ØªØ¨ÛÛÙ Ø§Ø³ØªÙÙØ§Ù ÙØ±Ø¯ Ø¯Ø± Ø·ÙØ§Ù Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ÙØ§ÙÛÙØª ØªÙÙÛÚ©Û Ø¹ÙØ¯ ÙÚ©Ø§Ø - Ã™Â…Ã™ÂˆÃ˜ÂÃ™Â‘Ã˜Â¯Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã˜ÂÃ˜Â¨, Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¨Ù Ø§ØªÙÙØ§Ù ÙØ¸Ø± ÙØ±ÛÙÛÙØ Ø·ÙØ§Ù ØªÙÙØ§ Ø§Ø² Ø³ÙÛ Ø²ÙØ¬ ÙØÙÙÙ ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯ Ù ÙÙÛÙØ§Ù Ø¯Ø± ØªØ¨ÛÛÙ ÙØ³ØªÙØ¯ Ø§ÛÙ Ø§ÙØ±Ø Ø¹ÙÙÙØ§Ù Ø¨Ù Ø±ÙØ§ÛØª ÙØ¨ÙÛ Â«Ø§ÙØ·ÙØ§Ù Ø¨ÛØ¯ ÙÙ Ø£Ø®Ø° Ø¨Ø§ÙØ³Ø§ÙÂ» ØªÙØ³ÙÚ© Ø¬Ø³ØªÙâØ§ÙØ¯. Ø§Ú¯Ø± ÚÙ Ø§ÛÙ Ø±ÙØ§ÛØª Ø¹ÙØ¯ØªØ§Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¨Ø¹ Ø±ÙØ§ÛÛ Ø§ÙÙ Ø³ÙÙØª ÙÙÙ Ø´Ø¯ÙØ Ø§ÙÙØ§ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙÙ Ø¨Ø± ÙØ¶ÙÙÙ Ø¢Ù Ø§Ø¯ÙØ¹Ø§Û Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙØ¬Ø§Ù Ø¨Ø± Ø¢ÙÛÙ ØªØ§ Ø§Ø³ØªÙÙØ§Ù Ø§Ø±Ø§Ø¯Û ÙØ±Ø¯ Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø§ÛÙØ§Ø¹ Ø·ÙØ§ÙØ ÙÙ ØÚ©ÙÛ ØµØ±ÙØ§Ù ØªØ¹Ø¨ÙØ¯ÛØ Ú©Ù ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² ÙØ§ÙÛÙØª Ù Ø§ÙØªØ¶Ø§Û Ø·Ø¨ÛØ¹Øª ÙÚ©Ø§Ø Ù Ø·ÙØ§Ù Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙØ Ø±ÙØ§ÛØª ÛØ§Ø¯Ø´Ø¯Ù Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³Ø Ø§Ø±Ø´Ø§Ø¯ Ø¨Ù ØÙÛÙØª ÙØ²Ø¨ÙØ± Ø¨Ù Ø´ÙØ§Ø± Ø¢ÙØ±ÛÙ. Ø¨Ø± Ø§ÛÙ Ø§Ø³Ø§Ø³Ø ÙØ§ÙÛÙØª ÙÚ©Ø§Ø Ø±Ø§ Â«ØªÙÙÛÚ© ÛØ§ ØªØ³ÙÛØ· Ø¨Ø± Ø¨ÙØ¶Ø¹ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¨Ù ÙÙØ±Â» Ù ØÙÛÙØª Ø·ÙØ§Ù Ø±Ø§ Â«Ø§ÙØ¹Ø±Ø§Ø¶Û ØªØ´Ø±ÛÙØ§ØªÛÂ» Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙØ ØªØ³ÙÙØ· ÙØ±Ø¯ Ø±Ø§ Ø¨Ø± Ø·ÙØ§ÙØ ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² ÙÙÛÙ ØªØÙÛÙ Ù ÙÙØ·Ø¨Ù Ø¨Ø± Ø·Ø¨ÛØ¹Øª ÙØ³Ø£ÙÙ ÙÛâØ¯Ø§ÙÛÙ (Ø¨Ø¯ÙÙ Ø§ÙÚ©Ø§Ø± Ø¨ÙØ±Û Ø²Ù Ù Ú©Ø§Ø±Ú©Ø±Ø¯ÙØ§ Ù Ø§ÙØ¯Ø§Ù ÙØªØ¹Ø§ÙÛ ÙÚ©Ø§Ø). Ø§ÙØ¨ØªÙÙ Ø±ÙØ´Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙÛÚ ØµØ§ØØ¨ ØÙÙÛ ÙÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ø§Ø² Ø±ÙÚ¯Ø°Ø± Ø§Ø¹ÙØ§Ù ØÙÙ Ø®ÙØ¯Ø Ø³Ø¨Ø¨ Ø§Ø¶Ø±Ø§Ø± Ø¨Ù Ø¯ÛÚ¯Ø±Û ÛØ§ Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø¯Ø± ÙØ¸Ù Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ø´ÙØ¯Ø Ø¨ÙØ§Ø¨Ø±Ø§ÛÙØ ØØ§Ú©Ù ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ø¯Ø± ÙØ±Ø§ÛÙØ¯ Ø§Ø¬Ø±Ø§Û Ø§ÛÙ ÙØ³Ø£ÙÙØ ØªÙÙÛØ¯Ø§ØªÛ Ø¨ÛØ§ÙØ¯ÛØ´Ø¯.