ÙØ¶Ø¹ÛØª ØÙÙÙÛ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ Ø¯Ø§Ø±Ø§Û ÙÙØ¶ÙØ¹ ÙØ§ÙØ´Ø±ÙØ¹ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙ - Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã™ÂˆÃ›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ; Ã˜ÂÃ™Â‚ Ã™Â¾Ã™Â†Ã˜Â§Ã™Â‡, Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ ÙØ¶Ø¹ÛØª ØÙÙÙÛ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ Ø¯Ø§Ø±Ø§Û ÙÙØ¶ÙØ¹ ÙØ§ÙØ´Ø±ÙØ¹ Ø¨ÛÙ ÙÙÛÙØ§Ù Ø§ÙØ§ÙÛ Ø§Ø®ØªÙØ§Ù ÙØ¸Ø± ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø ÙØ±ÚÙØ¯ Ø¨Ø±Ø®Û ÙØ§Ø¦Ù Ø¨Ù ØµØØª ÚÙÛÙ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Û ÙØ³ØªÙØ¯ Ø§ÙØ§ Ø¨ÛØ´ØªØ± ÙÙÛÙØ§Ù ÙØ§Ø¦Ù Ø¨Ù Ø¨Ø·ÙØ§Ù Ù ØØ±ÙØª Ø¹ÙÙ ÙØ§ÙØ´Ø±ÙØ¹ ÙÙØ¶ÙØ¹ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ Ø´Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø¯Ø± ÙÛØ§Ù ÙØ§Ø¦ÙØ§Ù Ø¨Ù Ø¨Ø·ÙØ§Ù Ø¨Ø±Ø®Û Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ù Ø§ØµÙ Ø§ÙÙÛÙ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯ÙØ§ Ù¾Ø°ÛØ±ÙØªÙ Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø¢Ù Ø¨Ù ÙÙÚ© ÙØ¨ÙØ¯Ù ÙÙÙØ¹Øª ØØ±Ø§ÙØ ÙØ§ÙÛØª ÙØ¯Ø§Ø´ØªÙ Ø¢ÙØ Ø¹Ø¯Ù ÙØ¯Ø±Øª Ø¨Ø±ØªØ³ÙÛÙØ ØªÙØ§ÙØ¶ Ø¯Ø± Ø´Ø±ÛØ¹Øª Ù Ø³ÙØ¨ Ø§ØØªØ±Ø§Ù ÙØ§Ù ØØ±Ø§Ù ØªÙØ³Ø· Ø´Ø§Ø±Ø¹ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø¨Ø±Ø®Û Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø¨Ø§ ÙÙØ¯ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ú¯Ø±ÙÙ Ø§ÙÙØ Ø¨Ø±Ø§Ø³Ø§Ø³ Ø±ÙØ§ÛØ§ØªÛ ÚÙÙ Ø±ÙØ§ÛØª ØªØÙ Ø§ÙØ¹ÙÙÙ ÙØ§Ø¦Ù Ø¨Ù Ø¨Ø·ÙØ§Ù ÚÙÛÙ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Û Ø´Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ ÙØ§ Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙâÙØ§Û ÙØ·Ø±Ø Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø®ØµÙØµ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ù Ø¯Ø± Ù¾Ø§ÛØ§Ù Ø¨Ø§ ÙÙØ¯ ØªÙØ§ÙÛ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙâÙØ§ Ù Ø±Ø¯ Ø¯ÙØ§Ø¦Ù Ø§ÙØ§ÙÙ Ø´Ø¯ÙØ Ø¨Ø§ Ø¬ÙØ¹âØ¨ÙØ¯Û Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§Ø¨ÙØ§Ø¨ ÙØ®ØªÙÙ ÙÙÙÛ ÙØ·Ø±Ø Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ø¨Ø·ÙØ§Ù Ù ØØ±ÙØª ÚÙÛÙ ÙØ±Ø§Ø±Ø¯Ø§Ø¯Û Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø´ÛÙÙ Ø¬Ø¯ÛØ¯Û Ø¨Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø±Ø³Ø§ÙØ¯ÙâØ§ÛÙ.