ÙÙØ¯Û Ø¨Ø± ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙÙÙÛ Ú©ÙØ§ÛØª Ù¾ÙØ¬Ø§Ù Ø³ÙÚ¯ÙØ¯ ØªÙØ³Ø· ÙØ¯Ø¹Û Ø¯Ø± ÙØ³Ø§ÙÙ (ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙÙÙÛ ÙØ§Ø¯Ù Û³Û·Û· ÙØ§ÛØÙ ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø³Ø§Ù Û±Û³Û¹Û°) - Ã˜ÂÃ™Â‚Ã›ÂŒÃ™Â‚Ã˜Âª Ã™Â¾Ã™ÂˆÃ˜Â±, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã™ÂÃ˜Â®Ã™Â„Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ; Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ¢Â€ÂŒÃ˜Â§ÃšÂ©Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã›ÂŒ Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã™ÂˆÃšÂ©Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã˜ÂÃ˜Â³Ã˜Â§Ã™Â†; Ã™Â†Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã™Â…, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ³Ø§ÙÙ ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø§Ø¯ÙÙ Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø¬Ø±Ù ÙØªÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª ÙØ¬ÙØ¯ ÙÙØ«Ø ÙØ§Ø¨Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø´ÛÙÙâ Ø§Ø¬Ø±Ø§Û Ø¢Ù Ø¯Ù ÙØ¸Ø±ÛÙâ Ø¹ÙØ¯Ù ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¨Ù Ø·ÙØ± Ø®ÙØ§ØµÙ ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙØ®Ø³Øª Ø§Ø¯Ø§Û Ù¾ÙØ¬Ø§Ù Ø³ÙÚ¯ÙØ¯ ØªÙØ³Ø· Ù¾ÙØ¬Ø§Ù ÙÙØ± Ø±Ø§ ÙØ§Ø²Ù ÙÛâØ¯Ø§ÙØ¯ ÙÚ©Ù ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø¯ÙÙ Ø§Ø¯Ø§Ûââ ÙÙØ§Ù Ù¾ÙØ¬Ø§Ù Ø³ÙÚ¯ÙØ¯ Ø±Ø§ ØªÙØ³Ø· Ø´Ø®Øµ ÙØ¯Ø¹Û Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø¬Ø±Ù Ú©Ø§ÙÛ ÙÛâÙ¾ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯. ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø¯ÙÙ ÙØªÙØ§Û ÙØ´ÙÙØ± Ù ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø§ÙÙ ÙØ¶ÙÙÙ ÙØªÙØ§ÛÛ ÙØ§Ø¯Ø± ÙÛâØ¨Ø§Ø´Ø¯. Ø¨Ù ÙÙØ¬Ø¨ ÙØ§Ø¯Ù Û²Û´Û¸ ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ÙØµÙØ¨ Û±Û³Û·Û° ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙØ´ÙÙØ± ØØ§Ú©Ù Ø¨ÙØ¯ ÙÚ©Ù Ø¯Ø± Ø³Ø§Ù Û¸Û± -Û±Û³Û¸Û°Ø¨Ø§ Ø§ØµÙØ§Ø ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø§ÛÙ ØÚ©Ù Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ÙØªÙØ§Û ÙÙØ§Ù ÙØ¹Ø¸Ù Ø±ÙØ¨Ø±Û ÙØ³Ø® Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯ Ù ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø± Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ÙØªÙ Ø¹ÙØ¯ÛØ Ø³ÙÚ¯ÙØ¯ ÛµÛ° ÙÙØ± Ø±Ø§ Ø¨Ø¯ÙÙ ØªÚ©Ø±Ø§Ø± ÙØ³ÙØ Ø¶Ø±ÙØ±Û Ø¯Ø§ÙØ³Øª. Ø¯Ø± ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ÙØµÙØ¨ Ø³Ø§Ù Û¹Û° ÙÛØ² ÙÙÛÙ ÙØ¨ÙØ§ ØØ§Ú©Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø³Ø¹Û Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª ØªØ§ ÙØ¨ÙØ§Û ÙÙÙÛ Ù ØÙÙÙÛ ÙØ§Ø¯Ù Û³Û·Û· ÙØ§ÙÙÙ Ø§ØµÙØ§Ø Ø´Ø¯ÙØ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ú¯Ø±Ø¯Ø¯. ÙÚ¯Ø§Ø±ÙØ¯Ù ÙØ¹ØªÙØ¯ Ø§Ø³Øª Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø®Û ÙØ±Ø§Ø¦Ù ÙÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø± Ø§Ø¯ÙÙØ ØØªÛ Ø§Ú¯Ø± ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø¯ÙÙ ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙØÚ©ÙÛ Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø ÙØ³Ø§ÙÙ ÛÚ© ÙÙØ§Ø¯ ØªØ¹Ø¨Ø¯Û ÙØØ¶ ÙÛØ³Øª Ø¨ÙÚ©Ù Ø¨Ù ÙØÙ Ø·Ø±ÛÙÛØª ÙÙØ¸ÙØ± Ø´Ø§Ø±Ø¹ Ø¨ÙØ¯Ù Ù Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª ÙØ²ÙÙØ ØØ§Ú©Ù Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ú©ÛÙÛØª Ø¢Ù Ø±Ø§ ØªØºÛÛØ± Ø¯ÙØ¯.