Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØÙÙ Ø§ØµÙÙØ§ÙÛ Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ù Û ÙÙÚ©ÛØªØ ØÙ Ù ØÚ©Ù - Ã™Â‚Ã™Â†Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã˜ÂªÃ›ÂŒ, Ã˜Â¬Ã™Â„Ã›ÂŒÃ™Â„; Ã˜Â¬Ã˜Â§Ã™ÂˆÃ˜Â±, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã˜Â¬Ã˜Â¹Ã™ÂÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã™Â‡Ã˜Â±Ã™Â†Ã˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â´Ã›ÂŒÃ˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙÙÚ©ÛØªÛ Ú©Ù ÙØ¯Ø§Ø± ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª Ù ÙØ¹Ø§ÙØ¶Ø§Øª Ø§Ø³ØªØ ØªØ§Ø¨Ø¹Û Ø§Ø² Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± Ø¹ÙÙØ§Ø¡ Ù Ø´Ø§Ø±Ø¹ ÙÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯ Ú©Ù Ø¨Ù ÙØ¬ÙØ¯ Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø±Û Ø§ÛØ¬Ø§Ø¯ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ù ÙÛâØªÙØ§Ù Ø¨Ù ÙÙØ¹ÛØ Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø§Ø¶Ø§ÙÙ Û Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø±Û Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ú©Ù ÙØ¬ÙØ¯ ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø±Û Ù Ø¨ÙÚ©Ù ØµØ±Ù ÙØ¬ÙØ¯ ÙØÙÛ Ø¨Ø±Ø§Û Ø¢ÙØ Ø¨Ù ÙØØ§Ø¸ ØªÙÙØ¹ Ø¢Ù ÙØÙØ Ø¯Ø± Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± Ø¢Ù Ú©Ø§ÙÛ Ø§Ø³ØªØ Ø¨ÙØ§Ø¨Ø± Ø§ÛÙØ ÙÙÚ©ÛØªØ ÙÙ Ø¯Ø± Ø²ÙØ±Ù Û Ø£Ø¹Ø±Ø§Ø¶ ÙÙÙÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ¬ÙØ¯ ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø¢Ù ÙØ§ Ø¯Ø± Ø®Ø§Ø±Ø¬ ÙØ§Ø²Ù ÙÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ù ÙÙ ÙØ§ÙÙØ¯ Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø±Ø§Øª Ø°ÙÙÛØ Ø§Ø² Ø³ÙØ® ÙÙØ§ÙÛÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¹Ø±ÙØ¶ Ù Ø§ØªØµØ§Ù Ø¢Ù ÙØ§ Ø°ÙÙÛ Ø§Ø³Øª. ØÙÙØ ØªÙØ§ÙØ§ÛÛ Ø®Ø§ØµÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ú¯Ø§ÙÛ Ø¨Ù Ø¹ÛÙØ Ú¯Ø§ÙÛ Ø¨Ù Ø¹ÙØ¯ Ù Ú¯Ø§ÙÛ Ø¨Ù Ø´Ø®Øµ ØªØ¹ÙÙ ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯Ø ÙØ§ÙÙØ¯:ØÙÙ ØªØØ¬ÛØ±Ø ØÙÙ Ø®ÛØ§Ø± Ù ØÙÙ ÙØµØ§Øµ. ÙØªØ¹ÙÙ ØÙÙØ Ø¯Ø± ØªÙØ§Ù ÙÙØ§Ø±Ø¯Ø Ø¹ÙÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ù Ø¹ÛÙØ ÛØ§ Ø´Ø®Øµ Ù ÛØ§ Ø¹ÙØ¯ ØªØ¹ÙÙ Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ø¯Ø± ØØ§ÙÛ Ú©Ù ÙÙÚ©Ø Ø§ØØ§Ø·Ù Ù Ø³ÙØ·ÙØªÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ØÙÛÙØªØ§Ù Ø¨Ù Ø®ÙØ¯ Ø¹ÛÙØ ÛØ§ ÙÙÙØ¹Øª Ù ÛØ§ Ø¹ÙÙØ ØªØ¹ÙÙ ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯Ø Ø¨ÙØ§Ø¨Ø± Ø§ÛÙØ Ø§Ø² Ø¢ÙØ¬Ø§ Ú©Ù ÙÙÚ©Ø ÙÙØ²ÙÙ Ø³ÙØ·ÙØª ÙØ·ÙÙ Ø§Ø³Øª Ù ØÙ Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø±Û ÙÛÚÙ Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û ØªØµØ±ÙØ§Øª Ø®Ø§Øµ Ø¨Ù Ø´ÙØ§Ø± ÙÛâØ±ÙØ¯Ø ØÙØ ÙÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ø¹ÛÙ ÙÙÚ© ØªÙÙÛ Ú¯Ø±Ø¯Ø¯ Ù Ø§ÙØ²ÙÙ Ø¨Ø± Ø§ÛÙØ Ø§Ø² Ø¢ÙØ¬Ø§ Ú©Ù ÙÙÚ©Ø ÙØ§ÙÛØªØ§ÙØ Ø§ÙØ±Û Ø¨Ø³ÛØ· Ù ØºÛØ± ÙÙÙÙ Ø¨Ù ØªØ´Ú©ÛÚ© Ø§Ø³ØªØ ØÙ ÙÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ ÙØ±ØªØ¨ÙâØ§Û Ø§Ø² ÙÙÚ© Ø¨Ù Ø´ÙØ§Ø± Ø±ÙØ¯. ÙØ¶Ø§ÙØ§Ù Ø§ÛÙÚ©Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² ØÙÙÙØ Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ:ØÙÙ ØªØØ¬ÛØ± Ù ØÙÙ Ø§Ø®ØªØµØ§ØµØ Ø§Ø³Ø§Ø³Ø§ÙØ ÙÙÚ©ÛØª ÙØ±Ø¶ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯. ØÙÙØ Ø¨Ø§ Ø§ÙØ¶Ø§ÙÛ Ú©Ù Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ø¬Ø² Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø±Ø¯Û Ú©Ù Ø¯ÙÛÙÛ Ø®Ø§ØµØ ÙØ§ÙØ¹ ØªÙØ§Ù ÛØ§ Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² ØªØµØ±ÙØ§Øª ÙÛ Ø´ÙØ¯Ø Ø¹ÙÛâØ§ÙØ§ØµÙÙØ ÙØ§Ø¨Ù ÙÙÙØ Ø§Ø³ÙØ§Ø· Ù Ø§ÙØªÙØ§Ù Ø¨Ù Ø§Ø±Ø« Ø§Ø³Øª Ù ÙØ± Ø¢Ù ÚÛØ²Û Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØ§ÙÛØªØ Ø¨Ù ÙØµÙ ØÙÙØ ÙØªØµÙ ÙÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø ÙØ§Ø¨Ù Ø§Ø³ÙØ§Ø· Ø§Ø³Øª Ù Ø¥ÙÙØ§ ØÙÚ©Ù Ø¨Ù Ø´ÙØ§Ø± ÙÛâØ±ÙØ¯ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ØµÙØ±ØªØ Ø¬Ø² Ø¨Ø§ Ø§ÙØªØ«Ø§Ù ØÙÚ©ÙØ ÛØ§ Ø§ÙØªÙØ§Û ÙÙØ¶ÙØ¹Ø Ø³Ø§ÙØ· ÙÙÛâØ´ÙØ¯. Ø§Ø² Ø¢ÙØ¬Ø§ Ú©Ù Ø§Ø¯ÙÙ Û ÙØ¹Ø§ÙÙØ§ØªØ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ù Ø§ÙÙØ§Ø° Ø§Ø³Ø¨Ø§Ø¨ Ø´Ø±Ø¹Û Ø§Ø³ØªØ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø±Ø¯ Ø´Ú©Ø Ø§Ú¯Ø± ÛÙÛÙ Ø¨Ù ÙØ§Ø¨ÙÛØª ÙÙÙ Ù Ø´Ú© Ø¯Ø± ÙØ§ÙØ¹ÛØªØ ÛØ§ Ø´Ø±Ø·ÛØª Ø³Ø¨Ø¨ Ø®Ø§Øµ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø¹ÙÙÙ Ø¯ÙÛÙ Ø´Ø±Ø·Ø ÛØ§ ØµÙØØ Ø¬Ø§Ø±Û ÙÛâØ´ÙØ¯Ø Ù Ø§Ú¯Ø± Ø´Ú©Ø Ø¯Ø± Ø§ØµÙ ÙØ§Ø¨ÙÛØª ÙÙÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø§ØµÙØ Ø¹Ø¯Ù ÙØ¨ÙÙ ÙÙÙ Ø§Ø³Øª.