Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÙÙÛ ØÙÙÙÛ ØÚ©Ù Ø¬ÙØ§ÛØ§Øª ÙØªØ¹Ø¯ÙØ¯ ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² ÛÚ© Ø¶Ø±Ø¨Ù - Ã™Â†Ã™ÂˆÃ˜Â±Ã˜Â§Ã˜Â¦Ã›ÂŒ, Ã›ÂŒÃ™ÂˆÃ˜Â³Ã™Â; Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã˜Â¯Ã™Â‚Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã™Â‡Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÚÙØ§ÙâÚÙ Ø¬ÙØ§ÛØ§Øª ÙØªØ¹Ø¯Ø¯Ø Ø§Ø«Ø± ÛÚ© Ø¶Ø±Ø¨Û Ø¬Ø§ÙÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯ Ø¯Ø± ØÚ©Ù Ø§ÛÙ ÙØ³Ø£ÙÙ Ø³Ù Ø¨Ø§ÙØ± ÙØªÙØ§ÙØª ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. ÙØ´ÙÙØ± ÙÙÛÙØ§Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®Øª Ø¯ÛØ§Øª ØªÙØ§ÙÛ Ø¬ÙØ§ÛØ§Øª ØØ§ØµÙÙ Ø±Ø§ Ø¨Ø± Ø¬Ø§ÙÛ ÙØ§Ø²Ù Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙâØ§ÙØ¯. Ú¯Ø±ÙÙ Ø¯ÛÚ¯Ø± Ú©Ù ÙØ§Ø¦Ù Ø¨Ù ØªØ¯Ø§Ø®Ù Ø¬ÙØ§ÛØ§Øª Ø´Ø¯ÙâØ§ÙØ¯ Ø®ÙØ¯ Ø¨Ù Ø¯Ù Ø¯Ø³ØªÙ ØªÙØ³ÛÙ ÙÛâØ´ÙÙØ¯. Ø´ÙØ§Ø±Û Ø¨ÙâØ·ÙØ± ÙØ·ÙÙ Ù Ø¨Ø±Ø®Û ÙÛØ² Ø¨Ø§ ÙØ¬ÙØ¯ Ø´Ø±Ø§Ø¦Ø·Û ØªØ¯Ø§Ø®Ù Ù Ø¯Ø± ÙØªÛØ¬Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®Øª ØªÙÙØ§ ÛÚ© Ø¯ÛÙ Ø±Ø§ Ø¨Ø± Ø¬Ø§ÙÛ ÙØ§Ø²Ù ÙÛâØ¯Ø§ÙÙØ¯. ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø± Ú©Ù Ù¾ÛØ´ Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø¯Ø± ÙØ³Ø£ÙÙ Ø¬ÙØ§ÛØ§Øª ÙØªØ¹Ø¯ÙØ¯ ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² ÛÚ© Ø¶Ø±Ø¨ÙØ ØÚ©Ù Ø¢Ø´Ú©Ø§Ø±Û Ø±Ø§ Ø¨ÛØ§Ù ÙÚ©Ø±Ø¯Ù Ø¨ÙØ¯Ø Ú©ÙØ´ÛØ¯Ù ØªØ§ Ø¯Ø± ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø¬Ø¯ÛØ¯Ø ØÚ©Ù Ø§ÛÙ ÙØ³Ø£ÙÙ Ø±Ø§ Ø¨ÛØ§Ù ÙÙØ§ÛØ¯. ÙÙÙÙ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø²ÙÛÙÙ Ø¨Ø³ÛØ§Ø± ÙØ§ÙØµ Ø¹ÙÙ ÙÙÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª Ø²ÛØ±Ø§ ÙÙâØªÙÙØ§ ÙØ¸Ø± ÙØ´ÙÙØ± Ø±Ø§ Ø±Ø¯ ÙÙÙØ¯Ù Ø¨ÙÚ©Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ ØÚ©Ù ØªØ¯Ø§Ø®Ù Ø¬ÙØ§ÛØ§ØªØ Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø¨Ø± Ø´Ø±ÙØ· ÛØ§Ø¯Ø´Ø¯Ù Ø§Ø² Ø³ÙÛ ÙÙÛÙØ§Ù Ø¯Ø³ØªÙ Ø¯ÙÙØ Ø®ÙØ¯ Ø´Ø±Ø· ØºÛØ± Ø¹ÙØ¯ÛâØ¨ÙØ¯Ù Ø¶Ø±Ø¨Ù Ø¬Ø§ÙÛ Ø±Ø§ ÙÛØ² Ø§ÙØ²ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. ÛØ¹ÙÛ Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø± Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÛÚ ÙÙÛÙÛ Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø§ÛÙâØ¨Ø§Ø±Ù ÙÙ¾Ø°ÛØ±ÙØªÙ Ø§Ø³Øª. ÙÙØ´ØªØ§Ø± Ù¾ÛØ´ Ø±ÙØ Ù¾ÚÙÙØ´Û Ú©ØªØ§Ø¨Ø®Ø§ÙÙâØ§Û Ù Ø§Ø³ÙØ§Ø¯Û Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ù Ø±ÙØ´ ØªÙØµÛÙÛ ØªØÙÛÙÛ Ø³Ø§ÙØ§Ù ÛØ§ÙØªÙ Ù Ø¶ÙÙ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÙÙÛ Ù ØÙÙÙÛØ Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØªÛØ¬Ù Ø±Ø³ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§Ú¯Ø± Ø¬ÙØ§ÛØª Ø¯ÙÙ Ø§Ø«Ø± Ù ÙØªÛØ¬Ù Ø¬ÙØ§ÛØª Ø§ØµÙÛ Ø¨ÙØ¯Ù Ù ÙÛØ§ÙØ´Ø§Ù Ø´Ø¯ÙØª Ù Ø¶Ø¹Ù ÙÛØ² Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø¬ÙØ§ÛØª Ø§ÙÙ Ø¯Ø± Ø§Ú©Ø«Ø± ØªØ¯Ø§Ø®Ù ÙÙÙØ¯Ù Ù Ø¨Ø±Ø®ÙØ§Ù ÙÙØ§Ø¯ Ù¾ÛØ´ÙÙØ§Ø¯Û ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø±Ø Ø¨Ø±Ø§Û Ø«Ø¨ÙØª ØÚ©Ù ØªØ¯Ø§Ø®ÙØ ØªÙØ§ÙØªÛ ÙÛØ§Ù Ø¹ÙØ¯Û ÛØ§ ØºÛØ± Ø¹ÙØ¯ÛâØ¨ÙØ¯Ù Ø¶Ø±Ø¨Ù Ø§ÙÙÙÛÙ Ø¬Ø§ÙÛ ÙÛØ³Øª.