Ø¯Ø±ÙØ§Ù Ø¨Ø§ ÙØØ±ÙØ§Øª - Ã˜Â§Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã™Â¾Ã™ÂˆÃ˜Â±, Ã˜Â§ÃšÂ©Ã˜Â¨Ã˜Â± (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§ÛÙ Ù¾Ø±Ø³Ø´ Ø§Ø² Ø¯ÛØ±Ø¨Ø§Ø² Ø¯Ø± ÙÛØ§Ù ÙÙÛÙØ§Ù ÙØ·Ø±Ø Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¢ÛØ§ ÙÛâØªÙØ§Ù Ø¨ÙâÙØ³ÛÙÙ ÙØØ±ÙØ§Øª Ø¨Ù Ø¯Ø±ÙØ§Ù Ø¨ÛÙØ§Ø±ÛâÙØ§ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®Øª Ù Ø¨ÙØ¨ÙØ¯Û Ù ØªÙØ¯Ø±Ø³ØªÛ Ø±Ø§ Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø±ÙÚ¯Ø°Ø± Ø¨Ø±Ø§Û Ø¨ÛÙØ§Ø±Ø§Ù Ø¨Ù Ø§Ø±ÙØºØ§Ù Ø¢ÙØ±Ø¯Ø ÛØ§ ÙØ±ÙØ¯ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¹Ø±ØµÙØ ØØªÛ Ø¨Ù Ø§ÙÚ¯ÛØ²Ù Ø¯Ø±ÙØ§Ù ÙÛØ² ÙÙÙÙØ¹ Ù ÙØ§Ø±ÙØ§ Ø§Ø³ØªØ Ø§ÙØ¨ØªÙ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù Ø§Ø² ØØ±Ø§Ù Ø¯Ø± Ø¯Ø±ÙØ§Ù Ø¨ÛÙØ§Ø±ÛâÙØ§Ø Ø¢ÙØ¬Ø§ Ú©Ù Ø¨ÙØ±ÙâÙØ±ÛâÙØ§ÛÛ Ø¨Ù Ø¬Ø² Ø®ÙØ±Ø¯Ù Ù Ø¢Ø´Ø§ÙÛØ¯ÙØ ÙÙØ±Ø¯ ÙØ¸Ø± Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø ÚÙØ¯Ø§Ù ÙØ´Ú©ÙâØ³Ø§Ø² Ù ØØ³Ø§Ø³ÛÙØª Ø¨Ø±Ø§ÙÚ¯ÛØ² ÙÛØ³ØªØ Ø§ÙØ§ Ø¢ÙÚÙ Ø¨ÛØ´ØªØ± ÙÙØ±Ø¯ Ú¯ÙØªÚ¯Ù Ù ÙÙØ§ÙØ´Ù Ø§Ø³ØªØ Ø®ÙØ±Ø¯Ù Ù Ø¢Ø´Ø§ÙÛØ¯Ù Ø´ÛØ¦Û ØØ±Ø§Ù Ø¨Ø§ ÙØ¯Ù Ø¯Ø±ÙØ§ÙÚ¯Ø±Û Ø§Ø³ØªØ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø²ÙÛÙÙ ÙØ±ÚÙØ¯ Ø¨ÛØ´ØªØ± ÙÙÛÙØ§ÙØ Ø¨Ù ÙÛÚÙ ÙØªÙØ¯ÙØ§Ù Ø¢ÙØ§ÙØ Ø¯Ø±ÙØ§ÙÚ¯Ø±Û Ø¨Ø§ ØØ±Ø§Ù Ø±Ø§Ø ÚÙ Ø¨Ù ØµÙØ±Øª ÙØ·ÙÙØ Ù ÛØ§ Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² ÙØØ±ÙØ§ØªØ ÙØ§Ø±ÙØ§ Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ù Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¨Ø± ÙØªØ§Ø¨ÛØ¯ÙâØ§ÙØ¯Ø Ø§ÙØ§ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙÛ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ ÙÙØ±Ø¯ ØªÙØ¬Ù ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø¬ÙØ§Ø² Ø¯Ø±ÙØ§Ù Ø¨Ø§ ÙÙÙ ÙØØ±ÙØ§ØªØ Ø¨Ø¯ÙÙ Ø¯Ø± ÙØ¸Ø± Ø¯Ø§Ø´ØªÙ ØªÙØ§ÙØª ÙÛØ§Ù Ø¢ÙâÙØ§ Ø§Ø³ØªØ Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø±Ù Ø¨Ù ÙÙØ¸ÙØ± ØªØ¨ÛÛÙ Ø§ÛÙ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ù Ø§Ø³ØªØÚ©Ø§ÙâØ³Ø§Ø²Û Ø¢ÙØ Ø¯ÙØ§ÛÙ Ù¾ÙØ¬âÚ¯Ø§ÙÙâØ§Û Ø³Ø§ÙØ§Ù ÛØ§ÙØªÙØ Ù ØªÙØ§Ø´ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ø¨Ø§ ÙØ±Ø§ÙÙâØ³Ø§Ø²Û Ø´Ø±Ø§ÛØ· Ù Ù¾Ø§Ø³Ø®âØ¯ÙÛ Ø¨Ù Ø§ØØªÙØ§ÙØ§Øª ÙØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ù ÙÙØ¯ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙâÙØ§Û Ø±ÙÛØ¨Ø Ø²ÙÛÙÙâÙØ§Û Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ Ù ÙÙØ¨ÙÙÛÙØª Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø±ÛÙÙ ØªØ§ ØØ¯ÙØ¯Û ÙØ±Ø§ÙÙ Ø¢ÛØ¯.