Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Â«ÛÙØºØªÙØ± ÙÛ Ø§ÙØ¯ÙØ§Ù ÙØ§ ÙØ§ÛÙØºØªÙØ± ÙÛ Ø§ÙØ§Ø¨ØªØ¯Ø§Ø¡Â» Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ - ÃšÂ©Ã˜Â´Ã˜Â§Ã™ÂˆÃ˜Â±Ã˜Â², Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ; Ã˜ÂµÃ˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø¨Ø§ Ø¹Ø¨Ø§Ø±ØªâÙØ§ÛÛ Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ Â«ÛØºØªÙØ± ÙÛ Ø§ÙØ¯ÙØ§Ù (Ø§ÙØ¨ÙØ§Ø¡Ø Ø§ÙØ§Ø³ØªØ¯Ø§ÙÙ) ÙØ§ ÙØ§ÛØºØªÙØ± ÙÛ Ø§ÙØ§Ø¨ØªØ¯Ø§Ø¡Â» ÙÙØ§Ø¬Ù ÙÛâØ´ÙÛÙ Ú©Ù Ø§Ø² Ø³ÛØ§Ù Ø¢Ù Ø§ÛÙâÚ¯ÙÙÙ Ø¨Ø±ÙÛâØ¢ÛØ¯ Ú©Ù Ø§ÛÙ Ø¹Ø¨Ø§Ø±ØªØ ÙØ²Ø¯ ÙÙÙØ§ Ø¨ÙâØ¹ÙÙØ§Ù ÙØ§Ø¹Ø¯ÙâØ§Û ÙØ´ÙÙØ± Ù ÙÙØ¨ÙÙ ÙÙØ±Ø¯ ÙØØ§Ø¸ ÙØ§ÙØ¹ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙÚ©Ù Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø±Ø¯Ù¾Ø§Û Ø§ÛÙ Ø¹Ø¨Ø§Ø±Øª Ø¯Ø± Ú©ØªØ¨ ÙÙÙ Ù ÙÙØ§Ø¹Ø¯ ÙÙÙ Ø¨Ù ÙØ¸Ø± ÙÛâØ±Ø³Ø¯ Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ Ø®Ø§Ø³ØªÚ¯Ø§Ù Ø§ØµÙÛ Ø§ÛÙ Ø¹Ø¨Ø§Ø±Øª Ù ØØªÛ Ø§Ø³ØªÙÙØ§Ù Ø¢ÙØ ÙØØ¯Øª ÙØ¸Ø±Û ÙØ¬ÙØ¯ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¨Ø±Ø®Û Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø°ÛÙ ÙÙØ§Ø¹Ø¯ Â«Ø§ÙØ¯ÙØ¹ Ø§ÙÙÛ ÙÙ Ø§ÙØ±ÙØ¹Â» ÛØ§ Â«Ø§ÙØªØ§Ø¨Ø¹ ØªØ§Ø¨Ø¹Â» Ù ÛØ§ Â«Ø§ÙÙØ§ÙØ¹ Ø·Ø§Ø±ÛÂ» Ø°Ú©Ø± Ú©Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯ Ù Ø¨Ø±Ø®Û ÙÛØ² Ø§Ø² Ø¢Ù Ø¯Ø± ÙØ¨ØØ«Û ÙØ³ØªÙÙ ÙØ§Ù Ø¨Ø±Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÙØªÙØ§ Ù¾Ø³ Ø§Ø² ØªØÙÛÙ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ú¯ÙØªÙâÙØ§ Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ Ø§ÛÙ Ø¹Ø¨Ø§Ø±Øª Ù Ø¨ÛØ§Ù Ø§Ø¯ÙÙØ Ø¨Ù ÙØ¸Ø± ÙÛâØ±Ø³Ø¯ ÙÛâØªÙØ§Ù Ø¨ÙâØ¹ÙÙØ§Ù ÙØªÛØ¬ÙØ Ø¢Ù Ø±Ø§ ÙÙ Ø°ÛÙ ÙÙØ§Ø¹Ø¯ Ø³ÙâÚ¯Ø§ÙÙ ÙØ°Ú©ÙØ± Ø¨ÙÚ©Ù Ø¨ÙâØ¹ÙÙØ§Ù ÙØ§Ø¹Ø¯ÙâØ§Û ÙØ³ØªÙÙ ÙØØ§Ø¸ Ú©Ø±Ø¯ ÙØ¨ÙÛ Ø¨Ø± Ø§ÛÙÚ©Ù Ø¢ÙÚÙ Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§ Ø¨Ù Ø¢Ù ØØ±Ø§Ù Ù ÙÙÙÙØ¹ Ø§Ø³Øª Ø¯Ø± Ø§Ø¯Ø§ÙÙØ Ø¯ÙØ§Ù Ù Ø¨ÙØ§Û Ø¢Ù ØØ±Ø§Ù Ù ÙÙÙÙØ¹ ÙÛØ³Øª.