Ø¯Ø±ÙÚ¯Û Ø¯Ø± ÚÛØ³ØªÛÙ Ø§ØµÙ ÙØØ±ÙØ² - Ã™Â…Ã™ÂˆÃ˜ÂÃ˜Â¯Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã˜ÂÃ˜Â¨, Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙÛÚÚ¯Û Ø§ÙØ§Ø±ÙØ Ú©Ø§Ø´ÙÛØª Ø¸ÙÙÛ ÙÙØ¹Û Ø¢Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø´Ø§Ø±Ø¹ ÙÛØ² Ø¨Ø§ Ø¹ÙØ§ÛØª Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙÛÚÚ¯ÛØ Ø¨Ø±Ø§Û Ø¢ÙØ Ø¬Ø¹Ù ØØ¬ÙÛØª ÙÛâÚ©ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø§Ø¨Ø± Ø¢ÙØ Ø§ØµÙ Ø¹ÙÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ§Ø¸Ø± Ø¨Ù ÙØ§ÙØ¹ ÙØ¨ÙØ¯Ù Ù ØªÙÙØ§ Ø¨Ø±Ø§Û Ø±ÙØ§ÛÛ Ø§Ø² Ø³Ø±Ú¯Ø±Ø¯Ø§ÙÛ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ù Ø¹ÙÙ Ø¨Ù Ú©Ø§Ø± ÙÛâØ¢ÛØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÛØ§ÙØ Ø§ØµÙ ÙØØ±Ø²Ø Ú©Ù ÙÙ Ø§Ø² Ø§ØµÙØ Ø¨ÙØ±ÙâØ§Û Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ù ÙÙ Ø§Ø² Ø§ÙØ§Ø±Ù ÙØ´Ø§ÙÛ Ø¯Ø± Ø¢Ù ÛØ§ÙØª ÙÛâØ´ÙØ¯Ø ÙØ·Ø±Ø Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø±Ø§Û Ø§ØµÙ ÙØØ±Ø²Ø ØªØ¹Ø§Ø±ÛÙ ÙØ®ØªÙÙÛ Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø´Ø¯Ù Ú©Ù ÙØÙØ± ØªÙØ§ÙÛ Ø¢ÙâÙØ§Ø ÙØ§ÙØ¹âØ§ÙÚ¯Ø§Ø±Û ØªØ¹Ø¨ÙØ¯Û ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø¯Ù Ø·Ø±Ù Ø´Ú© Ø¯Ø± ÙÙØ§Ù Ø¹ÙÙØ Ù Ø¨Ø§ Ø¢ÙØ ÙØ¹Ø§ÙÙÛ ÙØ§ÙØ¹ Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ø¨Ø¯ÙÙ Ø¢ÙâÚ©Ù ÙØ§ÙÙØ¯ Ø§ÙØ§Ø±Ù Ø§Ø² Ø±ÙÚ¯Ø°Ø± ÙØ¤Ø¯ÙØ§Û Ø®ÙØ¯Ø Ú©Ø§Ø´ÙÛØªÛ ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù ÙØ§ÙØ¹ Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯. ÙÙØ´ØªÛ Ù¾ÛØ´ Ø±ÙØ Ø¶ÙÙ ØªØ¨ÛÛÙ ÚØ§Ø±ÚÙØ¨ ÙÙØ§ÙÛÙÛ ÚÙÙ Ø¯ÙÛÙØ Ø§ÙØ§Ø±Ù Ù Ø§ØµÙØ Ù ÙÚ¯Ø§ÙÛ Ø¨Ù ÙÙÙÙÙ Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø² Ø§ØµÙ ÙØØ±ÙØ²Ø Ø¨Ø§ Ø·Ø±Ø ÙÙØ§ØØ¸Ø§ØªÛ ÚÙØ¯Ø Ø¹ÙÙØ§Ù Ø§ØµÙ ÙØØ±ÙØ² ÛØ§ Ø§ØØ±Ø§Ø² ØªØ¹Ø¨ÙØ¯Û Ø±Ø§ ØªØ±Ú©ÛØ¨Û ÙØªÙØ§ÙØ¶ Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙØ Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ ÙØ¬ÙØ¯ Ø¢ÙØ ØªØ£ÙÙÙØ§Øª Ù ÙÙØ§ØØ¸Ø§ØªÛ Ø±Ø§ ÙØ·Ø±Ø Ø³Ø§Ø®ØªÙ Ø§Ø³Øª.