Ø¨Ø§Ø²Ú©Ø§ÙÛ ÙÙØ§Ú© ØªÙØ³ÛÙ ÙÙÙØ§ Ø¨Ù Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±ÛØ§Ù Ù Ø§ØµÙÙÛØ§Ù - Ã˜Â²Ã˜Â±Ã™Â‚Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã™ÂˆÃ˜Â³Ã›ÂŒ; Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ØªÙØ³ÛÙ ÙÙÙØ§ Ø¨Ù Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±ÛØ§Ù Ù Ø§ØµÙÙÛØ§Ù ÙÙÙâØªØ±ÛÙ ØªÙØ³ÛÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙÙÙØ§Û Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø±Ø§ Ø¯Ù Ú¯Ø±ÙÙ ÙÛâÚ©ÙØ¯. Ø¯Ø± Ú©ØªØ¨ ÙÙÙÛ Ù Ø§ØµÙÙÛ ÙØ³Ø¨Øª Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±Û ÛØ§ Ø§ØµÙÙÛ Ø¨Ù ÛÚ© ÙÙÛÙ Ø²ÛØ§Ø¯ Ø¨Ù ÚØ´Ù ÙÛâØ®ÙØ±Ø¯Ø Ø§ÙØ§ Ø¢ÙâÚÙ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ØªÙØ³ÛÙâØ¨ÙØ¯Û ÙÙÙ Ø§Ø³ØªØ ÙÙØ§Ú© ØªÙØ³ÛÙ Ø§Ø³Øª. Ø¢ÙâÚÙ Ø¯Ø± ÙÚ¯Ø§Ù Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§ÛÛ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙÙØ§Ú© ØªÙØ³ÛÙ Ø±Ø® ÙÛâÙÙØ§ÛØ¯Ø Ø§Ø¸ÙØ§Ø± ÙØ¸Ø± Ø®ÙØ¯ ÙÙÛÙ Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±Û ÛØ§ Ø§ØµÙÙÛ Ø¨ÙØ¯ÙØ´Ø Ù Ø¨Ø¹Ø¯ Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±Û ÛØ§ Ø§ØµÙÙÛ Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Ø§ØªÛØ¯ ÛØ§ Ø´Ø§Ú¯Ø±Ø¯Ø§Ù ÛÚ© ÙÙÛÙØ Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø§ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§ÙÙÛÙØ Ø¹Ø¯Ù Ú©Ø§Ø±Ø§ÛÛ Ø§ÛÙ ÙÙØ§Ú©âÙØ§ Ø¢Ø´Ú©Ø§Ø± ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯. Ø§ÙØ§ ÙÙØ§Ú© Ø§ØØªÙØ§ÙÛ Ø¯ÛÚ¯Ø±Û Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ´ØªÙ Ø¨Ù ÙØÙ Ú¯Ø³ØªØ±Ø¯Ù Ø¨Ù Ø¢Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø´Ø¯ÙØ ØªÙØ§ÙØªâÙØ§ÛÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨ÛÙ Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø±ÛØ§Ù Ù Ø§ØµÙÙÛØ§Ù Ø°Ú©Ø± Ø´Ø¯Ù Ú©Ù Ø¨ÛØ´ Ø§Ø² ØµØ¯ ÙØ±Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª ÙØ§ÙØ¹Û Ù ÙÙÙ Ø¨ÙØ¯Ù Ø§ÛÙ ØªÙØ§ÙØªâÙØ§ ÙÛâØªÙØ§Ù ÙÙØ§Ú© Ø¨Ù Ø¯Ø³Øª Ø¢ÙØ±Ø¯ Ù ØªØ´Ø®ÛØµ Ø¯Ø§Ø¯ ÛÚ© ÙÙÛÙ Ø§Ø² ÙÙÙØ§Û Ú©Ø¯Ø§Ù Ø¯Ø³ØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø§ÙØ§ Ø¨Ø§ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ù Ø¯Ø³ØªÙâØ¨ÙØ¯Û Ø§ÛÙ ÙØ±ÙâÙØ§ ÙÙÙÛØ¯Ù ÙÛâØ´ÙØ¯ Ú©Ù Ø§ÛÙ ÙØ±ÙâÙØ§ ÙÙØ§Ú© ØªÙØ³ÛÙ ÙÙÙØ§ ÙÛØ³Øª Ù ÙÙØ§Ú© Ø¯ÙÛÙÛ ÙÙ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§ÛÙ ØªÙØ³ÛÙ ÙØ¬ÙØ¯ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯.