Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§Ø³ÙØ§Ø¯ ÙØ±Ø¢ÙÛ Ù Ø±ÙØ§ÛÛ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù ØØ±ÙØª Ø§Ø®Ø° Ø§Ø¬Ø±Øª Ø¨Ø± ÙØ§Ø¬Ø¨Ø§Øª - Ã˜Â´Ã›ÂŒÃ˜Â®Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜Â¬Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§; Ã˜Â¬Ã™Â‡Ã˜Â§Ã™Â†ÃšÂ¯Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â†; Ã˜Â³Ã™Â„Ã˜Â·Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â³Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙÙÙ Ø¯Ø± Ø¯Ø§ÙÙ ÙØ±Ø¢Ù Ù ØØ¯ÛØ« ÙØªÙÙØ¯ Ú¯Ø´ØªÙ Ø§Ø³Øª Ù ÙÙÙ Ø±ÙØ§ÛÛ ÛØ§ ÙØ£Ø«ÙØ±Ø Ø§ÙÙÛÙ Ø³Ø¨Ú© ÙÙÙÛØ Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø·ÙÙØ¹ Ø§Ø³ÙØ§Ù Ø§Ø³ØªØ Ø¢ÙÚÙØ§ÙâÚ©Ù Ø¯Ø± Ø§Ø¯ÙØ§Ø± Ø¨Ø¹Ø¯Ø Ø¨Ø³Ø§Ø·Øª Ø§ÛÙ ÙÙÙ Ø¨Ø§ Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø·âÙØ§Û Ø¹ÙÙÛ Ø¢ÙÛØ®ØªÙ Ø´Ø¯Ù Ù Ú¯Ø§Ù Ø¨Ø±Ø®Û ÙØ³Ø§Ø¦Ù Ú©Ù Ø¬ÙØ¨Ù Ú©ÙØ§ÙâØªØ±Û Ø¯Ø§Ø´ØªØ ØªÙÙÛ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙØ§Ø¹Ø¯Ù ØØ±ÙØª Ø§Ø®Ø° Ø§Ø¬Ø±Øª Ø¨Ø± ÙØ§Ø¬Ø¨Ø§ØªØ ÙØ§Ø¹Ø¯ÙâØ§Û ÚØ§ÙØ´Û Ù Ø¨ØØ«âØ¨Ø±âØ§ÙÚ¯ÛØ² ÙØØ³ÙØ¨ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø±ÛØ´ÙâÙØ§Û ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¯Ø± Ø§Ø¯ÙØ§Ø± ÙØ®Ø³ØªÛÙ ÙÙÙØ ØªÙÙØ§ ÚÙØ¯ Ø±ÙØ§ÛØª ÙÙØ±Ø¯ÛØ Ø¯Ø± Ø¨Ø§Ø¨ ÙØ¶Ø§ Ù Ø§Ø°Ø§Ù Ù ØªØ¹ÙÛÙ ÙØ±Ø¢Ù Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø¯Ø± Ú©ØªØ¨ ÙØ¯ÙØ§ ØµØ±ÙØ§ ÙØªÙØ§ÛÛ Ø¯Ø§Ù Ø¨Ø±ØØ±ÙØª Ø§Ø®Ø° Ø§Ø¬Ø±Øª Ø¨Ø± ØªØ¬ÙÛØ² ÙÛØª ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø®Ø§Ø³ØªÚ¯Ø§ÙâÙØ§Û Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø§ÛÙ ÙØ³Ø£ÙÙ Ø¯Ø± Ø¯ÙØ±ÙâÙØ§Û ÙØªØ£Ø®Ø±ÛÙ Ø¹ÙØ¯ØªØ§ Ø¨Ø± Ù¾Ø§ÛÙ ÙØ¬ÙÙ Ù ØªØÙÛÙâÙØ§Û Ø¹ÙÙÛ ÙØ§ÙØª Ø§ÙØ±Ø§Ø´ØªÙ Ø§Ø³Øª Ù ØªØ§Ú©ÙÙÙ Ø§ÙØ¯ÛØ´ÙÙØ¯Ø§Ù Ø§ÛÙ ÙÛØ¯Ø§Ù Ø¨Ù Ø·ÙØ± ÙØ¨Ø³ÙØ· Ø¨Ù ÙØ¨Ø§ÙÛ Ø¹ÙÙÛ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙØ ÙÙÛ Ø¯Ø± Ø¨Ø§Ø¨ ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙØ±Ø¢ÙÛ Ù ØØ¯ÛØ«Û Ø§ÛÙ ÙØ³Ø£ÙÙ Ø¨Ù Ø¬Ø¯ Ø¬Ø§Û Ø®Ø§ÙÛ ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÚ¯Ø§Ø´ØªÙØ ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙÙØµÙØµ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø§Ø² Ú©ØªØ¨ ÙØ®ØªÙÙ Ø±ÙØ§ÛÛ Ù ØªÙØ³ÛØ±Û Ú¯Ø±Ø¯Ø§ÙØ±Û Ù Ø¨Ù ÙÙØ§Ø¯Û Ú¯Ø°Ø§Ø´ØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.