Ø³ÙÙØ· ÙØµØ§Øµ Ø¨Ø§ Ø¹ÙÙ Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø§ÙÙÛØ§Ø¡ - Ã˜Â´Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± ÙÙÙ Ù ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ÙØ§ ÚÙÛÙ ØªÙØ±ÛØ± Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ±Ú¯Ø§Ù Ø´Ø®ØµÛ Ú©Ø´ØªÙ Ø´ÙØ¯ Ù ÚÙØ¯ ÙÙÛ Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø§Ú¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø§ÙÙÛØ§Û Ø¯Ù Ø¹ÙÙ Ú©ÙÙØ¯ Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ Ø¨Ø§ÙÛ ÙØ§ÙØ¯Ù ØÙ ÙØµØ§Øµ Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯ Ø¨Ù Ø´Ø±Ø·Û Ú©Ù Ø³ÙÙ Ø¯ÛÛ Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ Ø®ÙØ§ÙØ§Ù Ø¯ÛÙ Ø±Ø§ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®Øª ÙÙØ§ÛÙØ¯. Ø¯Ø± ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ÙØ§Ø¯Ù 264 Ø¢ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª: Â«Ø¯Ø±ØµÙØ±ØªÛ Ú©Ù ÙÙÛ Ø¯Ù ÙØªØ¹Ø¯Ø¯ Ø¨Ø§Ø´Ø¯ ÙÙØ§ÙÙØª ÙÙÛ Ø¢ÙâÙØ§ Ø¯Ø± ÙØµØ§Øµ ÙØ§Ø²Ù Ø§Ø³ØªØ ÚÙØ§ÙÚ©Ù ÙÙÚ¯Û Ø®ÙØ§ÙØ§Ù ÙØµØ§Øµ ÙØ§ØªÙ Ø¨Ø§Ø´ÙØ¯ ÙØ§ØªÙ ÙØµØ§Øµ ÙÛâØ´ÙØ¯Ø Ù Ø§Ú¯Ø± Ø¨Ø¹Ø¶Û Ø§Ø² Ø¢ÙâÙØ§ Ø®ÙØ§ÙØ§Ù ÙØµØ§Øµ Ù Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø§Ù Ø®ÙØ§ÙØ§Ù Ø¯ÛÙ Ø¨Ø§Ø´ÙØ¯Ø Ø®ÙØ§ÙØ§Ù ÙØµØ§Øµ ÙÛâØªÙØ§ÙÙØ¯ ÙØ§ØªÙ Ø±Ø§ ÙØµØ§Øµ Ú©ÙÙØ¯Ø ÙÚ©Ù Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø³ÙÙ Ø¯ÛÛ Ø³Ø§ÛØ± Ø§ÙÙÛØ§Û Ø¯Ù Ø±Ø§ Ú©Ù Ø®ÙØ§ÙØ§Ù Ø¯ÛÙ ÙØ³ØªÙØ¯ Ø¨Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø²ÙØ¯Ø Ø§Ú¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø§ÙÙÛØ§Û Ø¯Ù Ø¨Ù Ø·ÙØ± Ø±Ø§ÛÚ¯Ø§Ù Ø¹ÙÙ Ú©ÙÙØ¯Ø Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø§Ù ÙÛâØªÙØ§ÙÙØ¯ Ø¨Ø¹Ø¯ Ø§Ø² Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®Øª Ø³ÙÙ Ø¹ÙÙ Ú©ÙÙØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¨Ù ÙØ§ØªÙØ Ø§Ù Ø±Ø§ ÙØµØ§Øµ ÙÙØ§ÛÙØ¯.Â» ÙÙÛ Ø¨Ø§ Ø¹ÙØ§ÛØª Ø¨Ù Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ÙØªØ¹Ø¯Ø¯Û Ú©Ù ÙÛâÚ¯ÙÛØ¯ Ø¨Ø§ Ø¹ÙÙ Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø§ÙÙÛØ§Û Ø¯Ù ØÙ ÙØµØ§Øµ Ø³Ø§ÙØ· ÙÛâØ´ÙØ¯Ø Ù ÙØ¸Ø± Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ú©Ù Ø¨Ø¹Ø¶Û Ø§Ø² ÙÙÙØ§ Ù ÙÙØ³Ø±Ø§Ù ØªÙØ±ÛØ± ÙÙÙØ¯ÙâØ§ÙØ¯ Ú©Ù Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª Ø¹ÙÙ Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø§ÙÙÛØ§Ø¡ ØÙ ÙØµØ§Øµ Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ Ø¨Ø§ÙÛ ÙØ§ÙØ¯Ù ØªØ¨Ø¯ÛÙ Ø¨Ù Ø¯ÛÙ ÙÛâØ´ÙØ¯Ø Ù Ø§Ø² Ø¢Ù Ø¬Ø§ Ú©Ù Ø¨Ù ÙØ¸Ø± ÙÛâØ±Ø³Ø¯ Ø¯ÙØ§ÛÙ Ø³ÙÙØ· ÙØµØ§Øµ Ø§Ø² Ø§ØªÙØ§Ù Ø¨ÛØ´ØªØ±Û Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø± Ø§Ø³Øª ÙØ§Ø²Ù Ø§Ø³Øª Ø§Ø¯ÙÛ Ø·Ø±ÙÛÙ Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Û Ø§ÛÙ ÙØ³Ø¦ÙÙ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ¬Ø¯Ø¯ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯.