ØªØÙÛÙ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø§ØªÙØ§Ù Ø§ÙÙ - Ã˜Â¹Ã™Â†Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ˜ÂªÃ›ÂŒ Ã˜Â±Ã˜Â§Ã˜Â¯, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜Â¬Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ§Ù ÙÙØ±Û Ø¨Ø§ Ø¯ÛØ¯Ù ÙØ§Ù Ø¢ØºØ§Ø² ÙÛâØ´ÙØ¯. ÙØ´ÙÙØ± ÙÙÛÙØ§Ù Ø¯ÛØ¯Ù ÙØ§Ù Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø§ÙÙ ÙØ§Ø¸Ø± Ù Ø¬ÙØ¹Û Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø¯Ø± ÙØ± Ø§ÙÙÛØ ÙØ´Ø§Ù Ø´Ø±ÙØ¹ ÙØ§Ù ÙÛâØ¯Ø§ÙÙØ¯. ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø¯ÙØ§Ø¦Ù ÙØ´ØªØ±Ú© ÙØ± Ø¯Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙØ Ø±ÙØ§ÛØ§ØªÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± Ø¢ÙâÙØ§ Ú©ÙÙØ§Øª ÙØ·ÙÙÛ ÙØ§ÙÙØ¯ Ø±ÙÛØªØ Ø§ÙÙ ÙØµØ± Ù Ø¨ÙØ¯ Ø¢Ø®Ø± Ø¢ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø·Ø±ÙØ¯Ø§Ø±Ø§Ù Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø§ÙÙØ ÙØ·ÙÙØ§Øª Ø±Ø§ ÙÙØµØ±Ù Ø¨Ù Ø´ÙØ±ÙØ§Û ÙÙÚ¯Ù Ø¯Ø± Ø§ÙÙ Ù ÙØ¯Ø§ÙØ¹Ø§Ù Ø§ØªÙØ§Ù Ø§ÙÙØ Ø§ÙØµØ±Ø§Ù Ø±Ø§ ÙÙ¾Ø°ÛØ±ÙØªÙâØ§ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¬ÙØ³ØªØ§Ø± Ù¾Ø³ Ø§Ø² ÙÙÙ Ù Ø´Ø±Ø Ø±ÙØ§ÛØ§ØªØ Ø´ÙØ§ÙØ¯ ÙÙÙÛØ Ú©ÙØ§ÙÛ Ù ØªÙØ³ÛØ±Û Ø¨Ø± Ø¹Ø¯Ù Ø§ÙØµØ±Ø§Ù Ø°Ú©Ø± Ù Ø¯Ø± ÙØªÛØ¬Ù Ø§Ø² ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø§ØªØØ§Ø¯ Ø§ÙÙ Ø¯ÙØ§Ø¹ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.