ÙÙØ¯Û Ø¨Ø± Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Â«ÙØ²ÙÙ ØØ¨Ø³ ÙØ¯ÙØ¹Û Ø§Ø¹Ø³Ø§Ø± Ø¯Ø± Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®Øª ÙÙØ±ÛÙÂ» - ÃšÂ¯Ã™ÂˆÃ™Â‡Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™ÂˆÃ˜Â¯; Ã™Â†Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã™Â…, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙÙØ±ÛÙØ ÙØ®Ø³ØªÛÙ Ø¯ÛÙ ÙØ§ÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ù ØµØ±Ù ØªØÙÙ ÙÚ©Ø§ØØ Ø¨Ø± Ø¹ÙØ¯Ù Ø²ÙØ¬ Ø§Ø³ØªÙØ±Ø§Ø± ÙÛâÛØ§Ø¨Ø¯. Ø²ÙØ¬Ù ØÙ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ú©Ù Ø§ÛÙ Ø¯ÛÙ Ø±Ø§ Ø§Ø² Ø²ÙØ¬ Ø·ÙØ¨ ÙÙÙØ¯Ù Ø¯Ø± Ø¢Ù ØªØµØ±Ù ÙÙØ§ÛØ¯. ØØ§Ù Ø§Ú¯Ø± Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø¯Ø±Ø®ÙØ§Ø³Øª Ø²ÙØ¬ÙØ Ø²ÙØ¬ ÚÙÛÙ Ø§Ø¯Ø¹Ø§ Ú©ÙØ¯ Ú©Ù ÙØ¹Ø³Ø± Ù ÙØ§ØªÙØ§Ù Ø§Ø² Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®Øª Ø¢Ù Ø§Ø³ØªØ Ø±ÙÛÙ ÙØ¶Ø§ÛÛ Ø¯Ø± Ø¯Ø§Ø¯Ú¯Ø§ÙâÙØ§Û ÙØ§ ÚÙÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ù ØØ¨Ø³ Ø²ÙØ¬ ØÚ©Ù ÙÛâÚ©ÙÙØ¯ ØªØ§ Ø§Ø¹Ø³Ø§Ø± Ø®ÙØ¯Ø´ Ø±Ø§ Ø«Ø§Ø¨Øª Ú©ÙØ¯. Ø§ÛÙ ÙÙØ´ØªÙ ØªÙØ§Ø´ ÙÛâÚ©ÙØ¯ Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ù ØªØÙÛÙ ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø§Ø¹Ø³Ø§Ø± ÙØ¯ÛÙÙ Ø¨ÙâØ·ÙØ± Ø¹Ø§ÙØ Ø«Ø§Ø¨Øª Ú©ÙØ¯ Ú©Ù ØØ¨Ø³ ÙØ¯ÛÙÙ ÙØ¬ÙÙÙâØ§ÙØØ§Ù Ø¨Ø¯ÙØ§ÙØ Ø¨ÙâÙÛÚÙ Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø²ÙØ¬ ÙØ¯Ø¹Û Ø§Ø¹Ø³Ø§Ø±Ø ÙØ³ØªÙØ¯ ÙÙÙÛ ÙØ§Ø¨Ù ÙØ¨ÙÙÛ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ø¨ÙØ§Ø¨Ø±Ø§ÛÙØ ÙÙÙ Ø¨Ù ÙØ§Ø±ÙØ§ÛÛÙ ØØ¨Ø³ Ø²ÙØ¬Ø Ø¨Ù ØÙÛÙØª ÙØ²Ø¯ÛÚ©âØªØ± Ù Ø¨Ø§Ø§ØØªÛØ§Ø· Ø³Ø§Ø²Ú¯Ø§Ø±ØªØ± Ø§Ø³Øª.