Ú¯ÙÙÙ Ø´ÙØ§Ø³Û ØªÙØ±ÛØ± Ø¯Ø± ÙÙÙ ÙØ°Ø§ÙØ¨ - Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ˜Â²Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã™Â‡ Ã™Â†Ã™ÂˆÃ˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â·Ã›ÂŒÃ™Â‡; Ã™Â†Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã™Â…, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã˜Â¹Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã›ÂŒ Ã˜Â³Ã˜Â±Ã˜Â¢Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â§, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ØªÙØ±ÛØ± ÙØ¹ØµÙÙ(Ø¹) Ø¨Ù ÙØ«Ø§Ø¨ÙâÛ ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø³ÙâÚ¯Ø§ÙÙâÛ Ø³ÙØªØ Ø¢Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø±ÙØªØ§Ø±Û Ø¯Ø± ØØ¶ÙØ± Ø§ÛØ´Ø§Ù Ø§ÙØ¬Ø§Ù Ø´ÙØ¯Ø Ù Ø¨Ø§ ÙØ¬ÙØ¯ Ø§ÙÚ©Ø§Ù Ø±Ø¯Ø¹ Ø§Ø² Ø³ÙÛ Ø§ÛØ´Ø§ÙØ ÙÙØ¶Ø¹Û Ø§ØªØ®Ø§Ø° Ø´ÙØ¯ Ú©Ù ØØ§Ú©Û Ø§Ø² Ø±Ø¶Ø§ÛØª Ø§Ø³Øª. ÙØ³Ø§Ø¦Ù ÙØ®ØªÙÙÛ Ø¯Ø± Ø¨Ø§Ø¨ ØªÙØ±ÛØ± ÙØ¹ØµÙÙ(Ø¹) ÙÙØ±Ø¯ Ø¹ÙØ§ÛØª Ø§Ø³ØªØ ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø¢ÙâÙØ§Ø Ú¯ÙÙÙâØ´ÙØ§Ø³Û ØªÙØ±ÛØ± Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ø¯Ø§Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ ÙØ´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙÙØ´ØªÙâ ØØ§Ø¶Ø± Ø¨Ù ÙÙØ¸ÙØ± ØªØ¨ÛÛÙ ÙØ±Ø§ØªØ¨ ØªÙØ±ÛØ±Ø Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¯Ø±Ø¬Ø§Øª Ø¯ÙØ§ÙÛ Ù ÙØµØ¯Ø§ÙâÛØ§Ø¨Û Ø§ÙÙØ§Ø¹ Ø¢Ù Ø¯Ø± ÙØØ¯ÙØ¯Ùâ ÙÙÙ ÙØ°Ø§ÙØ¨ Ø®ÙØ³ÙØ ØªØ¯ÙÛÙ ÛØ§ÙØªÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± Ø°ÛÙ ÙØ´Øª Ø¹ÙÙØ§ÙØ Ú¯ÙÙÙâÙØ§Û Ø´ÙØ§Ø³Ø§ÛÛ Ø´Ø¯ÙâÛ Ø³ÙØª ØªÙØ±ÛØ±Û Ú¯Ø±Ø¯Ø¢ÙØ±Û Ø´Ø¯Ù Ù Ø¨Ù ÙÙØ¯ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØµØ§Ø¯ÛÙ Ø¢Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ ÙÛâØ´ÙØ¯. Ú¯ÙÙÙââÙØ§Û ØªÙØ±ÛØ± Ø¹Ø¨Ø§Ø±ØªÙØ¯ Ø§Ø²: 1- ØªØµØ¯ÛÙ ÙÙÙ ÛØ§ ÙØ¹ÙØ 2- ÙØ¯Ø Ù Ø«ÙØ§Û ÙØ§Ø¹ÙØ 3- ÙØ´Ø§Ø±Ú©Øª ÙØ¹ØµÙÙ(Ø¹) Ø¯Ø± Ø¹ÙÙØ 4- Ø§ÙØ± Ú©Ø±Ø¯Ù Ø¨Ù ÙÙØ§Ø²Ù ÙÙÙ ÛØ§ ÙØ¹ÙØ 5- Ø±Ø¶Ø§ÛØª Ø¨Ù ÙØªØ§ÛØ¬ ØØ§ØµÙ Ø§Ø² ÙØ¹ÙØ 6- Ø³Ú©ÙØª ÙÙØ±Ø§Ù Ø¨Ø§ ØªØ¨Ø³Ù/ Ø®ÙØ¯Ù 7- Ø¨Ø§Ø²Ú¯ÙÚ©Ø±Ø¯Ù Ú©ÙØ§ÙØ Ø¨Ø¯ÙÙ ØªØµØ¯ÛÙ ÛØ§ ØªÚ©Ø°ÛØ¨ Ø¢ÙØ 8- ØµØ±Ù Ø³Ú©ÙØª.