Ø²ÙØ§Ù ØªØ¹ÛÙÙ ÙØ¨ÛØ¹ Ø¯Ø± Ø¨ÛØ¹ Ú©ÙÛ - Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã™Â‚Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯; Ã˜Â§Ã™Â…Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã˜Â®Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â´ÃšÂ©Ã›ÂŒÃ˜Â¨Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± ÙØ¸Ø§Ù ØÙÙÙÛ Ø§Ø³ÙØ§ÙØ Ø¹ÙØ¯ Ø¨ÛØ¹ Ø¯Ø± Ø´ÙØ§Ø± Ø¹ÙÙØ¯ ØªÙÙÛÚ©Û ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ø¨ÛâØ¢ÙâÚ©Ù ÙÛØ§Ù ÙØ¹ÛÙÙ Ø¨ÙØ¯Ù ÙØ¨ÛØ¹ Ù Ú©ÙÛ Ø¨ÙØ¯Ù Ø¢Ù ØªÙØ§ÙØªÛ ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯. Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø±Ù Ø¯Ø± Ø²ÙØ§Ù ØªØ´Ø®ÙØµ ÙØ¨ÛØ¹Ø Ø¯Ø± ÙØ±Ø¶Û Ú©Ù ÙØ¨ÛØ¹ Ú©ÙÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø ÙÛØ§Ù ÙÙÛÙØ§Ù Ø§Ø®ØªÙØ§Ù ÙØ¸Ø± Ú¯Ø³ØªØ±Ø¯ÙâØ§Û ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ú©Ù Ø¢Ø«Ø§Ø± ÙØ®ØªÙÙ Ù Ø¨Ø¹Ø¶Ø§Ù ÙØªÙØ§ÙØ¶Û Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¯ÙØ¨Ø§Ù Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø§Ø³Øª. ØªØ¨ÛÛÙ Ø§ÛÙ ÙÙÙ Ù ØªØÙÛÙ Ø¢Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ø¯Ø³ØªÛØ§Ø¨Û Ø¨Ù ÙØ¸Ø±ÛÙâØ§Û ÙØªÙÙØ ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ø§Ø² ØªØ´ØªÙØª Ø¢Ø±Ø§ Ø¨ÙâÚ©Ø§ÙØ¯ Ù Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø§ÛÙ Ø¹ÙØ¯ Ù¾Ø±Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ Ø±Ø§ Ø´ÙØ§ÙâØªØ± Ø³Ø§Ø²Ø¯. ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØ³Ø£ÙÙ Ø§Ø¬ÙØ§Ù Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ù ÙÙÛÙ Ø§ÙØ± Ø¨Ø§Ø¹Ø« Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ø±Ø®Û ØÙÙÙâØ¯Ø§ÙØ§ÙØ Ø¨Ù ØªØ¨Ø¹ÛØª Ø§Ø² ÙØ¸Ø§ÙâÙØ§Û ØÙÙÙÛ ØºØ±Ø¨Ø Ø¨ÛØ¹ Ø±Ø§ Ø¯Ø± ÙØ±Ø¶ Ú©ÙÛ Ø¨ÙØ¯Ù ÙØ¨ÛØ¹Ø Ø¹ÙØ¯Û Ø¨Ø¯Ø§ÙÙØ¯ Ù Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø§Ø² Ø´ÙÙÙ Ø¹ÙÙØ¯ ØªÙÙÛÚ©Û Ø®Ø§Ø±Ø¬ Ø³Ø§Ø²ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´ ÙØ®Ø³Øª ØªØ¨ÛÛÙ Ø¯ÙÛÙÛ Ø§Ø² ÙÙÙÙÙ Ú©ÙÛ Ù Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø¢Ù Ø¨Ù Ø¹ÙÙ Ø¢ÙØ¯Ù Ù Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø¢ÙØ Ø¢Ø±Ø§Û ÙØ®ØªÙÙ ÙÙÛÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø§Ø±ØªØ¨Ø§Ø· Ø¨Ø§ Ø²ÙØ§Ù ØªØ´Ø®ÙØµ ÙØ¨ÛØ¹ Ú©ÙÛ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ÛØ§ÙØªÙâÙØ§Û Ø§ÛÙ ÙÙØ´ØªØ§Ø±Ø Ú©ÙÛ ÙØ´Ø§Ø¹ Ø¨Ø§ Ø§ÙØ±Ø§Ø² ÙØ¹ÛÙÙ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ù Ø¯Ø± Ø¨ÛØ¹ Ú©ÙÛ Ø¯Ø± ÙØ¹ÛÙ Ù Ú©ÙÛ Ø¯Ø± Ø°ÙÙØ Ø§Ø±Ø§Ø¯Ù Ø¬Ø¯Û Ø¨Ø§ÛØ¹ Ú©Ù ÙØ´ØªØ±Û Ú¯Ø²ÛÙØ´ Ù ØªØ³ÙÛÙ ÙØµØ¯Ø§Ù Ú©ÙÛ Ø±Ø§ Ø¨Ù ÙÛ ØªÙÙÛØ¶ ÙÙÙØ¯Ù Ø§Ø³ØªØ ÙØ¹ÛØ§Ø± ØªØ´Ø®ÙØµ ÙØ¨ÛØ¹ Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯.