨Ø¹Ø§Ø¯ ÙØ®ØªÙÙ Ø§ÛÙ ØªØ£Ø³ÛØ³ Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÙÙØ¯Ù Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ù¾Ø§Ø±ÙâØ§Û Ø§Ø² Ø§Ø¨ÙØ§ÙØ§Øª Ø±Ø§Ù ØÙâÙØ§ÛÛ Ø§Ø±Ø§ÛÙ Ú©ÙØ¯. Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¨Ù Ù¾Ø§Ø³Ø® Ø§ÛÙ Ø³Ø¦ÙØ§Ù Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®Øª Ú©Ù Ø§ÛÙ ÙÙØ¹ ØªÙØ³ÛÙ Ø§Ø² Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ØÙÙÙ ÙØ°Ø§ÙØ¨ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø¯Ø± ÚÙ ÙØØ¯ÙØ¯Ù Ù Ø¨Ø§ ÚÙ Ø´Ø±Ø§ÛØ·Û Ø§ÙÚ©Ø§Ù Ù¾Ø°ÛØ± Ø§Ø³Øª Ù ÙØ§ÙÛØª Ù Ø¢Ø«Ø§Ø± Ø¢Ù ÚÙ Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯Ø Ø¯Ø± Ø¨Ø®Ø´ Ø§ÙÙ ÙÙØ§ÙÙ ØªØ¹Ø±ÛÙÛ Ø§Ø² ÙÙØ§ÛØ§Øª Ù Ø¹ÙØ§ØµØ± Ø¢Ù Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø´Ø¯Ùâ Ù Ø¯Ø± Ù¾Û Ø¢ÙØ Ú¯Ø±Ø§ÛØ´âÙØ§Û ÙØªÙØ§ÙØªÛ Ú©Ù Ø¯Ø± ØªØ¨ÛÛÙ ÙØ§ÙÛØª Ø§ÛÙ ÙÙØ§Ø¯ ÙØ·Ø±Ø Ø´Ø¯ÙØ Ø¨Ø±Ø´ÙØ±Ø¯Ù Ø´Ø¯Ù Ù Ø§ÙÙØ§Ø¹ ÙÙØ§ÛØ§Øª Ø°Ú©Ø± Ø´Ø¯Ù Ù Ø¯Ø± ÙØ§Ù¾Ø³ÛÙ Ø¨Ø®Ø´Ø Ø¢Ø«Ø§Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ¹ ØªÙØ³ÛÙ ØªØ¨ÛÛÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.