Ø³ÙØª ÙØ¹ÙÛ Ù¾ÛØ§ÙØ¨Ø±(Øµ) Ù Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù Ø¢Ù Ø¯Ø± Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· ØÚ©Ù Ø§Ø² Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØ±ÛÙÛÙ - Ã˜Â§Ã˜Â±Ã˜Â¯Ã˜Â³Ã˜ÂªÃ˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™ÂÃ˜Â§Ã˜Â·Ã™Â…Ã™Â‡; Ã™Â…Ã˜Â¤Ã™Â…Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ¹Ù Ù Ø±ÙØªØ§Ø± ÙØ¨ÙÛ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ø¨Ø®Ø´Û Ø§Ø² Ø³ÙØªØ ÙÙØ¹Û Ø¯ÙÛÙ Ù ØØ¬Øª Ø´Ø±Ø¹Û Ø¨Ù Ø´ÙØ§Ø± ÙÛâØ±ÙØ¯. ØªØ¨ÛÛÙ ÙÙÙÙÙ Ù ÙØ§ÙÛØª ÙØ¹Ù Ù¾ÛØ§ÙØ¨Ø±(Øµ) Ù ØªØÙÛÙ Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯ Ø¹ÙÙØ§Û ÙØ±ÛÙÛÙ ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ø¯ÙÛÙ ÙØ¨ÙÛ Ø¯Ø± ÙØ±Ø§ÛÙØ¯ Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· ØÚ©Ù Ø´Ø±Ø¹ÛØ Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§ÙÛ ÙÙÙ Ø¯Ø± Ø§ØµÙÙ ÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ÙØ¸Ø±Ø§Øª ÙÙØ¬ÙØ¯Ø Ø¯Ù Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ Ú©ÙÛ Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ù Ø§ÙØ¹Ø§Ù Ù¾ÛØ§ÙØ¨Ø±(Øµ) ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ Ø§ÙÙ Ø¢ÙâÚ©Ù ÙÙÙ Ø§ÙØ¹Ø§Ù ØØ¶Ø±Øª(Øµ) Ø¨Ù Ø¬Ø² Ø§ÙØ¹Ø§Ù Ø®Ø§ØµØ ØªØ´Ø±ÛØ¹Û Ø¨ÙØ¯Ù Ù Ø¨Ø± Ø§ÛÙ Ø§Ø³Ø§Ø³ ÙÙÙ Ø§ÙØ¹Ø§Ù Ø¯Ø§Ù Ø¨Ø± ØÚ©Ù Ø´Ø±Ø¹Û ÙÛâØ¨Ø§Ø´ÙØ¯Ø Ù Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ Ø¯ÙÙ Ø¢ÙâÚ©Ù Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ù Ø´Ø£Ù ØªØ´Ø±ÛØ¹Û Ù ØºÛØ± ØªØ´Ø±ÛØ¹Û Ø¨Ø±Ø§Û ØØ¶Ø±Øª(Øµ)Ø Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø¨Ø± Ø§ÙØ¹Ø§Ù Ø®Ø§Øµ Ø§Ø² Ø§ÙØ¹Ø§Ù Ø·Ø¨ÛØ¹Û Ù Ø§ÙØ¹Ø§Ù Ø¯ÙÛÙÛ ÙÛØ² Ú©Ù Ø¯Ø± Ø²ÙØ±Ù Ø§ÙØ¹Ø§Ù ØºÛØ± ØªØ´Ø±ÛØ¹Û ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯ ÙÙÛâØªÙØ§Ù ØÚ©Ù Ø´Ø±Ø¹Û Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ù Ø§Ø³ØªØ®Ø±Ø§Ø¬ ÙÙÙØ¯. Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø§ØµÙÛ ÙØ§Ø¦ÙØ§Ù Ø¨Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙâÙØ§Û ÙÙÙ ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø¯Ø± ØªÙØ³ÛÙ Ø§ÙØ¹Ø§Ù ÙØ¨ÙÛ Ù ØµØØª Ø§ÛÙ ØªÙØ³ÛÙâØ¨ÙØ¯Û Ø§Ø³Øª. Ø§ÙØ§ Ø§ÙØ¹Ø§Ù Ø¨ÛØ§ÙÛØ ÙÙÙâØªØ±ÛÙ Ø§ÙØ¹Ø§Ù ØµØ§Ø¯Ø±Ù Ø§Ø² Ù¾ÛØ§ÙØ¨Ø±(Øµ) ÙÛâØ¨Ø§Ø´ÙØ¯ Ú©Ù ØµØ±Ø§ØØªØ§Ù ÙØ§Ø¨ÙÛÙØª Ø§Ø³ØªØ®Ø±Ø§Ø¬ ØÚ©Ù Ø§Ø² Ø¢ÙâÙØ§ ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø ÚÙØ§ÙâÚ©Ù Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø®ØµÙØµØ§Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø®Ø´ Ø¹Ø¨Ø§Ø¯Ø§Øª Ø¨Ø³ÛØ§Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙâØ§ÙØ¯. Ø§ÙØ¹Ø§Ù Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§Ø¦Û ÙÙ ÙÙØ¹ Ø¢Ø®Ø± Ø§Ø² Ø§ÙØ¹Ø§Ù Ù¾ÛØ§ÙØ¨Ø±(Øµ) ÙØ³ØªÙØ¯ Ú©Ù Ø¨Ù Ø¯Ù Ø¯Ø³ØªØ© ÙØ¹ÙÙÙ Ø§ÙØµÙØ© Ù ÙØ¬ÙÙÙ Ø§ÙØµÙÙ ØªÙØ³ÛÙ ÙÛâØ´ÙÙØ¯Ø Ø¬ÙÙÙØ± Ø¹ÙÙØ§Û ÙØ±ÛÙÛÙ Ø¯Ø± Ø¯Ø³ØªÙ Ø§ÙÙ ÙØ§Ø¦Ù Ø¨Ù ÙØ³Ø§ÙØ§Øª Ø§ÙØª Ø¨Ø§ Ù¾ÛØ§ÙØ¨Ø±(Øµ) Ø¯Ø± ØÚ©Ù Ø¨ÙØ¯ÙØ Ø§ÙÙØ§ Ø¯Ø± Ø¯Ø³ØªÙ Ø¯ÙÙ Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø±Ø£Û Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯.