Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§Ø±Ø« ØÙ Ø®ÛØ§Ø± Ø²ÙØ¬Ù Ø§Ø² ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª Ø²ÙØ¬ - Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã™Â‚Ã˜Â±Ã›ÂŒ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™Â„, Ã˜ÂÃ›ÂŒÃ˜Â¯Ã˜Â± (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙØ³Ø§Ø¦Ù Ø§Ø±Ø«Ø Ø§Ø±Ø« ØÙ Ø®ÛØ§Ø± Ø¨Ø±Ø§Û Ø²ÙØ¬Ù Ø§Ø² ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª Ø²ÙØ¬ Ø§Ø³Øª. ÙØªØ£Ø³ÙØ§ÙÙ ØÙÙÙ ÙÙØ¶ÙØ¹Ø© Ø§ÛØ±Ø§Ù ÙÛØ² Ø¨Ù ØÚ©Ù Ø§ÛÙ ÙØ³Ø¦ÙÙ ØªØµØ±ÛØ ÙÚ©Ø±Ø¯Ù Ù ØªÙÙØ§ Ø¯Ø± ÙØ§Ø¯Ø© 445 Ù.Ù ÙÙØ±Ø± Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø§Ø³Øª: Â«ÙØ±ÛÚ© Ø§Ø² Ø®ÛØ§Ø±Ø§ØªØ Ø¨Ø¹Ø¯ Ø§Ø² ÙÙØªØ ÙÙØªÙÙ Ø¨Ù ÙØ§Ø±Ø« ÙÛâØ´ÙØ¯Â»Ø ÙØ±ÚÙØ¯ Ø§Ø·ÙØ§Ù Ø§ÛÙ ØÚ©Ù ÙØ§Ø¯Ø© ÙØ°Ú©ÙØ± Ø¯Ø± Ø§Ø±Ø« Ø¨Ø±Ø¯Ù ØÙ Ø®ÛØ§Ø± Ø¨Ø±Ø§Û Ø²ÙØ¬Ù Ø§Ø² ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª Ø²ÙØ¬ Ø§Ø³ØªØ ÙÙÛ Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ Ø§ÛÙ ØÚ©Ù ÙØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ø¨Ø§ ÙÙØ§Ø¯ ÙØ§Ø¯Ø© 946 Ù.Ù Ø§Ø³ØªØ Ø²ÛØ±Ø§ Ø§Ø±Ø« Ø®ÛØ§Ø± Ø§Ø² ÙÙØ¹ Ø§Ø±Ø« ØÙÙÙ Ø§Ø³Øª Ù ÙØ§Ø¯Ø© Ø§Ø®ÛØ±Ø Ø§Ø¹Ù Ø§Ø² ÙØ¨Ù ÛØ§ Ø¨Ø¹Ø¯ Ø§Ø² Ø§ØµÙØ§Ø 1387Ø ØØªÛ Ø®ÙØ¯ Ø§ÙÙØ§Ù ØºÛØ±ÙÙÙÙÙ Ø²ÙØ¬ Ø±Ø§ ÙØ§Ø¨Ù Ø§Ø±Ø« Ø¨Ø±Ø§Û Ø²ÙØ¬Ù ÙÙÛâØ¯Ø§ÙØ¯Ø ÚÙ Ø¨ÙØ§ÙØ¯ ØÙÙÙ Ø¢ÙâÚ©Ù Ø§ÛÙØ¬Ø§ ÙÙØ§Ù Ø®ÛØ§Ø± Ø¨Ø§Ø´Ø¯. Ø§ÛÙ ÙØ¶Ø¹ÛØª Ø¯Ø± Ø§ÙÙØ§Ù ÙÙÛÙØ§Ù ÙÛØ² ÙØ´Ø§ÙØ¯Ù ÙÛâØ´ÙØ¯Ø Ø²ÛØ±Ø§ Ø¢ÙØ§Ù Ø§Ø² ÛÚ©âØ·Ø±Ù Ø§Ø¯Ø¹Ø§Û Ø§Ø¬ÙØ§Ø¹ Ø¨Ø± Ø§Ø±Ø« ØªÙØ§ÙÛ Ø®ÛØ§Ø±Ø§Øª Ú©Ø±Ø¯Ù Ù Ø§Ø² Ø·Ø±Ù Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø¯Ø± Ø§Ø±Ø« Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø®ÛØ§Ø±Ø§Øª Ù Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ Ø§Ø±Ø« ØÙ Ø®ÛØ§Ø± Ø§Ø² ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª Ø²ÙØ¬ Ø§Ø®ØªÙØ§Ù ÙÙÙØ¯ÙâØ§ÙØ¯ Ù Ø¨Ø¯ÛÙ ØªØ±ØªÛØ¨ ÙÙ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ø¯ 445 Ù 946 Ù.Ù Ù ÙÙ Ø¯Ø± Ø§ÙÙØ§Ù ÙÙÛÙØ§Ù ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù Ø§Ø±Ø« ØÙ Ø®ÛØ§Ø± Ø²ÙØ¬Ù Ø§Ø² ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª Ø²ÙØ¬ ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ù¾Ø¯ÛØ¯ Ø¢ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø§ÛÙ ØªØÙÛÙ Ø¯Ø±ØµØ¯Ø¯ ØÙ Ø§ÛÙ ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ø¨Ø§ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø¨Ù ØÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø§Ø³Øª.