Ø±Ø¬Ù Ø¯Ø± ØªØ±Ø§Ø²Ù âÂ«Ø¯Ø±ÙÚ¯Û Ø¯Ø± ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙÙÛ ÙØ´Ø±ÙØ¹ÛØª Ø±Ø¬Ù Ø«Ø¨ÙØªØ§Ù Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§ØªØ§ÙÂ»â - ÃšÂ¯Ã™Â„Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜ÂºÃ›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ; Ã™Â†Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¨ÛâØ´Ú©ââØ Ø¨ÛØ§Ù Ø§ÙØ¯ÛØ´Ù ÙÙØ ØªØ¶Ø§Ø±Ø¨ Ø¢Ø±Ø§Ø¡ Ù ÙÙØ¯ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§ÙØ¯ÛØ´Ù Ø§ÙØ¯ÛØ´ÙÙØ¯Ø§ÙâØ Ø§Ø² Ø³ÙØªâÙØ§Û ÙÛÚ©ÙÛ Ø¹ÙÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± Ù¾Ø§ÙØ§ÛØ´âØ Ù¾ÙÛØ§ÛÛ Ù Ø±Ø´Ø¯ Ù ØªØ¹Ø§ÙÛ ÙØ± Ø¯Ø§ÙØ´ÛâØ ÙØ¤Ø«Ø± ÙÛâØ¨Ø§Ø´Ø¯. Ø¯Ø§ÙØ´ ÙÙÙ Ù Ø§ÙØ¯ÛØ´ÙâÙØ§Û ÙÙÙÛ ÙÙÛÙØ§Ù ÙÛØ² Ø§Ø² Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯ÙØ Ø¬Ø¯Ø§ ÙÛØ³ØªÙØ¯Ø Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø±ÙâØ ÙÙØ´ØªØ§Ø± ØØ§Ø¶Ø±Ø Ø¯Ø± Ù¾ÚÙÙØ´Û Ø¨ÙÛØ§Ø¯ÛØ Ø¨Ù Ø±ÙØ´ ØªÙØµÛÙÛ- ØªØÙÛÙÛØ Ø§ÙØ¯ÛØ´Ù ÙÙÙÛ Ø¬ÙØ§Ø¨ Ø§Ø³ØªØ§Ø¯ ÙØÙØ¯ Ø§Ø¨Ø±Ø§ÙÛÙ Ø¬ÙØ§ØªÛ Ø±Ø§ Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ù ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙÙÙÛ Ø±Ø¬ÙØ Ø¨Ù ÙÙØ¯ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÛâÙØ´ÛÙØ¯ Ù Ø¨Ø± ÙÙØ§ÛØ§ÙâØ³Ø§Ø²Û Ø§ÛÙ Ø§ÙØ± Ø§ÙØªÙØ§Ù Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ú©Ù ØªØ§ ÚÙ ÙÛØ²Ø§Ù Ø§ÙØ¯ÛØ´Ù ÙÙÙÛ ÙØ°Ú©ÙØ±Ø Ø¨Ø§ ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙÙÙÛ Ø¨Ø±Ú¯Ø²ÛØ¯Ù Ø¢Ù Ø¯Ø§ÙØ´Û ÙØØªØ±Ù Ù ÙÛØ² ÙÙØ§Ø¨Ø¹ Ù ÙØ³ØªÙØ¯Ø§Øª Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯ ÙÙÙÛ Ø´ÛØ¹ÙâØ ÙÙØ±Ø§Ù Ù ÙÙØ§ÙÙÚ¯ ÙÛâØ¨Ø§Ø´Ø¯.