Ø¯Ø±ÙÚ¯Û Ø¯Ø± ÙØ²ÙÙ ØªÙÙÛØ¯ Ø§ÙØ¹ÙÙÙ - Ã˜Â¹Ã™Â„Ã™Â…Ã›ÂŒ Ã˜Â³Ã™ÂˆÃ™Â„Ã˜Â§, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙÙØ§ÙÛ ØØ§Ø¶Ø± Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÙØ¶ÙØ¹ Â«ÙØ²ÙÙ ØªÙÙÛØ¯ Ø§Ø¹ÙÙÂ» ÙÛâÙ¾Ø±Ø¯Ø§Ø²Ø¯. Ø¨Ù ÙÙÛÙ ÙÙØ¸ÙØ±Ø Ø¶ÙÙ ÙÙØ§ÛØ³Û Ø§Ø¯ÙÛ ÙÙØ§ÙÙØ§Ù Ù ÙØ®Ø§ÙÙØ§Ù ÙØ²ÙÙ ØªÙÙÛØ¯ Ø§Ø¹ÙÙ Ù ØªØ¨ÛÛÙ ÙÙØ§Ø· Ø¶Ø¹Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØ®Ø³ØªØ ÚÙÛÙ ÙØªÛØ¬Ù ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯ Ú©Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¬ÙØ§Ø² ØªÙÙÛØ¯ Ø§Ø² ÙØ·ÙÙ ÙØ¬ØªÙØ¯Ø Ø§Ø¹Ù Ø§Ø² Ø§Ø¹ÙÙ Ù ØºÛØ± Ø§Ø¹ÙÙØ Ø®Ø§ÙÛ Ø§Ø² Ø§Ø´Ú©Ø§Ù Ø¨ÙØ¯ÙØ Ø¨ÙÚ©Ù Ø§Ø² Ø§Ø³ØªØÚ©Ø§Ù Ù ÙÙÙØª Ø¨ÛØ´ØªØ±Û Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø± Ø§Ø³Øª Ù Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø¨Ø§ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØ´ÙÙØ± Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø²ÙÛÙÙØ Ø¯Ø± ØªØ¶Ø§Ø¯ Ø§Ø³Øª.