Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙÙÙÛ ØÚ©Ù ÙØµØ§Øµ ÙØ§Ø¯Ø± Ø¯Ø± ÙØªÙ ÙØ±Ø²ÙØ¯ - Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã˜Â±Ã˜ÂªÃ›ÂŒ, Ã™ÂÃ˜Â§Ã˜Â·Ã™Â…Ã™Â‡; Ã˜ÂÃ˜Â§Ã˜Â¬Ã›ÂŒÃ˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ, Ã™ÂÃ˜Â±Ã›ÂŒÃ˜Â¨Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØªÙ Ø¬Ø²Ù ÙØ¨ÛØâØªØ±ÛÙ Ø§Ø¹ÙØ§Ù Ø§ÙØ³Ø§ÙÛ Ù Ø¬ÙØ§ÛØªâØ¨Ø§Ø±ØªØ±ÛÙ Ø±ÙØªØ§Ø± Ø¨Ø´Ø±Û Ø§Ø³Øª Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø´ÛØ¹Ù ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ÙØªÙ Ø¹ÙØ¯ Ø¨Ù Ø·ÙØ± Ø¹Ø§Ù ÙØµØ§Øµ ÙÛâØ¨Ø§Ø´Ø¯. Ø¨Ø± Ø§ÛÙ Ø§ØµÙ Ú©ÙÛØ ÙØªÙ ÙØ±Ø²ÙØ¯ ØªÙØ³Ø· Ù¾Ø¯Ø± Ø§Ø³ØªØ«ÙØ§ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ù ØªØ¨Ø¹ Ø¢ÙØ ØÚ©Ù ÙØ§Ø¯Ø± Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙØ³Ø¦ÙÙ ÙØ·Ø±Ø ÙÛâØ´ÙØ¯ Ù Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø§Ø³ØªØÚ©Ø§Ù Ø§Ø¯ÙØ© ÙØ®Ø§ÙÙØ§Ù ÙØµØ§Øµ ÙØ§Ø¯Ø±Ø Ø¶Ø±ÙØ±Øª Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¯ÙØ¨Ø§Ø±Ø© ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙÙÙÛ Ø¢Ù Ø§ØØ³Ø§Ø³ ÙÛâØ´ÙØ¯. Ø¨Ø¯ÛÙ ÙÙØ¸ÙØ± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¨Ù ØªÙÙÛØ ÙÙØ§Ø· ØÚ©Ù Ù¾Ø¯Ø± Ø§Ø² Ø·Ø±ÛÙ Ø§ÙØºØ§Û Ø®ØµÙØµÛØª Ø§Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ù Ø¨Ø± Ø®ÙØ§Ù ÙØ¸Ø± ÙØ´ÙÙØ± Ú©Ù Â«Ø±Ø§Ø¨Ø·Ø© Ø§Ø¨ÙÙØªÂ» Ø±Ø§ ÙÙØ§Ú© ØÚ©Ù ÙÛâØ¯Ø§ÙØ¯Ø Â«Ø±Ø§Ø¨Ø·Ø© ÙØ§ÙØ¯ÛØª Â» Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙÙØ§Ø· ØÚ©Ù Ø§Ø² Ø§Ø¯ÙØ© ÙØ²Ø¨ÙØ± Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙÙØ§ÙØ´Ø§Øª ÙØ§Ø±Ø¯Ù Ø¯Ø± Ø§Ø¯ÙØ© ÙÙØ§ÙÙØ§Ù ÙØµØ§Øµ ÙØ§Ø¯Ø± Ù ÙÙÚÙÛÙ Ø§Ø¯ÙØ© Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø´Ø¯Ù Ø¯Ø± ÙØ¯Ø¹Ø§Û Ø¨ØØ«Ø ÙØ§Ø¯Ø± Ø±Ø§ Ø¯Ø± ØÚ©Ù Ø¹Ø¯Ù ÙØµØ§Øµ Ø¯Ø± ÙØªÙ ÙØ±Ø²ÙØ¯Ø ÙÙØÙ Ø¨Ù Ù¾Ø¯Ø± Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ù ØØªÛ Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø´ÙÙÙ Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù ÙØ§Ø¯Ø±Ø Ø´ÙÙÙÛØª ØÚ©Ù ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù ÙØ§Ø¯Ø±Ø Ø§Ø² ÙÙØ§Ù Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§ Ø¨Ø¯ÙÙ ÙÛØ§Ø² Ø¨Ù Ø§ÙØØ§Ù ÙÙÚ©Ù Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.