Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÙÙÙÙ ØªØ¹ÙÛÙ - Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã˜Â§Ã™Â‡Ã›ÂŒÃ™Â…Ã›ÂŒ, Ã˜Â¨Ã›ÂŒÃ¢Â€ÂŒÃ˜Â¨Ã›ÂŒ Ã˜Â±Ã˜ÂÃ›ÂŒÃ™Â…Ã™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙÙØ¸ÙØ± Ø§Ø² ÙÙÙÙÙ ØªØ¹ÙÛÙ Ø¢Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÚÙØ§ÙÚÙ Ø¯Ø± Ø¯ÙÛÙÛ Ø¨Ù Ø¹ÙØª ØÚ©Ù Ø§Ø´Ø§Ø±Ù Ø´Ø¯Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø¨ØªÙØ§Ù Ø§Ø² ÙÙØ¯Ø§Ù Ø¢Ù Ø¹ÙØªØ Ø§ÙØªÙØ§Ø¡ ØÚ©Ù Ø±Ø§ ÙØªÛØ¬Ù Ú¯Ø±ÙØªØ Ø¢ÙâÚ¯ÙÙÙ Ú©Ù Ø§Ø² Ø§ÙØªÙØ§Ø¡ ØØµØ±Ø Ø´Ø±Ø·Ø ØºØ§ÛØª Ù ... Ø§ÙØªÙØ§Ø¡ ØÚ©Ù ÙØ§Ø²Ù ÙÛâØ¢ÛØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§ÛÙ ÙÙÙÙÙ Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÙØ§ÙÙØ§Ù Ù ÙØ®Ø§ÙÙØ§Ù ÙÙØ±Ø¯ ØªÙØ¬Ù ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø³ÙÙÛ Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ØªÙØµÛÙ ÙÛØ§Ù Ú©ÙÛ ÛØ§ Ø¬Ø²Ø¦Û Ø¨ÙØ¯Ù ÙÙØ¶ÙØ¹Ø Ø¯Ø± ÙÙØ·ÙÙ Ù ÙÙÙÙÙØ Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.