Ø¨Ø§Ø²Ø®ÙØ§ÙÛ ØªØ£Ø«ÛØ± ØªØ¹Ø¯Û Ù ØªÙØ±ÛØ· Ø¯Ø± Ø§ÙØ§ÙØª ÙØ·Ø§ÙØ¹Ù ØªØ·Ø¨ÛÙÛ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ù ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ - ÃšÂ©Ã˜Â±Ã˜Â¨Ã™Â„Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ›ÂŒ Ã˜Â¢Ã™Â‚Ã˜Â§Ã˜Â²Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã™Â‡, Ã™Â…Ã˜ÂµÃ˜Â·Ã™ÂÃ›ÂŒ; Ã˜Â¯Ã˜Â±Ã›ÂŒÃ˜Â§Ã›ÂŒÃ›ÂŒ, Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ØÙÙÙ Ø§ÙÛÙ Ø¯Ø± Ø§Ø±ØªØ¨Ø§Ø· Ø¨Ø§ ØªØ¹Ø¯Û Ù ØªÙØ±ÛØ· Ø¯Ø± ÙØªØ¹ÙÙ Ø¹ÙØ¯ Ø§ÙØ§ÙØª Ø¯Ø± ÙØ²Ø¯ ÙÙÙØ§Û Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ø¨Ø§ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙâÙØ§Û ÙØªÙØ§ÙØªÛ ÙÙÚÙÙ ÙØ¸Ø±ÛÙ ÙØ´ÙÙØ± Ø¹Ø¯Ù Ø§Ø±ØªØ¨Ø§Ø· ÙØ·Ø§ÙØ¨Ù Ø®Ø³Ø§Ø±Øª Ø¨Ø§ ØªØ¹Ø¯Û Ù ØªÙØ±ÛØ· Ø¨Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ Ø¹ÙÙÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¹ÙÛâØ§ÙÛØ¯ Ù ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù ØªÙØµÛØ± Ø¨Ø§ Ø®Ø³Ø§Ø±Øª Ø¨Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯ ÙÙØ§Ø¹Ø¯ Ø¹ÙÙÙÛ ÙØ³Ø¤ÙÙÛØª Ù ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø§Ø³ØªÛÙØ§Ù ÙÙØ±Ø§Ù Ø¨ÙØ¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¢Ú¯Ø§ÙÛ Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØ³Ø¦ÙÙ Ø¬Ø² Ø¨Ø§ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ù¾ÛØ´ÛÙÙ Ù Ø´ÙØ§Ø®Øª ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙÙÙÛ Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙØ´ÙÙØ± Ø¹Ø¯Ù Ø§Ø±ØªØ¨Ø§Ø· ÙØ·Ø§ÙØ¨Ù Ø®Ø³Ø§Ø±Øª Ø¨Ø§ ØªØ¹Ø¯Û Ù ØªÙØ±ÛØ· Ø¯Ø± ÙÛØ§Ù ÙÙÛÙØ§Ù ÙÛØ³Ø± ÙÛØ³Øª. Ø§Ø² ÙÙÛÙ Ø±Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø³Ø¹Û Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª ÙØ¶Ø¹ÛØª Ø§ÙÛÙ Ø¯Ø± Ø§Ø±ØªØ¨Ø§Ø· Ø¨Ø§ ØªØ¹Ø¯Û Ù ØªÙØ±ÛØ· Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§ÙØ§ÙÛÙ Ù Ø³Ù¾Ø³ ØÙÙÙ Ø§ÛØ±Ø§Ù ÙÙØ±Ø¯ Ø§Ø±Ø²ÛØ§Ø¨Û ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ ÙØ´Ø§Ù Ø¯Ø§Ø¯Ù ÙÛâØ´ÙØ¯ ÙØ¸Ø±ÛÙâÛ Ø¢Ù Ø¯Ø³ØªÙ Ø§Ø² ÙÙÙØ§ Ú©Ù ÙØØ¯ÙØ¯ÙâÛ ÙØ³Ø¤ÙÙÛØª Ø§ÙÛÙ Ø±Ø§ Ø¨Ù ÙØØ§Ø¸ Ø¯Ø®Ø§ÙØª Ø±Ø§Ø¨Ø·Ù Ø³Ø¨Ø¨ÛØª Ø¨Ù ÙÙØ±Ø§Ù ØªØ¹Ø¯Û Ù ØªÙØ±ÛØ· ÙÙÚ©Ù Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙâØ§ÙØ¯ Ø¨Ø§ Ø³ÙØ·Ù ÙØ§ÙÚ©Ø§ÙÙ ÙØ§ÙÚ© Ø¨Ø± ÙØ§Ù Ø®ÙØ¯ Ù Ø¨ÙØ§Û Ø¹ÙÙØ§ÙÛ ÙØ§Ø´Û Ø§Ø² ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø§Ø³ØªÛÙØ§Ù ØªØ·Ø§Ø¨Ù Ø¨ÛØ´ØªØ±Û Ø¯Ø§Ø±Ø¯.