ØªØ£Ø«ÛØ± Ø´Ø±Ø· Ø¨Ø± ÙØ¶Ø¹ÛØª Ø¹ÙØ¯ - Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â±Ã›ÂŒÃšÂ©Ã™Â„Ã™Âˆ, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø´Ø±Ø· Ø¶ÙÙ Ø¹ÙØ¯Ø ÙÙØ§Ø¯Û Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§Ù Ø´ÙØ§Ø³Ø§ÛÛ Ø´Ø¯Ù ÙÙÛ Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ù ØªØ£Ø«ÛØ± Ø¢Ù Ø¨Ø± ÙØ¶Ø¹ÛØª Ø¹ÙØ¯ Ø¯Ø± Ø¯Ù ÙØ±ØÙÙ ØªØ´Ú©ÛÙ Ù Ø¨ÙØ§Û Ø¹ÙØ¯ Ø¯Ø± Ø¨ÛÙ ØµØ§ØØ¨ ÙØ¸Ø±Ø§Ù Ø§Ø®ØªÙØ§Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø±ÙØ±ØÙÙ ØªØ´Ú©ÛÙ Ø¹ÙØ¯Ø Ø§Ø®ØªÙØ§Ù ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² ØÛØ« Ø§Ø±ØªØ¨Ø§Ø· Ø´Ø±Ø· Ø¨Ø§ ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø¹ÙØ¯ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¨Ø§Ø±Ù Ø§Ø² ÙÛØ§Ù ÙØ¸Ø±ÛØ§Øª Ø¬Ø²ÛÛ Ø§Ø² ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø¨ÙØ¯ÙØ ÙØµÙ ÛØ§ ØªØ§Ø¨Ø¹ Ø¨ÙØ¯Ù ÛØ§ ÙØ³ØªÙÙ Ø¨ÙØ¯ÙØ ÙØ¸Ø± Ø§Ø®ÛØ± Ø¨Ø§ ÙÙØ§Ø¹Ø¯ ØÙÙÙÛ Ù ÙØµØ¯ Ø·Ø±ÙÛÙ ÙØ·Ø§Ø¨ÙâØªØ± Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ§Ø¹Ø¯ØªØ§Ù Ø¹Ø¯Ù Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± Ø´Ø±Ø·Ø Ø§Ø«Ø± Ø¨Ø± Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± Ø¹ÙØ¯ ÙØ®ÙØ§ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø´Øª. Ø¯Ø± ÙØ±ØÙÙ Ø¨ÙØ§Û Ø¹ÙØ¯ ÙÛØ² Ø§Ø®ØªÙØ§Ù ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² ÙÙØ´ Ø´Ø±Ø· Ø¯Ø± ÙØµØ¯ Ø·Ø±ÙÛÙ ÙØ·Ø±Ø Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ø¹Ø¶Û Ø¨Ù ÙØÙ ÙØØ¯Øª ÙØ·ÙÙØ¨ ÙØ¹ØªÙØ¯ Ø´Ø¯ÙâØ§ÙØ¯ Ú©Ù Ø§ÙØªÙØ§Û Ø´Ø±Ø· ÙÙØ¬Ø¨ Ø§ÙÙØ³Ø§Ø® Ø¹ÙØ¯ ÙÛâØ´ÙØ¯Ø Ø¨Ø¹Ø¶Û Ø¨Ù ØªØ¹Ø¯Ø¯ ÙØ·ÙÙØ¨ ÛÚ©Ø³Ø§Ù Ú©Ù Ø¨Ø·ÙØ§Ù Ø´Ø±Ø· ÙÙØ¬Ø¨ Ø§ÙÙØ³Ø§Ø® ÙØ³ÙØªÛ Ø§Ø² Ø¹ÙØ¯ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ù Ø¨Ø¹Ø¶Û ÙØ¹ØªÙØ¯ Ø¨Ù ØªØ¹Ø¯Ø¯ Ø§ØµÙ Ù ÙØ±Ø¹ Ø´Ø¯Ù Ú©Ù Ø§ÙØªÙØ§Û Ø´Ø±Ø· ÙÙØ¬Ø¨ Ø§ÙÙØ³Ø§Ø® Ø¹ÙØ¯ ÙÙÛâØ´ÙØ¯ Ø¨ÙÚ©Ù ÙÙØ¬Ø¨ Ø®ÛØ§Ø± Ø¨Ø±Ø§Û ÙØ´Ø±ÙØ· ÙÙ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ù Ø§ÛÙ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¨Ø§ ÙÙØ§Ø¹Ø¯ ØÙÙÙÛ Ù ÙØ§ÙÛØª Ø´Ø±Ø· ÙÙØ·Ø¨ÙâØªØ± Ø§Ø³Øª.