ÙØ§Ú©Ø§ÙÛ Ø¯Ø± Ø§Ø¯ÙÙÙ Ø´ÙÙÙ ØªØ¹Ø²ÛØ± - Ã™Â…Ã˜Â³Ã˜Â¬Ã˜Â¯Ã˜Â³Ã˜Â±Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ›ÂŒ, Ã˜ÂÃ™Â…Ã›ÂŒÃ˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø§ÙØ¹Ø§Ù ÙÙÙÙØ¹ ÛØ§ ÙØ§Ø¬Ø¨Û Ú©Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø¨ ÛØ§ ØªØ±Ú© Ø¢ÙâÙØ§ Ø¯Ø± Ø´Ø±ÛØ¹ØªØ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ÙØ´Ø®ØµÛ ØªØ¹ÛÛÙ ÙØ´Ø¯ÙØ ØªØ¹ÛÛÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ØªØ¹Ø²ÛØ±Û Ø¨Ù ØØ§Ú©Ù ÙØ§Ú¯Ø°Ø§Ø± Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙâØ¬Ø§ ÛÚ© Ù¾Ø±Ø³Ø´ ÙÙÙÙ Ù ÙØ¹ÙÛâØ¯Ø§Ø± ÙØ·Ø±Ø ÙÛâØ´ÙØ¯ Ú©Ù Ø¢ÛØ§ Ø§ÛÙ ÙÙØ¹ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§ØªØ Ú©ÙÛÙÙ Ø§ÙØ¹Ø§Ù Ù ØªØ±ÙÚ© ÙØØ±ÙÙ Ø±Ø§ Ø´Ø§ÙÙ ÙÛâØ´ÙØ¯Ø Ø¨Ù Ø¹Ø¨Ø§Ø±Øª Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø¢ÛØ§ ØªÙØ§ÙÛ ÙØ¹Ø§ØµÛ Ø´Ø±Ø¹Û ÙØ§Ø¨Ù ØªØ¹Ø²ÛØ± ÙÛâØ¨Ø§Ø´ÙØ¯ ÛØ§ Ø§ÛÙâÚ©Ù ØØ§Ú©Ù Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ÙÙØ· Ø¨Ø®Ø´Û Ø§Ø² Ø¢ÙâÙØ§ Ø±Ø§ ÙØ§Ø¨Ù ØªØ¹Ø²ÛØ± Ø§Ø¹ÙØ§Ù ÙÛâÚ©ÙØ¯Ø Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÙÙÛ ÙØ´ÙÙØ±Ø ØØ§Ú©Ù Ø´Ø±Ø¹ ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ø¨Ù ØµÙØ§ØâØ¯ÛØ¯ Ø®ÙØ¯Ø Ú©Ø³Û Ø±Ø§ Ú©Ù ÙØ±ØªÚ©Ø¨ Ø¹ÙÙ ØØ±Ø§ÙÛ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ù Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¨Ø¹Ø¶ÛØ Ø¹ÙÙ ØØ±Ø§Ù ÙØ²ÙÙØ§Ù Ø¨Ø§ÛØ¯ Ú©Ø¨ÛØ±Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø ØªØ¹Ø²ÛØ± Ú©ÙØ¯ ÙÙÛ Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø§Ø² ÙÙØ¯Ø§Ø± ØØ¯Ù Ú©ÙâØªØ± Ø¨Ø§Ø´Ø¯. ÙØ´ÙÙØ± ÙÙÛÙØ§Ù Ø§ÙØ§ÙÛÙÙ Ù Ø§ÙÙ Ø³ÙÙØª Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÙÙ Ø±Ø§ Ù¾Ø°ÛØ±ÙØªÙâØ§ÙØ¯. Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¨ÙØ Ø¨Ø±Ø®Û ÙÙÛÙØ§Ù Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ ÙØÙÙÙ Ø§Ø±Ø¯Ø¨ÛÙÛ Ø¯Ø± Ø§ØµÙ Ø§ÛÙ ØÚ©Ù Ú©Ù ÙØ± Ø¹ÙÙ ØØ±Ø§ÙÛ ÙØ³ØªÙØ¬Ø¨ ØªØ¹Ø²ÛØ± Ø¨Ø§Ø´Ø¯ ØªØ±Ø¯ÛØ¯ Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø¨Ø±Ø®Û ÙÙÛÙØ§Ù ÙØ¹Ø§ØµØ± ÙÛØ² Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØªÛØ¬Ù Ø±Ø³ÛØ¯ÙâØ§ÙØ¯ Ú©Ù Ø¯ÙÛÙ ÙØ§Ø¨Ù Ø§Ø·ÙÛÙØ§ÙÛ ÙØ¬ÙØ¯ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯ Ú©Ù ÙØ±ØªÚ©Ø¨ ÙØ± Ø¹ÙÙ ØØ±Ø§ÙÛ ÙØ³ØªØÙÙ ØªØ¹Ø²ÛØ± Ø¨Ø§Ø´Ø¯. Ø¨Ø±Ø®Û ÙÛØ² Ø¨Ø± ÙØ±Ø¶ Ù¾Ø°ÛØ±ÙØªÙ Ø§ØµÙ ØÚ©ÙØ Ø¯Ø§ÙÙÙ ØªØ¹Ø²ÛØ± Ø±Ø§ Ø¨Ù Ú¯ÙÙÙâØ§Û ÙØ¹ÙØ§ Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯ Ú©Ù Ø´Ø§ÙÙ Ù¾ÙØ¯ Ù Ø§ÙØ¯Ø±Ø²Ø ØªÙØ¨ÛØ® Ù ØªÙØ¯ÛØ¯ ÙÙ ÙÛâØ´ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ú©ÙØ´Ø´ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª ØªØ§ Ø¶ÙÙ Ø¨ÛØ§Ù ØªØÙÛÙÛ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙâÙØ§Û Ø·Ø±ÙÛÙØ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÙÛÙØ§Ù ÙÙØ§ÙÙ Ø§ÛÙ ØÚ©Ù ÙÙØ±Ø¯ ÙÙØ¯ Ø¬Ø¯ÙÛ ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ù Ø¨Ø§ ÙÚ¯Ø§Ù ØºØ§ÙØ¨ ÙÙÙÛ Ø«Ø§Ø¨Øª Ø´ÙØ¯ Ú©Ù ÙÛÚ Ø¯ÙÛÙ Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯Û ÛØ§ ÙÙØ§ÙØªÛ Ø¨Ø± ØªØ¹Ø²ÛØ± ÙØ± ÙØ¹Ù ØØ±Ø§Ù ÙØ¬ÙØ¯ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯ Ù Ø¯Ø± ÙØªÛØ¬Ù Ø§ÛÙ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¨Ù Ø±Ø§ØØªÛ ÙØ¨Ø§ÛØ¯ ÙØ¨ÙØ§Û ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø±Û ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯.