ÙØ§Ú©Ø§ÙÛ ÙØ¸Ø±ÛØ© ÙØÙÙ Ø®Ø±Ø§Ø³Ø§ÙÛ Ø¯Ø± Ø§ÙØ²ÙØ¯Ù ÙÙØ¯ÙÛ ÚÙØ§Ø±Ù Ø¨Ù ÙÙØ¯ÙØ§Øª ØÚ©ÙØª - Ã˜Â¹Ã™Â„Ã™Â…Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ´ÙÙØ± Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø¨Ø± Ø§ÛÙ Ø¨Ø§ÙØ±ÙØ¯ Ú©Ù ÙÙØ¯ÙÙØ§Øª ØÚ©ÙØªØ ÙØªØ´Ú©ÙÙ Ø§Ø² Ø³Ù ÙÙØ¯ÙÙ Ø§Ø³Øª: 1. Ø§ÙÚ©Ø§Ù Ø§Ø·ÙØ§Ù Ù ØªÙÛÛØ¯Ø 2. Ø¹Ø¯Ù ÙØµØ¨ ÙØ±ÛÙÙØ 3. Ø¯Ø± ÙÙØ§Ù Ø¨ÛØ§Ù Ø¨ÙØ¯Ù Ú¯ÙÛÙØ¯Ù. Ø§ÙØ§ ÙØÙÙ Ø®Ø±Ø§Ø³Ø§ÙÛ ÙÙØ¯ÙØ© ÚÙØ§Ø±ÙÛ Ø±Ø§ ÙÛØ² Ø§ÙØ²ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª: ÙØ¨ÙØ¯Ù ÙØ¯Ø± ÙØªÛÙÙ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ù ØªØ®Ø§Ø·Ø¨. Ø¨Ø±Ø®Û Ø§ØµÙÙÛØ§Ù ÙØªØ£Ø®ÙØ± ÙØ§ÙÙØ¯ ÙØÙÙ ÙØ§ÛÛÙÛ Ù Ø´Ø§Ú¯Ø±Ø¯Ø§Ù ÙÚ©ØªØ¨ Ø§ÛØ´Ø§ÙØ Ø¨Ø§ Ø§ÛÙ Ø§ÙØ²Ø§ÛØ´ ÙØ®Ø§ÙÙØª Ú©Ø±Ø¯Ù Ù Ø¢Ù Ø±Ø§ ÙØ±Ø¯ÙØ¯ Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙâØ§ÙØ¯Ø ÙØ± ÚÙØ¯ Ø¨Ø²Ø±Ú¯Ø§ÙÛ ÙÙØ§ÙÙØ¯ ÙØÙÙ Ø¹Ø±Ø§ÙÛ Ù ÙØÙÙ Ø§ØµÙÙØ§ÙÛ ÙÛØ² Ø§Ø² Ø¢Ù ØÙØ§ÛØª Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙØ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ù Ø§Ø¯ÙØ© ÙÙØ§ÙÙØ§Ù Ù ÙÛØ² ÙØ¸Ø±Ú¯Ø§Ù Ù Ø¯ÙØ§ÛÙ ÙØ®Ø§ÙÙØ§Ù Ø±Ø§ Ø¯Ø± ØªØ±Ø§Ø²ÙÛ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ù Ø³ÙØ¬Ø´ ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø¯Ù Ù Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø±Ø¯Ù ÙØ¸Ø± ÙÙØ§ÙÙØ§ÙØ ÙÙÙØª Ù Ø§Ø³ØªØÚ©Ø§Ù Ø§Ø¯ÙØ© ÙØ®Ø§ÙÙØ§Ù Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø±Ø³Ø§ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª.