Ú©Ø§ÙØ´Û ÙÙÙÛ- ØªÙØ³ÛØ±Û Ø¯Ø± ØÙÛØª Ø°Ø¨ÛØÙ Ú©ØªØ§Ø¨Û Ø¯Ø± Ù¾Ø±ØªÙ Ø¢ÛÙ 5 Ø³ÙØ±Ù ÙØ§Ø¦Ø¯Ù - Ã˜Â¹Ã™Â†Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ˜ÂªÃ›ÂŒ Ã˜Â±Ã˜Â§Ã˜Â¯, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜Â¬Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø² Ø¢ÛÙ 5 Ø³ÙØ±Ù ÙØ§Ø¦Ø¯Ù ØÙÛØª Ø°Ø¨ÛØÙ Ú©ØªØ§Ø¨Û Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯ Ù Ø¯ÙÛÙ Ø¢Ù Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø¨Ø± Ø³ÛØ§Ù Ù Ø§ÙØªÙØ§ÙÛ Ø¨ÙØ¯Ù ØÚ©Ù ØÙÛØªØ Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ú©ÙÙÙ Ø·Ø¹Ø§Ù Ø¯Ø± Ø¢ÛÙ ÙØ°Ú©ÙØ± Ø¨Ù Ø´ÙØ§Ø¯Øª Ø¹Ø±Ù Ù ÙØºØª Ø¨Ù ÙØ¹ÙØ§Û Ø°Ø¨ÛØÙ Ù ÛØ§ Ø§Ø¹Ù Ø§Ø² Ø°Ø¨ÛØÙ Ø§Ø³Øª Ù Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ØÙÛØª ÙÙÛØ¯ Ø¢Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø±ÙØ§ÛØ§ØªÛ Ú©Ù Ø·Ø¹Ø§Ù Ø±Ø§ Ø¨Ù ØØ¨ÙØ¨Ø§Ø¨ ØªÙØ³ÛØ± Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯ ÛØ§ Ø§Ø² Ø¨Ø§Ø¨ Ø°Ú©Ø± ÙØµØ¯Ø§Ù Ø§Ø³Øª Ù ÛØ§ ÙØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ø¨Ø§ Ø§ÛÙ Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ø§Ø³Øª Ù Ø¨Ø¹Ø¯ Ø§Ø² ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶Ø Ø¨Ù Ø¸Ø§ÙØ± Ø¢ÛÙ Ù Ø§ØµØ§ÙØª ØÙÛØª Ø±Ø¬ÙØ¹ ÙÛâØ´ÙØ¯. Ù Ø¯Ø± Ø¬ÙØ¹ Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ÙØªØ¹Ø§Ø±Ø¶Ø Ø§ÙÙØ§ÙÛ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙÙÙ Ø´ÙÛØ¯ Ø«Ø§ÙÛ Ø¯Ø± ØÙÙ ÙÙÛ Ø¨Ø± Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø§ÙÙÛ Ø§Ø³Øª.