ØªØÙÙÙ Ù¾Ø°ÛØ±ÛÙ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ Ø°ÙÙÙ Ø¨Ø§ Ù¾ÛØ¯Ø§ÛØ´ ØÙÙÙ Ø´ÙØ±ÙÙØ¯Û ÙÙØ¯Ø±Ù - Ã™Â†Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã™Â…, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã˜ÂºÃ™ÂˆÃ˜Â«, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â†; Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â±Ã›ÂŒÃ˜Â² Ã˜Â«Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ¸Ø§Ù ØÙÙÙÛ Ø§Ø³ÙØ§ÙØ ÙÙØ§Ø¯Û ØªØ£Ø³ÛØ³ Ú©Ø±Ø¯ Ú©Ù Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ Ø¢ÙØ Ù¾ÛØ±ÙØ§Ù Ø§Ø¯ÛØ§Ù Ø³ÙâÚ¯Ø§ÙÙ- ÛÙÙØ¯Ø ÙØ³ÛØÛØª Ù Ø²Ø±Ø¯Ø´ØªÛØ§Ù- Ø¨Ù Ø´Ø±Ø· Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Û Ø²ÛØ± Ø¹ÙÙØ§Ù Â«Ø°ÙÙÙÂ»Ø Ø¯Ø± Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø§Ø² ØÙÙÙ Ù ØªÚ©Ø§ÙÛÙ Ø´ÙØ±ÙÙØ¯Û Ø¨Ø§ ÙØ³ÙÙØ§ÙØ§ÙØ ÙÙØ§ÙÙØ¯Û ÙÛâØ¬ÙÛÙØ¯Ø Ø¯Ø± ÙÙÛÙ ØØ§ÙØ ÙÛÚâÚ¯Ø§Ù Ø§Ø² ØÙÙÙ Ø¨Ø±Ø§Ø¨Ø± Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø± ÙÙÛâØ´ÙÙØ¯. Ø¯Ø± Ø³Ø§ÙâÙØ§Û Ø§Ø®ÛØ± Ø¯Ø§ÙØ´ÛØ§Ù ÙØ³ÙÙØ§ÙØ ØªÙØ§Ø´ Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯ ØªØ§ Ø§ÛÙ ØÚ©Ù Ø±Ø§ ØªÙØ¬ÛÙ Ú©ÙÙØ¯ Ù ØªØ¨Ø¹Ø§Øª ÙÙÙÛ Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¨Ù Ú©ÙâØªØ±ÛÙ Ø§ÙØ¯Ø§Ø²Ù ÙØ±ÙÚ©Ø§ÙÙØ¯. ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ú©ÙØªØ§Ù Ø³Ø®Ù Ú©ÙØ´ÛØ¯ÙâØ§ÙØ¯ ØªØ§ Ø«Ø§Ø¨Øª Ú©ÙÙØ¯ ØºØ§ÙØ¨ Ø§ØÚ©Ø§Ù ÙÙÙÛ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ Ø°ÙÙØ Ø¨Ù ÙØ§Ø³Ø·Ù ØªØ¨Ø¯Ù ÙÙØ¶ÙØ¹Ø ØªØ£Ø«ÛØ± Ø²ÙØ§Ù Ù ÙÚ©Ø§ÙØ ÙÙÙ Ø§ÙÙØµÙØÙ Ù ÙÙÙ ØÚ©ÙÙØªÛØ Ø¨Ø§ÛØ³ØªÙ ØªØºÛÛØ±ÙØ¯ ÚØ±Ø§ Ú©Ù ÙÙÙÙÙ Ø°ÙÛ Ù Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø§Ø² Ø§ØÚ©Ø§Ù Ù¾ÛØ±ÙÙ Ø¢ÙØ ÙØ§Ø¨Ø³ØªÙ Ø¨Ù Ø¯ÙØ±Ø§Ù Ù¾ÛØ´Ø§ÙØ¯Ø±Ù Ø§Ø³ØªØ Ø¯ÙØ±Ø§ÙÛ Ú©Ù ÙÙØ§ÙÛÙ Ú©Ø´ÙØ±Ø Ø³Ø±Ø²ÙÛÙØ ÙØ±Ø²Ø ØªØ§Ø¨Ø¹ÛØª Ù... ÙØ³ØªÛ ÙÛØ§ÙØªÙ Ø¨ÙØ¯ÙØ¯ ÛØ§ Ø¯Ø± ÙØ¹Ø§ÙÛ Ø§ÙØ±ÙØ²ÛÙ Ø¢ÙØ Ø¨Ù Ú©Ø§Ø± ÙÙÛâØ±ÙØªÙØ¯. Ø§ÙØ¨ØªÙ Ø§ÛÙ Ø³Ø®Ù Ø¨Ù Ø¢Ù ÙØ¹ÙØ§ ÙÛØ³Øª Ú©Ù ÙÛÚâÚ¯ÙÙÙ Ø¯ÙÚ¯Ø§ÙÚ¯Û ÙØ§ÙÙÙÛ ÙÛØ§Ù Ø´ÙØ±ÙÙØ¯Ø§Ù ÙØ³ÙÙØ§Ù Ø¨Ø§ Ø§ÙÙ Ú©ØªØ§Ø¨Ø ÙØ¬ÙØ¯ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯Ø ÚØ±Ø§Ú©Ù ÙÙÙØ² Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø¯Ø§ÙÙÙâÙØ§ ÙÙØ§ÙÙØ¯: Ø§ØÙØ§Ù Ø´Ø®ØµÛÙØ ÙÙ ÚÙØ§ÙØ ÙÛâØªÙØ§Ù ÙØ§Ø¦Ù Ø¨Ù Ø¯ÙÚ¯Ø§ÙÚ¯Û Ø¨ÙØ¯. ÙØªØ¯ÙÙÙÚÛ Ø§Ø«Ø± Ù¾ÛØ´ Ø±ÙØ Ø¢ÙÛØ²ÙâØ§Û Ø§Ø³Øª Ø§Ø² ÙÚ¯Ø§Ù Ø¯Ø±ÙÙ ÙÙÙÛ (Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯ Ø³ÙØªÛ Ø¨Ø§ Ø§Ø¯ÙÙ Ù ÙØ³ØªÙØ¯Ø§Øª ÙÙÙÛ) Ù ÙÚ¯Ø§Ù Ø¨Ø±ÙÙ ÙÙÙÛ Ú©Ù ÛÚ© ÙØ¹Ø±ÙØª Ø¯Ø±Ø¬Ù Ø¯ÙÙ Ù Ø¨ÙâØ§ØµØ·ÙØ§ØØ ÙÙØ³ÙÙ ÙÙÙÛ Ø§Ø³Øª.