Ú¯ÙÙÙâÙØ§Û Ø¯ÙØ§ÙØª ØªÙØ±ÛØ± Ø¨Ø± Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø´Ø±Ø¹Û - Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ˜Â²Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã™Â‡ Ã™Â†Ã™ÂˆÃ˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â·Ã›ÂŒÃ™Â‡; Ã™Â†Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã™Â…, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã˜Â¹Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã›ÂŒ Ã˜Â³Ã˜Â±Ã˜Â¢Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â§, Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ØªÙØ±ÛØ±Ø Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø³ÙØªØ Ø¹Ø¨Ø§Ø±Øª Ø§Ø³Øª Ø§Ø² Ø§ÛÙÚ©Ù Ø³Ø®ÙÛ Ø¯Ø± ÙØØ¶Ø± ØØ¶Ø±Ø§Øª ÙØ¹ØµÙÙ Ø¨ÛØ§Ù Ø´ÙØ¯Ø ÛØ§ Ø±ÙØªØ§Ø±Û Ø¯Ø± ØØ¶ÙØ± Ø§ÛØ´Ø§Ù Ø³Ø± Ø²ÙØ¯Ø ÛØ§ Ø¹ÙÛØ¯ÙâØ§Û Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø§Ø¨Ø±Ø´Ø§Ù Ø§Ø¨Ø±Ø§Ø² Ú¯Ø±Ø¯Ø¯Ø Ù Ø¨ÙâØ±ØºÙ ØªÙÚ©Ù Ø§Ø² Ø±Ø¯Ø¹Ø ÙÙØ¶Ø¹Û Ø§ØªØ®Ø§Ø° Ú¯Ø±Ø¯Ø¯ Ú©Ù ØØ§Ú©Û Ø§Ø² Ø±Ø¶Ø§ÛØª Ø§ÛØ´Ø§Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø¯Ø± Ø§ÙÚ¯Ø§Ø±Ù ÙÙÛÙØ§ÙØ Ø³ÙØª ØªÙØ±ÛØ±Û Ø¯Ø± Ø¹Ø±Ø¶ ÙÙÙ Ù ÙØ¹Ù ÙØ¹ØµÙÙ Ø§Ø² ØØ¬ÛØª Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø± Ø¨ÙØ¯Ù Ù Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø§Ø¯ÙÙ Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø· Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø¯Ø± ÙØ±Ø¢ÛÙØ¯ Ø§Ø³ØªÙØ¨Ø§Ø·Ø Ø¨ÙâØ´ÙØ§Ø± ÙÛâØ±ÙØ¯. ÙØ³Ø§Ø¦Ù ÙØ®ØªÙÙÛ Ø¯Ø± Ø¨Ø§Ø¨ ØªÙØ±ÛØ± ÙØ¹ØµÙÙ ÙØ§Ø¨Ù Ø¨ØØ« Ø§Ø³ØªØ Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ Ø¢ÙâÙØ§Ø Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÙÙØ±Ù Ø¯ÙØ§ÙÛ Ø§ÛÙ ÙØ³Ù Ø§Ø² Ø³ÙØª Ø§Ø³Øª Ú©Ù ØªØ§Ú©ÙÙÙ Ø¨Ù ØªÙØµÛÙ Ø¨Ø¯Ø§Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ ÙØ´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ÙÙØ´ØªÙ Ù¾ÛØ´ Ø±Ù Ø¨Ø§ ÙØ¯Ù ØªØ¨ÛÛÙ Ø§ÛÙ Ú¯Ø³ØªØ±Ù Ù ÙÙÙØ±ÙØ Ø¨Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¯ÙØ§ÙØª ØªÙØ±ÛØ± Ø¨Ø± Ø§ÙÙØ§Ø¹ Ø§ØÚ©Ø§ÙØ Ø§Ø¹Ù Ø§Ø² ØªÚ©ÙÛÙÛ Ù ÙØ¶Ø¹Û Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø§Ø³Øª.