Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù Ø¹ÙØ¯ ÙØ¶ÙÙÛ Ù Ø§ÙØªÙØ§Ù ÙØ§Ù ØºÛØ± - Ã˜Â²Ã˜Â±Ã˜Â§Ã˜Â¹Ã˜Âª, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â³ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù Ø¹ÙØ¯ ÙØ¶ÙÙÛ Ù Ø§ÙØªÙØ§Ù ÙØ§Ù ØºÛØ±Ø ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙØ³Ø§Ø¦Ù Ø¸Ø±ÛÙ Ù Ø¯Ø± Ø¹ÛÙ ØØ§Ù ÙÙÙ ØÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ Ù ØÙÙÙ Ø¬Ø²Ø§ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø³Ú©ÙØª ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø± Ù ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶âÙØ§Û ÙØ±Ø§ÙØ§Ù Ø¯Ø± ÙØªÙÙ ÙÙÙÛâØ ØÛØ±Øª Ø¹ÙÙÙ Ù Ø³Ø±Ú¯Ø±Ø¯Ø§ÙÛ Ø£ÙÙØ§Ù Ø±Ø§ Ø¯Ù ÚÙØ¯Ø§Ù Ø³Ø§Ø®ØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù Ø§ÛÙ Ø¯Ù ÙÙØ§Ø¯Ø Ø§ØØªÙØ§ÙâÙØ§Û Ú¯ÙÙØ§Ú¯ÙÙÛ ÙÙâÚÙÙ ØªØ¨Ø§ÛÙØ ØªØ³Ø§ÙÛØ Ø¹ÙÙÙÛ Ù Ø®ØµÙØµ ÙÙ ÙØ¬Ù Ù Ø¹ÙÙÙ Ù Ø®ØµÙØµ ÙØ·ÙÙ ÙØ§Ø¨Ù Ø·Ø±Ø Ø§Ø³Øª. Ø§Ø² Ø¢ÙØ¬Ø§ Ú©Ù ØªØ´Ø®ÛØµ Ù ØªÙÚ©ÛÚ© Ø§ÛÙ Ø¯Ù Ø¹ÙÙØ§ÙØ Ø¢Ø«Ø§Ø± Ø¹ÙÙÛ ÙÙÙÛ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ Ø§ÛÙâÚ©Ù Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª ØµØ¯Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Â«âØ§ÙØªÙØ§Ù ÙØ§Ù ØºÛØ±Â» ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ú©ÙØ§ÙØ¨Ø±Ø¯Ø§Ø±Û Ø¨Ø± Ø¢Ù ÙØªØ±ØªØ¨ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ù Ø§Ø² Ø·Ø±ÙÛ Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø±Ø§Øª ÙÙØ¶ÙØ¹Ù Ù ÙÙØ´ØªÙâÙØ§Û ØÙÙÙÛØ ÙÙØ§Ú© Ø±ÙØ´ÙÛ Ø¨Ø±Ø§Û ØªÙØ§ÛØ² Ø¹ÙØ¯ ÙØ¶ÙÙÛ Ù Ø§ÙØªÙØ§Ù ÙØ§Ù ØºÛØ± Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù ÙØ´Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø³Ø¹Û Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª ÙØ¬ÙÙ ØªØ´Ø§Ø¨Ù Ù Ø§ÙØªØ±Ø§Ù Ø¢ÙâÙØ§ Ø±ÙØ´Ù Ú¯Ø±Ø¯Ø¯ ØªØ§ Ø´Ø§ÛØ¯ Ø§ÙÙØ§ÙâØ¨Ø®Ø´ ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø± Ø¨Ø±Ø§Û Ù¾ÛØ´âØ¨ÛÙÛ ÙÙØ§Ú© Ø´Ø®ØµÛ Ø¯Ø± ÙØ§ÙÙÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯.