ÙØ§Ø¹Ø¯Û Â«ÙØ¬ÙØ¨ ØªÚ©Ø±ÛÙ Ø§ÙØ³Ø§ÙÂ» Ø¯Ø± ÙÙÙ Ù ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ - Ã˜Â§Ã˜Â±ÃšÂ˜Ã™Â†ÃšÂ¯, Ã˜Â§Ã˜Â±Ã˜Â¯Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â†; Ã˜Â¯Ã™Â‡Ã™Â‚Ã˜Â§Ã™Â† Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â…ÃšÂ©Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã™Â‡Ã˜Â¯Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø°Ø§ØªÛØ Ø¹Ø·ÛÙâØ§Û Ø§ÙÙÛ Ø§Ø² Ø¬Ø§ÙØ¨ Ù¾Ø±ÙØ±Ø¯Ú¯Ø§Ø± Ø¨Ù Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø§Ø² Ø¢Ù Ø¬ÙØª Ú©Ù Ø°Ø§ØªÛ Ù Ø¬Ø²Ø¡ ÙÙÛØª Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø§Ø³ØªØ Ø³ÙØ¨ Ø¢Ù ÙÙÚ©Ù ÙÛØ³Øª. Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ Ø¨Ø±Ø®Û Ø¢ÛØ§Øª Ø´Ø±ÛÙ ÙØ±Ø¢Ù ÙÛâØªÙØ§Ù Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø°Ø§ØªÛ Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙÙØ¹Û Ø´Ø±Ø§ÙØª Ú©Ù ØØ§Ú©Û Ø§Ø² Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø±Û Ø§Ø² ÙØ¹ÙØª ØªØ¹ÙÙÙØ Ø§Ø±Ø§Ø¯Û Ø¢Ø²Ø§Ø¯Ø ÙÙØ®Û Ø§ÙÙÛØ ÙØ¯Ø±Øª Ø§ÙØªØ®Ø§Ø¨ Ù... Ø§Ø³Øª Ù ÙÙÛ Ø§ÙØ³Ø§ÙâÙØ§ Ø¨Ù Ø·ÙØ± ÛÚ©Ø³Ø§Ù Ø§Ø² Ø¢Ù Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯Ø Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ÙÙÙØ¯ Ù ÙØ§Ø¹Ø¯ÙâØ§Û Ø¨Ø§ Ø¹ÙÙØ§Ù Â«ØªÚ©Ø±ÛÙâØ§ÙØ§ÙØ³Ø§ÙÂ» Ø±Ø§ Ø¯Ø± ØªØ¯ÙÛÙ ÙÙØ§ÙÛÙ ØÙÙÙÛ Ø¨ÙâÚ©Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØª. ÛÚ©Û Ø§Ø² ØÙØ²ÙâÙØ§Û ØªØ§Ø«ÛØ±Ú¯Ø²Ø§Ø±Û Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯ÙØ ØÙØ²Ù ÙØ¶Ø¹ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§ØªØ Ø¨Ø±Ø§Û Ø¬Ø±Ø§Ø¦Ù Ø¯Ø§Ø±Ø§Û ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª ØºÛØ± ØØ¯Û Ø§Ø³ØªØ Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯ÙØ ØªØ§ Ø¬Ø§ÛÛ Ú©Ù Ø´ÛÙÙâÙØ§Û ØºÛØ± Ú©ÛÙØ±ÛØ Ø§Ø² ØÙØ¸ Ø§Ø±Ø²Ø´âÙØ§ ÙØ§ØªÙØ§Ù ÙÙØ§ÙØ¯ÙâØ§ÙØ¯Ø Ø±ÙØªÙ Ø¨Ù Ø³ÙÛ Ø§Ø¨Ø²Ø§Ø±ÙØ§Û Ú©ÛÙØ±ÛØ Ø¢Ù ÙÙ Ø¨Ø§ ÙØ¶Ø¹ Ù Ø§ÙØ¹ÙØ§Ù ÙØ¬Ø§Ø²Ø§ØªâÙØ§Û ØºÛØ±ÙØªÙØ§Ø³Ø¨ Ø¨Ø§ Ø¬Ø±ÙØ Ø®Ø¯Ø´ÙâØ§Û Ø¨Ø± Ú©Ø±Ø§ÙØª Ø§ÙØ³Ø§ÙÛ Ø§Ø³Øª Ù ØªÚ©ÛÙ Ø§ÙØ±Ø§Ø·ÛØ Ø¨Ø± ÙØµØ§ÙØÛ ÚÙÙØ Ù¾ÛØ´âÚ¯ÛØ±Û Ø¹ÙÙÙÛ Ù Ø®ØµÙØµÛØ Ø¨Ø§Ø²Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯Ú¯Û Ù Ø§ØµÙØ§Ø Ø¨Ø²ÙÚ©Ø§Ø± Ù... Ø¨Ù Ø¬Ø§Û ÙØ¹ÛØ§Ø±ÙØ§Û ØªÙØ§Ø³Ø¨ Ø¬Ø±Ù Ù ÙØ¬Ø§Ø²Ø§ØªØ Ø¨Ø§ Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø³Ø§Ø²Ú¯Ø§Ø± ÙØ¨ÙØ¯Ù Ù Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù Ø§Ø¨Ø²Ø§Ø±Û Ø§Ø² ÙØ¬Ø±Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ø±Ø³ÛØ¯Ù Ø¨Ù Ø§ÙØ¯Ø§Ù Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙØØ³ÙØ¨ ÙÛâØ´ÙØ¯. ÙÙÙÙÙâÙØ§ÛÛ Ø§Ø² Ø§ØÚ©Ø§Ù ÙÙÙÛ Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ Ø§Ø±ØªØ¯Ø§Ø¯Ø ÙØØ¯ÙØ¯ÛØªâÙØ§Û ÙØ±Ø¨ÙØ· Ø¨Ù Ú©Ø§ÙØ± Ø°ÙÙÛØ Ù ÙÛØ² ÙÙÙÙÙâÙØ§ÛÛ Ø§Ø² ØÙÙÙ Ø§ÙØ³Ø§Ù Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ ØÙ ØªØ¹ÛÛÙ Ø³Ø±ÙÙØ´ØªØ Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ Ø§ÛÙ Ø§ØµÙØ Ø§Ø² ØÚ©Ù ÙØªØ¹Ø§Ø¯ÙâØªØ±Û Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø± Ø®ÙØ§ÙÙØ¯ Ø´Ø¯. ÙØØ¯ÙØ¯Ø³Ø§Ø²Û Ø¨ÙØ±ÙâØ¬ÙÛÛ Ø§Ø² ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø¹Ø¯Ø§Ù Ù Ù¾Ø±ÙÛØ² Ø§Ø² Ø§Ø¬Ø±Ø§Û Ø¹ÙÙÛ Ø¢Ù Ø§Ø² Ø¯ÛÚ¯Ø± ÙØ´Ø¯Ø§Ø±ÙØ§Û Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¨ÙØ¯Ù Ù ÙØ²ÙÙ Ø¨Ø§Ø²ÙÚ¯Ø±Û Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø§ØÚ©Ø§Ù ÙÙÙÛ Ù ØÙÙÙÛ Ø±Ø§ ÙØ´Ø§Ù ÙÛâØ¯ÙØ¯.