ÙÚ¯Ø±Ø´Û ÙÙÛÙ Ø¯Ø± ÙÙØ¯ ØØ¬ÛØª Ø®Ø¨Ø± Ø«ÙÙ - Ã˜Â¢Ã™Â‡Ã™Â†ÃšÂ¯Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™Â†, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜Â±Ã˜Â³Ã™ÂˆÃ™Â„ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙÙâØªØ±ÛÙ Ø¨ØØ«âÙØ§Û Ø¹ÙÙ Ø§ØµÙÙ Ø¹Ø¨Ø§Ø±Øª Ø§Ø³Øª Ø§Ø² ÙØ¨ØØ« Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯. ÙÙÙâØªØ±ÛÙ Ø¯ÙÛÙ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ØØ¬ÛØª Ø®Ø¨Ø± ÙØ§ØØ¯ Ø¨ÙØ§ Ø¨Ø± Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØ´ÙÙØ± ØµØ§ØØ¨ ÙØ¸Ø±Ø§Ù Ø§ÛÙ ÙÙâØ Ø³ÛØ±Ù Ø¹ÙÙØ§ ÙÛâØ¨Ø§Ø´Ø¯â. Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¨Ø± Ø¢Ù Ø§Ø³Øª ØªØ§ Ø¨Ù ÙÙØ¯ Ø§ÛÙ Ø¯ÙÛÙ Ø¨Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø²Ø¯ Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§ÛØª ÙØ§Ú©Ø§Ø±Ø¢ÙØ¯Û Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ÙØ¯Ø¹Ø§Û ÙÙØ±Ø¯ ÙØ¸Ø± Ø«Ø§Ø¨Øª ÙÙØ§ÛØ¯.