ØªØºÛÛØ± ÙØªÙØ§ Ù Ø²ÙÛÙÙâÙØ§Û Ø¢Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§ÙÙ Ø³ÙØª - Ã˜Â§Ã™Â…Ã˜Â§Ã™Â…Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„Ã˜Â³Ã™Â„Ã˜Â§Ã™Â…; Ã™Â†Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã™Â…, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± Ø¢Ø±Ø§Û ÙØ°Ø§ÙØ¨ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ÙØ³Ø£ÙÙ ØªØºÛÛØ± ÙØªÙØ§ Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ ÙØ³Ø§Ø¦Ù ÙÙÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± Ø¯ÙØ±Ø§Ù ÙØ¹Ø§ØµØ± Ù ÙØ¯ÛÙØ Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø¢Ù Ø¨ØØ« Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¬ÙØ§Ø² ØªØºÛÛØ± ÙØªÙØ§Û ÙÙØªÛ Ø±Ø§ ÙÙÙâ ÙØ°Ø§ÙØ¨ Ø§Ø³ÙØ§ÙÙ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ© ÙØ§Ø¹Ø¯Ùâ Ú©ÙÙ Ù¾Ø°ÛØ±ÙØªÙâØ§ÙØ¯ Ù Ø§Ø² Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¢Ù ÙØ°Ø§ÙØ¨ Ø¬Ø§ÛØ² Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙÙØªÛ Ø§Ø² ÙØªÙØ§Û Ø®ÙØ¯Ø Ø±Ø¬ÙØ¹ ÙÙØ§ÛØ¯. Ø¨ÙØ§Ø¨Ø±Ø§ÛÙ Ú¯Ø²Ø§Ø±Ù Ú©ÙÛ ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§ÙÙ ØØ§Ø¶Ø± Ø¯Ø± Ù¾Û Ù¾Ø§Ø³Ø® Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ø³Ø¤Ø§Ù Ú©Ù ÚÙ Ø¹ÙØ§ÙÙÛ Ø¯Ø± ØªØºÛÛØ± ÙØªÙØ§ ÙØ¤Ø«Ø± ÙØ³ØªÙØ¯Ø Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÙÛÙØ§Ù Ø§ÙÙ Ø³ÙØª Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ù Ø¹ÙØ§ÙÙÛ Ø±Ø§ Ø¨Ø± ØØ³Ø¨ Ø§Ø³ØªÙØ±Ø§ Ø§Ø² ØªØ¶Ø§Ø¹ÛÙ Ú¯ÙØªØ§Ø± Ø¢ÙØ§Ù Ø¨Ø¯Ø³Øª Ø¢ÙØ±Ø¯Ù Ù Ø¯Ø± Ù¾Û Ø¨ÛØ§Ù Ø§ÙØ«ÙÙ ÙÙÙÛ Ø¢Ù ÙÛâØ¨Ø§Ø´ÙØ¯. ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¨Ù Ø·ÙØ± Ú©ÙÛ Ø´Ø´ Ø¹Ø§ÙÙ Ø±Ø§ Ø¨Ø§Ø¹Ø« Ø¯Ú¯Ø±Ú¯ÙÙÛ ÙØªØ§ÙÛ ÙÙÛÙØ§Ù Ø§ÙÙ Ø³ÙÙØª Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ú©Ù Ø¹Ø¨Ø§Ø±ØªÙØ¯ Ø§Ø²: 1. Â«ØªØºÛÛØ± Ø¯Ø± Ø¹Ø±Ù ÙØ§ÙØªØ¶Ø§Ø¦Ø§Øª Ø²ÙØ§ÙÂ»Ø 2. Â«ÙÙØ§ØØ¸Ù ÙÚ©Ø§ÙÂ»Ø3.Â«ØªØºÛÛØ± Ø¯Ø± Ø§ØÙØ§Ù Ø§ÙÙ Ø¹ØµØ±Â»Ø4 . Â«Ø¨Ø§Ø²ØªØÙÛÙ ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø§Ø² Ø³ÙÛ ÙØ¬ØªÙØ¯Â»Ø5.Â«ØªØ¬Ø¯ÛØ¯ ÙØ¸Ø± ÙØ¬ØªÙØ¯ Ø¯Ø± Ø¯ÙØ§ÛÙ ÙÙØ¨Ø§ÙÛ ÙØªÙØ§Û Ø³Ø§Ø¨ÙÂ» Ù6.Â«Ø¯Ø³ØªØ±Ø³Û ÙØ¬ØªÙØ¯ Ø¨Ù Ø¯ÙØ§ÛÙ ØªØ§Ø²ÙÂ».