Ø°ÙÙ Ù Ø¹ÙØ¯Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø´ÛØ¹Ù - Ã™Â†Ã˜Â¹Ã™Â…Ã˜Âª Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â„Ã™Â‡Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã˜Â³Ã™Â…Ã˜Â§Ã˜Â¹Ã›ÂŒÃ™Â„ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙÙÙÙÙ Ø°ÙÙ Ù Ø¹ÙØ¯Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø²ÛØ±ÙØ¬ÙÙØ¹ÙâÙØ§Û Ø¨Ø³ÛØ§Ø± ÙÙÙ Ø¨ØØ« ØªØ¹ÙØ¯Ø§Øª Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø´ÛØ¹Ù Ø±Ø§ ØªØ´Ú©ÛÙ ÙÛâØ¯ÙØ¯. Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ Ø§ÛÙ Ø¯Ù ÙØ§ÚÙ Ø¯Ø± ÙØªÙÙ ÙÙÙÛØ ÙÙ Ø¯Ø± Ø§Ø¨ÙØ§Ø¨ Ø¹Ø¨Ø§Ø¯Û Ù ÙÙ Ø¯Ø± Ø§Ø¨ÙØ§Ø¨ ÙØ¹Ø§ÙÙÛ (Ø§Ø¹Ù Ø§Ø² ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª Ø¨Ù ÙØ¹ÙØ§Û Ø®Ø§ØµØ Ù Ø¶ÙØ§Ù ÙÙØ±Û) Ø¨Ø³ÛØ§Ø± Ø´Ø§ÛØ¹ Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² ÙÙÙØ§Û ÙØ¹Ø§ØµØ± Ú©ÙØ´ÛØ¯ÙâØ§ÙØ¯ ØªÙØ§ÙØª Ø§ÛÙ Ø¯Ù ÙØ§ÚÙ Ø±Ø§ Ø¨Ù ØªÙØ§Ø¨Ù Ø¨ÛÙ Ø¯Ù ÙØ§ÚÛ Ø¹ÛÙ Ù Ø¯ÛÙ ÙØ±ØªØ¨Ø· Ø³Ø§Ø²ÙØ¯ Ù Ø°ÙÙ Ù Ø¹ÙØ¯Ù Ø±Ø§ Ø¨Ù ØªØ±ØªÛØ¨ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ø¸Ø±Ù Ø¯ÛÙ Ù Ø¹ÛÙ ÙØ·Ø±Ø Ú©ÙÙØ¯. Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¯Ø± ØµØ¯Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ØµØØª Ù Ø³ÙÙ Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø§Ø³Øª. Ø¨Ù ÙØ¸Ø± ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯ÙØ ØªÙØ§Ø¨Ù Ø°ÙÙ Ù Ø¹ÙØ¯Ù Ø¯Ø± ÙØ§ÙØ¹ Ø¨Ù ØªÙØ§Ø¨Ù ØÚ©Ù ØªÚ©ÙÛÙÛ Ù ØÚ©Ù ÙØ¶Ø¹Û Ø¨Ø§Ø² ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯: Ø¹ÙØ¯Ù Ø¸Ø±ÙÛ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§ØÚ©Ø§Ù ØªÚ©ÙÛÙÛ Ù Ø°ÙÙ Ø¸Ø±ÙÛ Ø¨Ø±Ø§Û ØÚ©Ù ÙØ¶Ø¹ÛÙ Ø¯ÛÙ Ø§Ø³Øª.