Ú¯ÙÙÙâÙØ§Û Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ ÙÛØ§Ø³ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø´ÛØ¹Ù Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ Ú©ØªØ§Ø¨ Ø¬ÙØ§ÙØ± Ø§ÙÚ©ÙØ§Ù - Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ Ã›ÂŒÃ˜Â²Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯; Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã™Â†Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã™Â‘Ã™Â…, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ³Ø¦ÙØ© ÙÛØ§Ø³ Ù ÚÚ¯ÙÙÚ¯Û Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯ Ø¨Ø§ Ø¢Ù Ø§Ø² ÙØ³Ø§Ø¦Ù Ø¯ÛØ±ÛÙ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ù Ø§ØµÙÙ ÙØ°Ø§ÙØ¨ Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÛØ§ÙØ Ø¯Ø± ÙØ°ÙØ¨ Ø´ÛØ¹Ù ÙØ± ÚÙØ¯ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ Ú©ÙÛ Ø§Ø² Ø¯ÛØ± Ø¨Ø§Ø² Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯Û ÙÙÙÛ Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª Ù ÙÙÙØ² ÙÙ Ø§ÛÙ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ Ø§Ø¯Ø§ÙÙ Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø ÙÙÛ ÙØ·ÙØ¨ ÙÙÙÛ Ú©Ù ØµØ±Ù ÙØ¸Ø± Ø§Ø² Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙâÙØ§Û Ø§ØµÙÙÛ ÙÙÙØ§ Ø¨Ø§ÛØ¯ ÙÙØ±Ø¯ ØªÙØ¬Ù Ø¨ÛØ´ØªØ± Ù Ø¯ÙØª ÙØ¸Ø± Ø¹ÙÛÙâØªØ± ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯Ø Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯ Ø¢ÙØ§Ù Ø¨Ø§ ÙÛØ§Ø³ Ø¯Ø± Ú©ØªØ§Ø¨âÙØ§Û ÙÙÙÛ Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ú©ØªØ¨ ÙÙÙÛ ÙÙØ§Ø±Ø¯Û Ø±Ø§ ÙÛâØªÙØ§Ù ÛØ§ÙØª Ú©Ù Ø¨Ù ÙØ¸Ø± ÙÛâØ±Ø³Ø¯ ÙØµØ¯Ø§Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù Ø§Ø² ÙÛØ§Ø³ Ø¨Ø§Ø´Ø¯. Ø§ÛÙ ÙØ·ÙØ¨ Ø¨Ø§ ÙØ¸Ø±ÛØ© ÙØ´ÙÙØ± Ø´ÛØ¹Ù ÛØ¹ÙÛ Ø¨Ø·ÙØ§Ù ÙÛØ§Ø³Ø Ø³Ø§Ø²Ú¯Ø§Ø±Û ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯. ÙÙØ§ÙØ© ØØ§Ø¶Ø± Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ÙÙÛÙ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ Ù Ø¨Ø§ ÙØ¨ÙØ§ ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø¯Ù Ú©ØªØ§Ø¨ Ø¬ÙØ§ÙØ± Ø§ÙÚ©ÙØ§Ù Ø¨Ù Ø°Ú©Ø± ÙÙÙÙÙâÙØ§ÛÛ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ú©Ù Ø¨Ù ÙÛØ§Ø³ Ø¨ÙØ¯Ù Ø¢ÙâÙØ§ ØªØµØ±ÛØ Ø´Ø¯Ù ÛØ§ ØªØ¹Ø±ÛÙ ÙÛØ§Ø³ Ø¨Ø± Ø¢ÙâÙØ§ ÙÙØ·Ø¨Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø¯Ø± ØµØ¯Ø¯ Ù¾Ø§Ø³Ø® Ú¯ÙÛÛ Ø¨Ù Ù¾Ø±Ø³Ø´âÙØ§ÛÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø²ÙÛÙÙ ÙØ·Ø±Ø ÙÛâØ¨Ø§Ø´Ø¯.