ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙØ¹ÙØ§Ø´ÙØ§Ø®ØªÛ ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ - Ã˜Â§Ã™ÂÃ˜Â´Ã˜Â§Ã˜Â±, Ã˜Â³Ã˜Â¬Ã˜Â§Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ØªØÙÛÙ Ø²Ø¨Ø§ÙÛ ÙÙØ§ÙÛÙ Ù Ú¯Ø²Ø§Ø±ÙâÙØ§Û ØÙÙÙÛØ ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙÙâØªØ±ÛÙ Ø¨Ø®Ø´âÙØ§Û ÙÙØ±Ø¯ ÙØ·Ø§ÙØ¹Ù Ø¯Ø± ÙÙØ³ÙÙ ØÙÙÙ Ø§Ø³Øª. Ø·Ø¨ÛØ¹Øª Ø¹ÙÙ ØÙÙÙØ Ø¢ÙÛØ®ØªÚ¯Û Ø¢Ù Ø¨Ø§ Ø§ÙÙØ§Ø¸ Ø±Ø§ Ø§ÛØ¬Ø§Ø¨ ÙÛâÚ©ÙØ¯Ø ÙØ§ÙÙÙØ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Ø Ø±Ø£Û Ù ØªØ£ÙÛÙ ØÙÙÙÛØ ÙÙÙ Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø¬Ø§ÙÙ ÙÙØ¸ Ø¨Ù ØªÙ Ú©ÙÙØ¯ ØªØ§ ÙÙÙÛØ¯Ù Ù Ø§Ø¬Ø±Ø§ Ø´ÙÙØ¯. ÙØ±ØÙÙ Ø§ÙÙ Ø¨Ø±Ø§Û ÙÙÙ ÛÚ© ÙØªÙ ÛØ§ Ø³Ø®Ù - Ù Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ ÛÚ© Ú¯Ø²Ø§Ø±Ù ØÙÙÙÛâ ÙÙÙ ÙØ¹ÙØ§Û Ø¢Ù Ø§Ø³Øª. Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø±Ù Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´Ø Ø¯Ø± Ø¬Ø³Øª Ù Ø¬ÙÛ ÛØ§ÙØªÙ ÙØÙÙÛ ÙØ¹ÙØ§ÛÛ Ø¨Ø±Ø§Û Ú¯Ø²Ø§Ø±ÙâÙØ§Û ØÙÙÙÛ ÙÛâØ¨Ø§Ø´Ø¯. Ø¯Ø± ÙÙØ³ÙÙ ØªØÙÛÙÛ Ù Ø¯Ø§ÙØ´ ÙØ¹ÙØ§Ø´ÙØ§Ø³ÛØ ÙØ·Ø§ÙØ¨ Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¨Ø§Ø¨ ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ú©Ù ØÙÙÙâØ¯Ø§ÙØ§Ù Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø´ÙØ§Ø®Øª Ø¨ÙØªØ± Ø§Ø² Ø¯Ø§ÙØ´ ØÙÙÙ ÛØ§Ø±Û Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø§ Ø§ÛÙ ØØ§ÙØ ÙÙØ·Ù ØÙÙÙÛ Ù ÙØ¨Ø§ÙÛ ØÙÙÙ Ø§ÛØ±Ø§Ù Ø§Ø² Ø¹ÙÙ Ø§ØµÙÙ ÙÙÙ Ø§Ø®Ø° Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø§ØµÙÙÛØ§Ù ÙØ¨Ø§ØØ« ÙØ±Ø§ÙØ§ÙÛ Ø¯Ø± ÙØ¹ÙØ§Û Ø§ÙÙØ§Ø¸ ØÙÙÙÛ Ù Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù ÙÙØ¸ Ù ÙØ¹ÙØ§ Ø¯Ø§Ø´ØªÙâØ§ÙØ¯. Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ù Ù¾ÛÙÙØ¯ ÙÙØ¸ Ù ÙØ¹ÙØ§Ø ÙÙÙ Ø¨Ù Ø°Ø§ØªÛ Ø¨ÙØ¯Ù Ù ÙØ¶Ø¹Û Ø¨ÙØ¯Ù Ø§ÛÙ Ø§Ø±ØªØ¨Ø§Ø· ÙØ·Ø±Ø Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ù ÙÙÛÙ ØªØ±ØªÛØ¨Ø Ø§Ú©Ø«Ø± Ø§ØµÙÙÛØ§ÙØ ÙØªØ¹ÙÙ ÙØ¹ÙØ§Û Ø§ÙÙØ§Ø¸ ØºÛØ± Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø±Û Ø±Ø§ ÙØ§ÙÛØª ÛØ§ ÙØ¯Ø±Ú© Ø¹ÙÙØ§ÙÛ ÙÛâØ¯Ø§ÙÙØ¯. Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ ÙØ±ÛÚ© Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ÙØ§ ØªØ£Ø«ÛØ± ÙØ³ØªÙÛÙÛ Ø¨Ø± Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ ØÙÙÙâØ¯Ø§Ù Ø¨Ù ØÙÙÙ Ø¨ÙâÙÛÚÙ Ø¯Ø± Ø§ÙØ± ØªÙØ³ÛØ± Ø¯Ø§Ø±Ø¯.