ØÙ Ø§ÙÙØ§Ø±ÙÙ Ø¯Ø± ÙÚ¯Ø§ÙÛ ÙÙ - ÃšÂ©Ã™Â„Ã˜Â§Ã™Â†Ã˜ÂªÃ˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â§ÃšÂ©Ã˜Â¨Ã˜Â± (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø´Ø®ØµÛ Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØ³ÛØ± Ø¹Ø¨ÙØ± Ø®ÙØ¯Ø Ø¨Ù Ø¯Ø±Ø®Øª ÙÛÙÙâØ¯Ø§Ø± Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø§Ù Ø¨Ø± Ø®ÙØ±Ø¯ Ú©ÙØ¯Ø ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ø¨Ù ÙÙØ¯Ø§Ø± Ø±ÙØ¹ ÙÛØ§Ø²Ø Ø§Ø² ÙÛÙÙ Ø¢Ù Ø¨Ø®ÙØ±Ø¯Ø ÙØ´Ø±ÙØ· Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ú©Ù Ø±Ø³ÛØ¯Ù Ø§Ù Ø¨Ù Ø¢Ù Ø¯Ø±Ø®ØªØ Ø§ØªÙØ§ÙÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯ ÙÙ Ø§Ø² Ø±ÙÛ ÙØµØ¯ Ù ÙÛÙÙâØ§Û Ø¨Ø§ Ø®ÙØ¯ ØÙÙ ÙÚ©ÙØ¯ Ù Ø¯Ø±Ø®Øª ÛØ§ ÙÛÙÙâØ§Û Ø±Ø§ ÙØ§Ø³Ø¯ Ù ØªØ¨Ø§Ù ÙØ³Ø§Ø²Ø¯. Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø²ÙÛÙÙØ Ø±Ø¶Ø§ÛØª ÙØ§ÙÚ©Ø Ø´Ø±Ø· ÙÛØ³Øª. Ø¯ÙÛÙ Ø¨Ø± Ø§ÛÙ ØÚ©ÙØ Ø´ÙØ§Ø±Û Ø§Ø² Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ± ÚÙØ¯ Ø¨Ù ØØ³Ø¨ Ø§ØµØ·ÙØ§ØØ Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯ÙØ¯ Ù ÙÙÛØ¯ Ø¸ÙØ ÙÙÛ ÙÛâØªÙØ§Ù Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø´ÙØ§ÙØ¯ Ú¯ÙÙØ§Ú¯ÙÙØ Ø¢ÙâÙØ§ Ø±Ø§ Â«Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯ ÙØÙÙÙ Ø¨Ù ÙØ±Ø§Ø¦Ù Ø¹ÙÙ Ø¢ÙØ±Â» Ø¯Ø§ÙØ³ØªØ Ø§ÛÙ ØÚ©ÙØ Ø¨Ù Ø¯Ø±Ø®ØªØ§Ù Ø¯Ø± ÙØ§ÙÚ©ÛØª Ø¯ÙÙØª ÙÛØ² ÙØ§Ø¨Ù ØªØ¹ÙÛÙ Ø§Ø³Øª.