ØªØ£ÙÙÛ Ø¯Ø± Ú©ÛÙØ± ÙÙØ§Ø· ØªØÙÛÙ ÙÙÙÛ ØÙÙÙÛ ÙØ§Ø¯Ù 110 Ù. Ù. Ø§ - Ã™Â…Ã˜Â³Ã˜Â¬Ã˜Â¯Ã˜Â³Ã˜Â±Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ›ÂŒ, Ã˜ÂÃ™Â…Ã›ÂŒÃ˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ØµØ±ÙâÙØ¸Ø± Ø§Ø² ÚØ§ÙØ´âÙØ§ÛÛ Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØ¹ÙØ§ Ù ÙÙÙÙÙ ÙÙØ§Ø· Ø¯ÛØ¯Ù ÙÛâØ´ÙØ¯ Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ú©ÛÙØ± ÙÙØ§Ø·âÚ©Ø§Ø±Ø ÙÙÙØ§Ø±Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙâÙØ§Û ÙØ®ØªÙÙÛ Ø¯Ø± ÙÛØ§Ù ÙÙÙØ§ Ø¨Ù ÚØ´Ù ÙÛâØ®ÙØ±Ø¯ Ø¨Ù Ú¯ÙÙÙâØ§Û Ú©Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² ÙÙÙØ§ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ÙØªÙ Ø±Ø§ ÙÙ Ø¨Ø±Ø§Û ÙÙØ§Ø·âÚ©Ø§Ø± ÙØØµÙ Ù ÙÙ Ø¨Ø±Ø§Û ØºÛØ±ÙØØµÙ ÛÚ©Û Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙØ Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¨ÙØ Ù¾Ø§Ø±ÙâØ§Û Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§Ø² Ø¢ÙØ§Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§Ù Ø¬ÙØ¹ ÙÛØ§Ù Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ÙØ§Ø±Ø¯Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø®ØµÙØµØ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ÙÙØ§Ø· Ø±Ø§ ÙÙØ§ÙÙØ¯ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø²ÙØ§ Ø¯Ø± ÙØ¸Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ù Ø¨ÛÙ ÙØØµÙ Ù ØºÛØ±ÙØØµÙ ÙØ±Ù ÙÛâÚ¯Ø°Ø§Ø±ÙØ¯. ÙÙØ´ØªØ§Ø± ØØ§Ø¶Ø± Ø¶ÙÙ ÙÙÙ Ø§ÙÙØ§Ù Ú¯ÙÙØ§Ú¯ÙÙ Ù ÙÛØ² ØªØÙÛÙ ÙØ³ØªÙØ¯Ø§Øª Ø±ÙØ§ÛÛ ÙØ·Ø±Ø Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ Ú©ÛÙØ± ÙÙØ§Ø·âÚ©Ø§Ø±Ø Ø§Ø·ÙØ§Ù Ø±ÙØ§ÛØ§ØªÛ Ø±Ø§ Ú©Ù ÙØ³ØªÙØ¯ ÙÙÙ ÙØ´ÙÙØ± ÙÙÙØ§ Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø§Ø¨Ø±Û ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ÙØªÙ Ø¨Ø±Ø§Û ÙÙØ§Ø·âÚ©Ø§Ø± ÙØØµÙ Ù ØºÛØ±ÙØØµÙ Ø§Ø³ØªØ ÙØ§Ø¨Ù ØªÙÛÛØ¯ Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ù ÙØ¹ØªÙØ¯ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§ÙØªØ¶Ø§Û Ø¬ÙØ¹ Ø¨ÛÙ Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ø¢Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙÙØ§Ø·âÚ©Ø§Ø± Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª ÙØØµÙ Ø¨ÙØ¯Ù ÙØÚ©ÙÙ Ø¨Ù ÙØªÙ Ø¨ÙØ¯Ù Ù ÚÙØ§ÙÚÙ ØºÛØ±ÙØØµÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯ ÙØÚ©ÙÙ Ø¨Ù ØªØ§Ø²ÛØ§ÙÙ Ø§Ø³Øª. Ø§ÙØ¨ØªÙ Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ ÙÙØ§Ø· Ø¯Ø± ØØ§ÙØª ØºÛØ±Ø§ÛÙØ§Ø¨Ø ÚÙØ¯ ÙÙÙ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙ ÙØ§Ø¨Ù Ø¨Ø§Ø²Ø´ÙØ§Ø³Û Ø§Ø³ØªØ ÚÙØ§ÙÚ©Ù ÙÙÙ ÙØ´ÙÙØ±Ø ØªØ§Ø²ÛØ§ÙÙ Ø±Ø§ Ø¯Ø± ÙØ¸Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ù Ø¹Ø¯ÙâØ§Û ÙØ¸ÛØ± Ø´ÛØ® Ø·ÙØ³Û Ø¯Ø± Ú©ØªØ§Ø¨ ÙÙØ§ÛÙØ Ø¨Ù Ø±Ø¬Ù ÙØØµÙ Ù ØªØ§Ø²ÛØ§ÙØ© ØºÛØ±ÙØØµÙ ÙØªÙØ§ Ø¯Ø§Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ÙÛØ² ØªÙÙØ§ Ø¨Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ù¾Ø§Ø±ÙâØ§Û Ø§Ø² Ø±ÙØ§ÛØ§ØªØ ØØ¯ ÙÙØ§Ø· Ø±Ø§ Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª Ø¯Ø®ÙÙØ ÙØªÙ Ø¯Ø± ÙØ¸Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¶ÙÙ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§Ø´Ú©Ø§ÙØ§Øª ÙØ§Ø±Ø¯ Ø¨Ø± ØªØ¹Ø±ÛÙ ÙØ§ÙÙÙÚ¯Ø°Ø§Ø± Ø§Ø² ÙÙÙÙÙ ÙÙØ§Ø·Ø Ø¨Ù ØªØÙÛÙ ÙØ§Ø¯Ù 110 Ù. Ù. Ù¡. Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ù Ú©ÙØ´Ø´ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø¨Ø± ØªØÙÛÙ ÙØ¨ÙØ§Û ÙØ§ÙÙÙÚ¯Ø°Ø§Ø± Ø¯Ø± Ù¾ÛØ´ Ø¨ÛÙÛ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ÙØªÙ Ø¨Ø±Ø§Û ÙÙØ§Ø·âÚ©Ø§Ø±Ø Ø¹ÙÙÚ©Ø±Ø¯ ØªÙÙÛÙÛ ÙØ§ÙÙÙÚ¯Ø°Ø§Ø± ÙÙØ±Ø¯ ÙÙØ¯ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯.