ØªØÙÛÙ ÙØ§ÙÛØª ØÙÙÙÛ Ø§ÙØ±Ø§Ù (ØµÚ©ÙÚ©) Ø§Ø¬ÙØ§Ø±Ù - Ã™Â‚Ã™Â†Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã˜ÂªÃ›ÂŒ, Ã˜Â¬Ã™Â„Ã›ÂŒÃ™Â„; Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™ÂˆÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã™Â„Ã™Â†ÃšÂ¯Ã˜Â±Ã™ÂˆÃ˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã›ÂŒÃ™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ ÙØ¨Ø§ØØ« ÙÙÙ Ø¯Ø± Ø²ÙÛÙØ© ØÙÙÙ ÙØ§ÙÛØ ÙØ³Ø§ÛÙ ÙØ±Ø¨ÙØ· Ø¨Ù ÙÙØ§Ø¯ÙØ§Û ÙØ§ÙÛ Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§ÛÙ ÙØ³Ø§ÛÙ Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ ÙÙÛ Ø´Ø§Ø±Ø¹ Ø§Ø² Ø§ÙÙØ§Ø¹ Ø®Ø§ØµÛ Ø§Ø² ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª- Ø±Ø¨ÙÛØ ØºØ±Ø±ÛØ Ø¶Ø±Ø±Û Ù ...- Ø¯Ø± ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø¯Ø§Ø±Ø§Û Ø§ÙÙÛØªÛ ÙÛÚÙ Ø§Ø³Øª. Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ ÙØ¨Ø§ØØ« ÙÙÙ Ø¯Ø± ØÙÙÙ ÙØ§ÙÛØ© Ø§Ø³ÙØ§ÙÛØ Ø§Ø±Ø²ÛØ§Ø¨Û Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ù ÙØ§ÙÛØª ÙØØµÙÙØ§Øª ÙØ§ÙÛ Ø¬Ø¯ÛØ¯ Ø§Ø³Øª. ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø§Ø¨Ø²Ø§Ø±ÙØ§Û ÙØ§ÙÛ Ø¬Ø¯ÛØ¯Ø Ø§ÙØ±Ø§Ù (ØµÚ©ÙÚ©) Ø§Ø¬Ø§Ø±Ù Ø§Ø³Øª. ØªØÙÛÙ ÙØ§ÙÛØª ØÙÙÙÛ Ø§ÛÙ Ø§ÙØ±Ø§Ù - Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Û Ø¨Ø¯ÛØ¹ - Ø§Ø² Ø¢Ù Ø¬ÙØª Ø¯Ø§Ø±Ø§Û Ø§ÙÙÛØª Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø±Ø³ÛâÙØ§Û ØÙÙÙÛ Ø§ÛØ±Ø§Ù ÙØ§ÙØ¯ Ø³Ø§Ø¨ÙÙ Ø¨ÙØ¯Ù Ù ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØªØ ÙØ§ÙÛØªØ Ø§ÙØµØ§Ù Ù Ø¢Ø«Ø§Ø± Ø¢Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ø·Ø±ÙÛÙ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ Ù ... Ø¯Ø± ØØ¯ ÙØ§Ø²Ù ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± ÙÚ¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙØ Ø®ØµÙØµÛØ§Øª ÙÙÛØ ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØªØ ÙØ§ÙÛØª Ù Ø¢Ø«Ø§Ø± ØÙÙÙÛ Ø§ÛÙ Ø§ÙØ±Ø§Ù ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ù ØªØ¬Ø²ÛÙ Ù ØªØÙÛÙ ÙØ±Ø§Ø± ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯. Ø¨Ø§ ÙØ¬ÙØ¯ ØªØ´Ø§Ø¨Ù Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø§ÛÙ Ø§ÙØ±Ø§Ù Ø¨Ø§ Ø¹ÙØ¯ Ø§Ø¬Ø§Ø±Ù Ù Ø§ÙÚ©Ø§Ù ØªØ·Ø¨ÛÙ Ø¢Ù Ø¨Ø§ Ø¹ÙØ¯ ØµÙØØ Ø¶ÙÙ ØªØ¨ÛÛÙ Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² ÙØ¬ÙÙ Ø§ÙØªØ±Ø§Ù Ø§ÛÙ Ø§ÙØ±Ø§Ù Ø¨Ø§ Ø¹ÙØ¯ Ø§Ø¬Ø§Ø±Ù- Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ ØªÙØ§ÛØ² Ø¯Ø± Ø§Ø±Ø§Ø¯Ø© ÙØªØ¹Ø§ÙØ¯ÛÙ Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø§ØÚ©Ø§Ù- Ù Ø¨Ø§ Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ ØªÙØ§ÙØª Ø¨ÛÙ Ø¹ÙØ¯ ØµÙØ Ù ÙØ§Ø¯Ù 10 ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛØ Ø¯Ø± ÙÙØ§ÛØª ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ Ø§ÙØ±Ø§Ù Ø§Ø¬Ø§Ø±Ù Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ø¹ÙØ¯Û Ø¬Ø¯ÛØ¯ Ù ÙØ´Ø±ÙØ¹Ø Ø¨Ø§ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ù Ø§ØµÙ Ø§Ø¨Ø§ØØ© Ø¹Ø§ÙÙ Ù Ø°ÛÙ ÙØ§Ø¯Ù 10 ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ ÙÙØ±Ø¯ ØªØ§ÛÛØ¯ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ù Ø¢Ø«Ø§Ø± ØÙÙÙÛ Ø¢Ù ØªØ¬Ø²ÛÙ Ù ØªØÙÛÙ Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª.