ÙÙØ´ ÙØ¶ÛÙ ØÙÛÙÛÙ Ø¯Ø± Ø§ØµÙÙ ÙÙÙ - Ã™Â…Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã™Â‚Ã›ÂŒÃ˜ÂµÃ˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã˜Â±Ã™ÂˆÃ˜Â Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ù¾ÙÛØ§ÛÛ ÙØ¶ÛÛ ØÙÛÙÛÙ Ø¨Ø§Ø¹Ø« Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØ³Ø§Ø¦Ù Ù Ø¹ÙÙÙ ÙØ®ØªÙÙ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ù¾Ø§ÛÙâØ±ÛØ² Ø§ØµÙÙ Ú©ÙÛ Ù Ø«Ø§Ø¨Øª Ø¨ÙâÚ©Ø§Ø± Ø¨Ø±Ø¯Ù Ø´ÙØ¯. Ø¹ÙÙ Ø§ØµÙÙ ÙÙÙ Ú©Ù Ø®ÙØ¯ Ù¾Ø§ÛÙâØ±ÛØ² ÙÙØ§Ø¹Ø¯ Ú©ÙÛ Ø¨Ø±Ø§Û Ø±Ø³ÛØ¯Ù Ø¨Ù Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø´Ø±Ø¹Û Ø§Ø³ØªØ Ø§Ø² Ø§ÛÙ ÙØ¶ÛÙ Ø¯Ø± Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø§Ø² Ø§Ø¨ÙØ§Ø¨ Ø§ØµÙÙÛ Ù ÙÛØ² ØÙ ÙØ³Ø§Ø¦ÙØ Ø¨Ø³ÛØ§Ø± Ø¨ÙØ±Ù ÙÛâØ¨Ø±Ø¯. Ø¯Ø± ÙØ§ÙØ¹ Ø§Ú¯Ø± ÙØ¶ÛÙ ØÙÛÙÛÙ Ø±Ø§ Ø¯Ø± ÙØ¸Ø± ÙÚ¯ÛØ±ÛÙ Ø·Ø¨Ø¹Ø§Ù Ø±Ø³ÛØ¯Ù Ø¨Ù Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø§Ø² Ø§ØµÙÙ ÙÙÙ Ø§ÛÙ Ø¹ÙÙØ ÙÙâÚÙÙ Ø«Ø¨ÙØª Ø§ØÚ©Ø§ÙØ Ø´Ú© Ø¯Ø± ØªÚ©ÙÛÙ ÛØ§ ÙÚ©ÙÙÙ Ø¨ÙØ ÙÙØ´ ÙØ¶ÛÙ Ø¯Ø± ØªØ´Ø®ÛØµ Ø¹Ø§Ù Ø§Ø² ÙØ·ÙÙ Ù Ø¨Ø³ÛØ§Ø±Û Ø§Ø² ÙØ³Ø§Ø¦Ù Ø¯ÛÚ¯Ø±ÙÙÚ©Ù ÙØ®ÙØ§ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯. Ø§Ø² Ø§ÛÙ Ø±Ù Ø¨Ø§ Ø¢ÙØ±Ø¯Ù ÙØ³Ø§Ø¦Ù Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯Û Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¹ÙÙØ Ø¨Ù ØµÙØ±Øª Ú¯Ø²Ø§Ø±Ø´Û Ø§Ø² Ø¯ÙØ§ÛÙ Ù ÚÚ¯ÙÙÚ¯Û Ø¨ÙâÚ©Ø§Ø±Ú¯ÛØ±Û ÙØ¶ÛÛ ØÙÛÙÛÙ Ø§Ø² ÙÛØ§Ù ÙØ¸Ø±Ø§Øª Ø¯Ø§ÙØ´ÛØ§Ù Ø§ØµÙÙØ Ø¨Ù ÙÙØ´ Ø§ÛÙ ÙØ¶ÛÙ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¹ÙÙ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ ÙÛâØ´ÙØ¯.